Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje...

Uodegas, kaip gyvena agurko daigelis?
Atsakyti
Sveikos smile.gif Sakau metas pasirodyti, kaip augam 4u.gif

Pomidorai:
user posted image

Svyrantys pomidorai:
user posted image

Is arciau:
user posted image

Agurkiniai:
user posted image
Melotrijos, vazonines cukinijos, karnisonai, plausene smile.gif

Pepinai:
user posted image

Is arciau:
user posted image

Lauramedis:
user posted image

Na kaip ir viskas ax.gif Kaip manot, jei as cukinijas ir visus kitus is tos serijos jau issodinciau ir isnesciau i balkona stiklinta, kuriame dabar rodo 13 laipsniu silumos?
Kazkaip prieskoniniu dar jokiu neprisisejau, laikas jau senai buvo, nezinau ko laukiu, vietos matyt neberandu jiems blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ElePran @ 2011 04 10, 11:08)

Vaaaaa kieno jisai lotuliukas.gif
Tigi, praeitam puslapy portretas smile.gif mosikuoja lapeliais ir perduoda linkėjimus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bugagašenka @ 2011 04 10, 10:37)

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(ElePran @ 2011 04 10, 12:08)

atsirado agurkėlio sėjėja thumbup.gif

QUOTE(AisteZ @ 2011 04 10, 12:16)
Melotrijos, vazonines cukinijos, karnisonai, plausene smile.gif
Pepinai:

o kokios čia vazoninės cukinijos? jos mažesnės užauga ar kaip?
ir prašom pakomentuot apie pepinus? ar čia pirmas bandymas? jei ne, tai kas iš jų gaunas? ar dėl naudos, ar dėl idomumo jis labiau?

p.s. gal kas gali pasidalint kuo purškia balkoną pavasarį prevenciškai nuo kenkėjų ir ligų?
Atsakyti
QUOTE(Apuole @ 2011 04 10, 14:57)
atsirado agurkėlio sėjėja  thumbup.gif
o kokios čia vazoninės cukinijos? jos mažesnės užauga ar kaip?
ir prašom pakomentuot apie pepinus? ar čia pirmas bandymas? jei ne, tai kas iš jų gaunas? ar dėl naudos, ar dėl idomumo jis labiau?

p.s. gal kas gali pasidalint kuo purškia balkoną pavasarį prevenciškai nuo kenkėjų ir ligų?

Vazonines cukinijas tik siemet bandau smile.gif Manau, kad jos augs labiau krumeliu,nesiples i sonus ax.gif O pepinus turejau ir pernai, bet nespejo man jie dorai isaugti, Ex sake ir vaisiu ragavo, saldus skanus sake 4u.gif Krumelis kaip balkoniniu pomidoriuku, kaip supratau ir vaisiai panasus, tik kriausiu-meliono skonio blush2.gif Tai tiek galiu pakomentuot, kaip cia toliau matysim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2011 04 10, 13:16)

Lauramedis:

o lauramedis, kaip tik maximkoje nusipirkau ir galvoju persodint į kokioje žemėje jūs savajį auginat?
Atsakyti
QUOTE(bugagašenka @ 2011 04 10, 17:11)
o lauramedis, kaip tik maximkoje nusipirkau ir galvoju persodint į kokioje žemėje jūs savajį auginat?

Zinok ka turejau ta idejau ax.gif Komposto dejau, lapiniams dejau rodos ir pomidoru papriku zemes, tiksliai tikrai nepasakysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2011 04 10, 16:25)
Vazonines cukinijas tik siemet bandau smile.gif O pepinus turejau ir pernai, bet nespejo man jie dorai isaugti,

Laba,
aš karts nuo karto pas jus užsuku, nes taip pat užsiimu balkoninkyste, nors kol kas palangininkyste. Aišku su daugeliu sodinu mininaliai ir tai kas isbandyta - agurka, pomidora, paprika, čili ir keletą prieskonių.

AisteZ, labai sudominot su vazoninem cukinijom ir pepinais - kur galima tokių sėklų gauti? gal senukuose rasčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(bugagašenka @ 2011 04 10, 10:37)

jei pataikys parduotuvėj nusipirkt kokį supurkštą anti-dygiminiais chemikalais, tai nedys.
man praėjusiais metais neišdygo o supuvo.

lauramedis - aš maximoj visai kitokį pirkau. ten tokių daug stagariukų tiesiai iš žemės kyšo. kol kas nepersodinu, nežinau kaip ten daryt toliau g.gif dar esu nusipirkusi levandos krūmelį ir čiobrelį. pastarajį tai jau skabau ir arbatas verdu ar prieskoniuoju thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes, siandien beveik viska persipikavau persisodinau, dabar viskas kiukso balkone, ir dabar mastau, o jei as juos jau ir palikciau per nakti g.gif salnu lyg ir nepranesa, tai gal nenusaltu, ar kazi nesti i kambari g.gif ar kas jau laikot daigus balkone er nakti g.gif pas mane ten visokios, geles, pomidorai, paprikos, ir visokiausios priskonines zoleles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Valura @ 2011 04 10, 18:40)
Laba,
aš karts nuo karto pas jus užsuku, nes taip pat užsiimu balkoninkyste, nors kol kas palangininkyste. Aišku su daugeliu sodinu mininaliai ir tai kas isbandyta - agurka, pomidora, paprika, čili ir keletą prieskonių.

AisteZ, labai sudominot su vazoninem cukinijom ir pepinais - kur galima tokių sėklų gauti? gal senukuose rasčiau g.gif

Cukinijas internetu pirkau, o pepinus sodininku parduotuvej 4u.gif
Atsakyti