Įkraunama...
Įkraunama...

*****Angeliuku mamoms******

QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 31, 11:34)
As zinok turbut visas visas kitokias isivaizdavau. Gal tik Vaivos Juosta buvo tokia, kokios tikejausi..
http://www.supermama...?...7863&st=312
Va cia buvau ikelus nuotrauku ir kitam psl..  O po to visas pamatysi albume  4u.gif

Labas rytukas mergaites 4u.gif Grazios foto , wub.gif nemaciau as situ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 03 31, 09:37)
Labas rytukas mergaites  4u.gif  Grazios foto , wub.gif  nemaciau as situ  4u.gif

Aciu Ingridute, tavo irgi grazios, turbut dar pridesi.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 31, 11:39)
Aciu Ingridute, tavo irgi grazios, turbut dar pridesi..  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif na naujesniu foto neturiu , na tik ta foto kur su dukterecia wub.gif tai naujausia foto siu metu 4u.gif
Atsakyti
sveikutes mergaites 4u.gif

siandien jau miegosim kitam name, o ten nera interneto. tai nepasijungsiu kol neisivesim ten ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 31, 08:34)
As zinok turbut visas visas kitokias isivaizdavau. Gal tik Vaivos Juosta buvo tokia, kokios tikejausi..
http://www.supermama...?...7863&st=312
Va cia buvau ikelus nuotrauku ir kitam psl..  O po to visas pamatysi albume  4u.gif

Grazios foto.Mamukas irgi very grazi smile.gif
Mano vaizduotej irgi Vaivos Juosta tokia panasi kokia ir yra realybej.
Igridute irgi tokia kokia isivaizdavau mirksiukas.gif neapsigavau su spelionem rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sladama: 31 kovo 2011 - 10:05
QUOTE(monikam @ 2011 03 31, 12:00)
sveikutes mergaites  4u.gif

siandien jau miegosim kitam name, o ten nera interneto. tai nepasijungsiu kol neisivesim ten  ax.gif

o as kaip tik ir galvojau apie tave mirksiukas.gif kaip jus isikuret i naujus namucius 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sladama @ 2011 03 31, 12:03)
Grazios foto.Mamukas irgi very grazi  smile.gif
Mano vaizduotej irgi Vaivos Juosta tokia panasi kokia ir yra realybej.
Igridute irgi tokia kokia isivaizdavau mirksiukas.gif neapsigavau su spelionem rolleyes.gif

aciukas mirksiukas.gif as tai net neisivaizduoju taves visiskai 4u.gif gal kokia diena mums pasirodysi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 03 31, 09:11)
o as kaip tik ir galvojau apie tave  mirksiukas.gif  kaip jus isikuret i naujus namucius  4u.gif
Papildyta:
aciukas  mirksiukas.gif  as tai net neisivaizduoju taves visiskai  4u.gif  gal kokia diena mums pasirodysi  ax.gif

As gal palauksiu kol mane isileisit ax.gif
Aisku kur tu gali mane isivaizduot jei as sena boba palyginti su tavim lotuliukas.gif lotuliukas.gif Turiu omeny metus doh.gif
Ojei 12 metu as vyresne uz tave doh.gif lotuliukas.gif Ka cia dar bepridesi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sladama: 31 kovo 2011 - 10:25
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 03 31, 12:11)
o as kaip tik ir galvojau apie tave  mirksiukas.gif  kaip jus isikuret i naujus namucius  4u.gif

na dar neisikurem, persivezem puse daigtu, siandien vel vyrai pluses, oas as darbuosiuos darbe ax.gif iki isikurimo toli dar turbut, nes nenoriu daug tampytis, po truputi ir susitvarkysim rolleyes.gif
o dar pirmadieni susitikimas su stebukleliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sladama @ 2011 03 31, 12:22)
As gal palauksiu kol mane isileisit ax.gif
Aisku kur tu gali mane isivaizduot jei as sena boba palyginti su tavim lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Turiu omeny metus doh.gif

Baik tu 4u.gif mano mamai va47metai ilgais ilgais juodais plaukais , nedazyti naturalus tokie grazus o ilgumo eina sau iki siknos ir tokie stori plaukai wub.gif tai ne karta buvo taip kad man sako jusu drauges plaukai tokie grazus smile.gif as sakau cia mano mama , tai net soka gavo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 03 31, 09:26)
Baik tu  4u.gif  mano mamai va47metai ilgais ilgais juodais plaukais , nedazyti naturalus tokie grazus o ilgumo eina sau iki siknos ir tokie stori plaukai  wub.gif  tai ne karta buvo taip kad man sako jusu drauges plaukai tokie grazus  smile.gif  as sakau cia mano mama , tai net soka gavo  lotuliukas.gif

Smagu kaip taip pagiria wub.gif
As blondine jeigu ka ax.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(monikam @ 2011 03 31, 09:24)
na dar neisikurem, persivezem puse daigtu, siandien vel vyrai pluses, oas as darbuosiuos darbe  ax.gif  iki isikurimo toli dar turbut, nes nenoriu daug tampytis, po truputi ir susitvarkysim  rolleyes.gif
o dar pirmadieni susitikimas su stebukleliu  wub.gif

As tau pavydziu baltu baltu pavydu 4u.gif
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif

mačiau Laureanza jau pasigedo manęs mirksiukas.gif nedingus aš niekur, tik kažkaip tiek darbų, tiek buitinių rūpesčių, kad nebespėju nieko, o vakare krintu patalan ir be sapno užmiegu lotuliukas.gif
o jūs čia, žiūriu, pasistengiat doh.gif ateinu su mintimis pabendrauti su jumis, o vos paskaityti spėju doh.gif o kol perskaitau, tai arba laiko parašyti nebelieka, arba kas nors sutrukdo...
tik viena.... širdyje džiaugiuosi ir liūdžiu su jumis 4u.gif

Didžiausi sveikinimai Linai31 susitikus su savo gyvenimo spindulėliu 4u.gif ramių naktelių jums abiems 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Kumpiene, didžiausi sveikinimai tortadienio proga... būk laiminga.... 4u.gif

Visiems angeliukams, tame tarpe ir mūsų, jų tyliųjų ir mažųjų gimtadienių proga degu http://s10.rimg.info...f327bcf2747.gif
Atsakyti
QUOTE(Sladama @ 2011 03 31, 10:31)

As maciau tavo angeliuka Vaivute senoj temoj...Tokia grazi...atrodo miega...

Ten ji ir miegojo. wub.gif Žiūrėjau į ją miegančią. Be jokio nuojautos šešėlio....

QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 31, 10:34)

Tamsią ar šviesią? biggrin.gif

Mušasi man ta šviesi spalva dabar sruogom - prigimimas jaučiu, neina nuslėpt. Dra pora mėnesių pabūsiu tamsi ir paskui jau bliondinsim. biggrin.gif

Kitoj temoj jau sveikinau - ir čia dar pasveikinsiu - kaimynę, draugę, angelo mamą - Tiną su gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti