Uodegas, kaip gyvena agurko daigelis?
Sveikos
Sakau metas pasirodyti, kaip augam
Pomidorai:

Svyrantys pomidorai:

Is arciau:

Agurkiniai:

Melotrijos, vazonines cukinijos, karnisonai, plausene
Pepinai:

Is arciau:

Lauramedis:

Na kaip ir viskas
Kaip manot, jei as cukinijas ir visus kitus is tos serijos jau issodinciau ir isnesciau i balkona stiklinta, kuriame dabar rodo 13 laipsniu silumos?
Kazkaip prieskoniniu dar jokiu neprisisejau, laikas jau senai buvo, nezinau ko laukiu, vietos matyt neberandu jiems

Pomidorai:
Svyrantys pomidorai:
Is arciau:
Agurkiniai:
Melotrijos, vazonines cukinijos, karnisonai, plausene

Pepinai:
Is arciau:
Lauramedis:
Na kaip ir viskas

Kazkaip prieskoniniu dar jokiu neprisisejau, laikas jau senai buvo, nezinau ko laukiu, vietos matyt neberandu jiems

QUOTE(ElePran @ 2011 04 10, 11:08)
Vaaaaa kieno jisai

Tigi, praeitam puslapy portretas

QUOTE(ElePran @ 2011 04 10, 12:08)
atsirado agurkėlio sėjėja

QUOTE(AisteZ @ 2011 04 10, 12:16)
o kokios čia vazoninės cukinijos? jos mažesnės užauga ar kaip?
ir prašom pakomentuot apie pepinus? ar čia pirmas bandymas? jei ne, tai kas iš jų gaunas? ar dėl naudos, ar dėl idomumo jis labiau?
p.s. gal kas gali pasidalint kuo purškia balkoną pavasarį prevenciškai nuo kenkėjų ir ligų?
QUOTE(Apuole @ 2011 04 10, 14:57)
atsirado agurkėlio sėjėja
ir prašom pakomentuot apie pepinus? ar čia pirmas bandymas? jei ne, tai kas iš jų gaunas? ar dėl naudos, ar dėl idomumo jis labiau?
p.s. gal kas gali pasidalint kuo purškia balkoną pavasarį prevenciškai nuo kenkėjų ir ligų?

Vazonines cukinijas tik siemet bandau

QUOTE(AisteZ @ 2011 04 10, 13:16)
o lauramedis, kaip tik maximkoje nusipirkau ir galvoju persodint į kokioje žemėje jūs savajį auginat?
QUOTE(bugagašenka @ 2011 04 10, 17:11)
o lauramedis, kaip tik maximkoje nusipirkau ir galvoju persodint į kokioje žemėje jūs savajį auginat?
Zinok ka turejau ta idejau

QUOTE(AisteZ @ 2011 04 10, 16:25)
Vazonines cukinijas tik siemet bandau
O pepinus turejau ir pernai, bet nespejo man jie dorai isaugti,

Laba,
aš karts nuo karto pas jus užsuku, nes taip pat užsiimu balkoninkyste, nors kol kas palangininkyste. Aišku su daugeliu sodinu mininaliai ir tai kas isbandyta - agurka, pomidora, paprika, čili ir keletą prieskonių.
AisteZ, labai sudominot su vazoninem cukinijom ir pepinais - kur galima tokių sėklų gauti? gal senukuose rasčiau

QUOTE(bugagašenka @ 2011 04 10, 10:37)
išleis
jei pataikys parduotuvėj nusipirkt kokį supurkštą anti-dygiminiais chemikalais, tai nedys.
man praėjusiais metais neišdygo o supuvo.
lauramedis - aš maximoj visai kitokį pirkau. ten tokių daug stagariukų tiesiai iš žemės kyšo. kol kas nepersodinu, nežinau kaip ten daryt toliau

sveikutes, siandien beveik viska persipikavau persisodinau, dabar viskas kiukso balkone, ir dabar mastau, o jei as juos jau ir palikciau per nakti
salnu lyg ir nepranesa, tai gal nenusaltu, ar kazi nesti i kambari
ar kas jau laikot daigus balkone er nakti
pas mane ten visokios, geles, pomidorai, paprikos, ir visokiausios priskonines zoleles

QUOTE(Valura @ 2011 04 10, 18:40)
Laba,
aš karts nuo karto pas jus užsuku, nes taip pat užsiimu balkoninkyste, nors kol kas palangininkyste. Aišku su daugeliu sodinu mininaliai ir tai kas isbandyta - agurka, pomidora, paprika, čili ir keletą prieskonių.
AisteZ, labai sudominot su vazoninem cukinijom ir pepinais - kur galima tokių sėklų gauti? gal senukuose rasčiau

Cukinijas internetu pirkau, o pepinus sodininku parduotuvej