Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje...

QUOTE(vme @ 2011 04 23, 09:41)
Aš tai didžiąją dalį apskabau ir derlius nuo to nenukenčia, tik gal kiek greičiau sunokina.

Manau, kad vazoniniams nykštukiniams pomidorams nėra reikalo to daryti. Ten ir taip beveik nėr ką valgyt nuo to krūmiuko. Bet, jei kam pasirodo reikalinga...... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 04 23, 09:46)
Manau, kad vazoniniams nykštukiniams pomidorams nėra reikalo to daryti. Ten ir taip beveik nėr ką valgyt nuo to krūmiuko. Bet, jei kam pasirodo reikalinga...... smile.gif

Taip, tuos mažiausius tikrai nėra ko skriausti ir pešioti - tegu veši. Aš kalbėjau apie vidutinius. Bet būna, kad ir tiems priaugina didžiausią kupetą. Čia kaip kam patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vme @ 2011 04 23, 10:10)
Taip, tuos mažiausius tikrai nėra ko skriausti ir pešioti - tegu veši. Aš kalbėjau apie vidutinius. Bet būna, kad ir tiems priaugina didžiausią kupetą. Čia kaip kam patinka  mirksiukas.gif

krūminių niekas negeni. Jie būna iki metro ūgio ir vaisių sunokimui genėjimas neturi jokios reikšmės. Jūs, muset, ne apie krūminius, o apie neaukštaūgius pomidorus kalbat wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 23 balandžio 2011 - 09:26
Truputi paspalvinsiu tema savo balkonu smile.gif
user posted image user posted image
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruduo..: 23 balandžio 2011 - 13:12
Sveikos, už dvi šokolado plyteles dovanoju 5 gražius, tvirtus Balconi Red daigus. Gerokai paauginti. Taip pat - porą vilmukų, 4 sudygusius geltonųjų čili daigus.
Pasiimti iš namų, gyvenu šilainiuose. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 20, 13:54)
aš tau papasakosiu kaip aš darysiu daržą, po atviru dangumi savo terasoj.
pirksiu dėžės rėmą 30 x 100 x 100 cm BE DUGNO.
joje pabersiu drenažo akmenukų, tada klosiu agroplėvelę ar geotekstilę, tada žemes. dar reiktų kraštus medžio apsaugot kokiu celofanu arba impregnuot.
bet čia tinka jei balkonas ar terasa su nuolydžiu.
išmintis ne mano, Gaudvilė praėjusiais metais pamokino, aš išsisaugojau.

nu cia ideja thumbup.gif reikes kitiem metam planuotis ax.gif

QUOTE(ruduo.. @ 2011 04 23, 14:08)
Truputi paspalvinsiu tema savo balkonu smile.gif

seile nutyso beziurint biggrin.gif o kas ten taip graziai zydi ant palanges? ax.gif
Atsakyti
Ruduo, pavyzdiniai augaliukai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Velyku proga pasimaivysiu ir as:

Svyrantieji:user posted image

Venus:
user posted image

Pepinas:
user posted image

Cukinija vazonine:
user posted image

Melotrijos:
user posted image

Tam kartui tiek smile.gif

Graziu Jums svenciu, stipriu kiausiniu! 4u.gif
Atsakyti
mergaitės, tai ir Balconi Red nereikia pažastų ravėt? biggrin.gif Pas mane jau su žiedais, kibiruose pasodinti biggrin.gif Bet va žiūriu, kad pažastytės auga. Neliesti jų? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutare: 23 balandžio 2011 - 17:17
QUOTE(Dantiste @ 2011 04 23, 17:04)
seile nutyso beziurint biggrin.gif o kas ten taip graziai zydi ant palanges? ax.gif

Čia pilnavidurė balta sprigė, kovo pradžioje daigelį mažyti nusipirkau, tai ji išsikerojo ir žiedais apdovanojo - labai nereikli gėlytė, tik vandens negailėk ir žydės smile.gif

Madmuazele, ačiū 4u.gif kaip pomedorčikai laikosi už plytą šokolado, beje kurią mano šuo skaniai suvalgė biggrin.gif o paskui gailėjausi, kad krikštasūniui tiek mažai daviau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruduo..: 23 balandžio 2011 - 19:54
QUOTE(ruduo.. @ 2011 04 23, 19:53)
Madmuazele, ačiū  4u.gif kaip pomedorčikai laikosi už plytą šokolado, beje kurią mano šuo skaniai suvalgė  biggrin.gif o paskui gailėjausi, kad krikštasūniui tiek mažai daviau..

lotuliukas.gif lotuliukas.gif jis nusprende, kad tau jo nereikia... O pomidoriukai thumbup.gif Vienas Venus jau su ziedukais, kiti auga sauniai smile.gif Vat tik tie cherry neramina-negi jie tikrai balkoniniai nedideli bus? ax.gif Nes stiebiasi kaip reikiant...
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 04 23, 22:04)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  jis nusprende, kad tau jo nereikia... O pomidoriukai  thumbup.gif  Vienas Venus jau su ziedukais, kiti auga sauniai smile.gif  Vat tik tie cherry neramina-negi jie tikrai balkoniniai nedideli bus? ax.gif  Nes stiebiasi kaip reikiant...

Pas mane cherry red irgi tokie ohoho blink.gif pomidorų temoje gali pasižiūrėti koks jų skirtumas, nors ir sąlygos vienodos. Teks juos parišti, nes neištovės vieni, jau dabar tie stypenos linksta be atramų. Va ka reiškia, kai pabandymui paimi tai dabar nebus kur kišti doh.gif biggrin.gif
Aj gal ir čia patalpinsiu, kad nereiktų ieškoti mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruduo..: 24 balandžio 2011 - 08:19