QUOTE(aaagnex @ 2011 04 09, 10:12)
Įdomiai skamba pasakymas, kad noriu daugiau žemuogių, bet nevilioja pilnas lovelis

Ar čia apie vaizdą kalbi? Jei dėl vaizdo, tai čia aš menka patarėja
jo aš čia apie vaizdą. jei sugalvočiau kaip papuošti žemuoges, tai jas dėčiau į "pirmą planą"

. bet speju kad reiks tos minties atsisakyt

nes miksų vazonėliams planuoju tik labai nelepias gėlės, kurių nereik daug trešti...
kol kas pagal mano planą yra 4 pipirai, 10 pomidorų, lovelis rukolos, žemuogės, 3 afrikiniai agurkai, žirneliai ir 6 rūšių prieskoninės žolės. ir dar bent 4-5 vazonėliai su gėlytėm

gal mane čia išgyvenimo instinktas neštumo metu taip verčia apsirūpint maistu

nors pernai irgi ne ka mažesnis sarašas buvo, tik pomidorų aišku tebuvo 3 ir pipirų nebuvo. bet viskas kampuose buvo suslapstyta nuo vėjo. o šį kart teks saugot nuo perkaitimo
suprantu, kad pas kitas sarašai dar didesni, bet man buvo svarbu dar palikt zoną pusryčiams, nes mėgstu anksti keltis ir vasara būtinai pusryčiaut balkone
Papildyta:
Kadangi dabar intensyviai ieškau erdvės optimizavimo variantų, tai užtikau va ką:
http://kabantissodas...m/gaminiai.html
gal kam pasitarnaus
patarkit ar verta pikiuoti rukolą. taip gražiai buvo sudygusi, bet mano pukuotieji draugai sodininkai bandė "padėt". ir dabar reikia jas kažkaip reanimuot. sakau gal pikiavimas padės

nes šiaip jos buvo iš sėklų juostelės, tai žadėjau nepikiuot