Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje...

QUOTE(AisteZ @ 2011 04 10, 20:33)
Cukinijas internetu pirkau, o pepinus sodininku parduotuvej 4u.gif

Čia kokiam mieste?
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2011 04 10, 10:30)
Merginos, o paprastą maistui, o ne sodinimui pirktą svogūną įmerkus į vandenį, jis išleis laiškus? Vaikui į darželį reik svogūną su stiklainiuku atsinešt, kad neapsijuočiau beviltišką įdavus.

jeigu pirktas parduotuvėje - gali ir neišleisti. pasižvalgykit dėžėje - juk nebūna sudygusių... praeitais metais iš tokių nei vienas nesudygo
Atsakyti
Mat kaip. Na, pasiknisau šaldytuve, radau vieną lyg ir bandantį dygt, gal pavyks.
Atsakyti
QUOTE(Valura @ 2011 04 10, 20:08)
Čia kokiam mieste?

Panevezyje 4u.gif
Atsakyti
Praėjus penkioms savaitėms pradėjo dygti rozmarinas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(uodegas @ 2011 04 10, 11:30)
Vaaaaa kieno jisai  lotuliukas.gif
Tigi, praeitam puslapy portretas smile.gif mosikuoja lapeliais ir perduoda linkėjimus  thumbup.gif

Geriau jau jis linkejimus vaisiais o ne zodziais perduotu biggrin.gif

Mano vazonines cukinijos dar neprasikale, teko persodinti naujai, tai laukiu.
Atsakyti
Katė atsisėdo ant baziliko sad.gif
Atsakyti
QUOTE(uodegas @ 2011 04 11, 07:48)

Itrint bjaurybe tuom baziliku ir uzdayt balkone!!!!
Atsakyti
QUOTE(uodegas @ 2011 04 11, 08:48)

o manieji pūkiai vakar nuvalgė 3 pipiriukus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ruduo.. @ 2011 04 11, 07:58)
Praėjus penkioms savaitėms pradėjo dygti rozmarinas  thumbup.gif

na tai ash reishkia turiu vilties kad pasirodys ir manieji - jau 5-a savaite eina rolleyes.gif
Atsakyti
Žiūriu ne pas mane vieną tokia pagalbininkė, kuri daigelius "naikina". Taip džiaugiausi, kad nemažai pomidorų sudygo, tai pusę katė nuėdė. Liko tik Vilma, tai sėjau iš naujo Venus, o vakar apžiūrėjau ir Vilmos liko tik du doh.gif Ir kaip tyčia ėda tik pomidorus g.gif Yra salotų, žemuogių (priderėjo pilni vazonai), tai ne, jai tik pomidorai rūpi.
Atsakyti
Sveikutes
QUOTE(ruduo.. @ 2011 04 11, 06:58)
Praėjus penkioms savaitėms pradėjo dygti rozmarinas  thumbup.gif

Mano ir pradejo kist nosis po tiek pat laiko bigsmile.gif
Sudygo mano visi prieskoniai ax.gif

Dievagojausi, kad pomidorai nelenda, net is uodegas pasiemiau daigeliu..Ir kaip tycia pradejo visi dygt..Tai dabar turesiu tiek kad i balkona netilps biggrin.gif
Turiu toki klausyma. I kokias zemes persodinat bazilika? Mano bazilikai jau rekia kaip nori but persodinti, bet as negavau prieskoniam zemes, tai dabar galvoju ar nieko nenutiktu jei susodinsiu i pomidoru substrata? g.gif
Atsakyti