Įkraunama...
Įkraunama...

*****Angeliuku mamoms******

Oh merginos gavau gera doze asaru as dabar verysad.gif nespejau iseit i darba jau vyriausioji skambino man , vietoj manes dirba kita mergina ir pasiule man i renimacija eit dirbt , atsisakiau iskart ir kategoriskai , pokalbis ne ilgas buvo bet jau spaudima gaunu ir adrenalino savo sirdziai verysad.gif dar paklause kada vel ruosiuosi iseit i dekreta , pasakiau is kur as zinau kada , prasikeikiau as dabar ant valdzios , ***** kai laukiausi kai pasakiau kad esu nestuke.gif koks skandalas buvo , kiek nervu ir asaru buvo , kaip mane varinejo visur, kaip as kovojau su savo valdzia sakes ir vel jokio supratingumo is ju puses verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingridute =): 31 kovo 2011 - 10:57
O aš kažkaip keistai jaučiuosi...jau devyni su viršum mėnesiu kai mūsų angelas mus paliko...taip noriu tikėti, kad ten jam gerai, kad ten jis laimingas...bet kartu tas skausmas širdies darosi vis bukesnis ir labiau slegiantis verysad.gif gal Tanler buvo teisi sakydama, kad tai dėl to, kad artėja pirmasis tylus gimtadienis verysad.gif
kartais toks beviltiškumo jausmas apima, kad noris vilku staugt verysad.gif daugelis angelų mamų, su kuriomis prie šio būrelio mamų prisijungėme panašiu metu, jau nestuke.gif arba bent jau gali planuoti, o aš....atrodo savanaudiška, bet....tik nepykit, džiaugiuosi nuoširdžiai už jus visas, bet kartu ir tokia niekam tikusi jaučiuos verysad.gif keliauju į polikliniką pasiimti tyrimų atsakymų, nors puikiai žinau, kad ten nieko gero nebus verysad.gif
Atsakyti
Tina*** kuo silciausi sveikinimai gimtadienio proga

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2011 03 31, 10:36)
Ten ji ir miegojo.  wub.gif Žiūrėjau į ją miegančią. Be jokio nuojautos šešėlio....
Tamsią ar šviesią?  biggrin.gif

As nei sviesia, nei tamsia, isivaizdavau tokio gero veido, kokia ir esi 4u.gif

QUOTE(Ingridute =) @ 2011 03 31, 10:55)
Oh merginos gavau gera doze asaru as dabar  verysad.gif  nespejau iseit i darba jau vyriausioji skambino man , vietoj manes dirba kita mergina ir pasiule man i renimacija eit dirbt , atsisakiau iskart ir kategoriskai , pokalbis ne ilgas buvo bet jau spaudima gaunu ir adrenalino savo sirdziai  verysad.gif dar paklause kada vel ruosiuosi iseit i dekreta , pasakiau is kur as zinau kada , prasikeikiau as dabar ant valdzios , ***** kai laukiausi kai pasakiau kad esu  nestuke.gif  koks skandalas buvo , kiek nervu ir asaru buvo , kaip mane varinejo visur, kaip as kovojau su savo valdzia sakes ir vel jokio supratingumo is ju puses  verysad.gif

Pagal istatyma man rodos tau privalo sugrazinti darbo vieta, kuria turejai. Gali nesutikti su nauja darbo vieta, o jei jie nesutinka - pasiimi kedute ir atsedi darbo valandas prie valdzios kabineto duru rolleyes.gif
Mano darbo vietoj irgi kita mergina sedi isikabinus mano vieta dantim nagais ir priklijavus uzpakali prie kedes.. bet as ja kaip nors... biggrin.gif sonu sonu ir nugriausiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 31, 13:19)
As nei sviesia, nei tamsia, isivaizdavau tokio gero veido, kokia ir esi  4u.gif 
Pagal istatyma man rodos tau privalo sugrazinti darbo vieta, kuria turejai. Gali nesutikti su nauja darbo vieta, o jei jie nesutinka - pasiimi kedute ir atsedi darbo valandas prie valdzios kabineto duru  rolleyes.gif
Mano darbo vietoj irgi kita mergina sedi isikabinus mano vieta dantim nagais ir priklijavus uzpakali prie kedes.. bet as ja kaip nors...  biggrin.gif sonu sonu ir nugriausiu  lotuliukas.gif

zinau vyras ir man lygiai ta pati sako 4u.gif bet tas kad niu **** (atsiprasau) nespejau iseit i darba jau spaudzia mane ir dar klausia kada vel iseisiu i dekreta , verysad.gif galvojau kad na bus vyresnioji jau kitokia su manimi , bet nesupranta ji ne velnio , kad gyvenimas sugriuvo pas mane , pili kuria staciau sugriuvo , ir meginu ja po truputi vel atsatyti tik zinau kad nebus tokia kaip anksciau verysad.gif visa laika stengiausi dirbau , ariau, mokiausi , ir toliau einu mokytis kad buciau kazko verta siam pasaulyje , viska pati be jokiu prasymu kitu zmoniu . O dabar nespejau net iseit i darba jau verda pikciai , o kaip as nemegstu piktis situ pikciu bet **** (atsiprasau vel) dabar kai ateisiu tegu atlaiko ji antanai , na vyresnioji jai ji si taip su manimi as tada ir su ja sitaip , ir be jokio gailescio uz teks cia ant manes ... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 03 31, 09:55)
Oh merginos gavau gera doze asaru as dabar  verysad.gif  nespejau iseit i darba jau vyriausioji skambino man , vietoj manes dirba kita mergina ir pasiule man i renimacija eit dirbt , atsisakiau iskart ir kategoriskai , pokalbis ne ilgas buvo bet jau spaudima gaunu ir adrenalino savo sirdziai  verysad.gif dar paklause kada vel ruosiuosi iseit i dekreta , pasakiau is kur as zinau kada , prasikeikiau as dabar ant valdzios , ***** kai laukiausi kai pasakiau kad esu  nestuke.gif  koks skandalas buvo , kiek nervu ir asaru buvo , kaip mane varinejo visur, kaip as kovojau su savo valdzia sakes ir vel jokio supratingumo is ju puses  verysad.gif

Nu ji pavaro doh.gif kaip galima klausti "kada vel ruosies i dekreta?"absurdas kazkoks.
Atsakyti
Ai, zinok bus dar visko 4u.gif nekreipk demesio. Nuo to tik stipresne tapsi.
Atsakyti
QUOTE(Sladama @ 2011 03 31, 13:29)
Nu ji pavaro doh.gif kaip galima klausti "kada vel ruosies i dekreta?"absurdas kazkoks.

tu neisivaizduoji kas buvo kai suzinojo kad as nestuke.gif koks skandalas buvo net pora menesiu kad nestuke.gif kaip mane kaliojo, kaip mane varinejo visur net i pulingas operacijas i tas kurias geriau ne eit nestuke.gif na negalima , as ir ne ejau , kaip as kovojau kad lengva darba dirbciau kad gauciau, kad tik mano mazutei butu gerai , bet deja verysad.gif kovojau ir issikovojau , kiek nervu sugadinta buvo , kiek asaru buvo , bet as issikovojau , bet kas dabar is to kad issikovojau kad mano mazute pas angeliukus verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 31, 13:30)
Ai, zinok bus dar visko  4u.gif  nekreipk demesio. Nuo to tik stipresne tapsi.

tai vat sita zinau kad bus dar ogo kiek verysad.gif bandysiu nekreipt demesio ir semtis stiprybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 03 31, 11:36)
tu neisivaizduoji kas buvo kai suzinojo kad as  nestuke.gif  koks skandalas buvo net pora menesiu kad  nestuke.gif  kaip mane kaliojo, kaip mane varinejo visur net i pulingas operacijas i tas kurias geriau ne eit  nestuke.gif  na negalima , as ir ne ejau , kaip as kovojau kad lengva darba dirbciau kad gauciau, kad tik mano mazutei butu gerai , bet deja  verysad.gif  kovojau ir issikovojau  , kiek nervu sugadinta buvo , kiek asaru buvo , bet as issikovojau , bet kas dabar is to kad issikovojau kad mano mazute pas angeliukus  verysad.gif

Is kur tokiu idiotu zmoniu buna, pas mane darbe kai suzinojo, kad laukiuosi, visi apsidziauge, sveikino, klause kiekviena diena, gal tu nenori dirbt to ar ano.. gal nori iseigines, gal nori pailset. As neisivaizduoju kitokio elgesio su nescia, turbut nugriuciau, jei man dar kazka blogo pasakytu doh.gif kaip taip galima??
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 31, 13:39)
Is kur tokiu idiotu zmoniu buna, pas mane darbe kai suzinojo, kad laukiuosi, visi apsidziauge, sveikino, klause kiekviena diena, gal tu nenori dirbt to ar ano.. gal nori iseigines, gal nori pailset. As neisivaizduoju kitokio elgesio su nescia, turbut nugriuciau, jei man dar kazka blogo pasakytu  doh.gif kaip taip galima??

kolegos taip dziaugesi , daktarai tik barste komplimentus , pilva tik glostydavo smile.gif bet va vyresnioji mano tai be jokio gailescio verysad.gif kazkaip taip gali ji ir dar kitos dvi vyriausios verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingridute =): 31 kovo 2011 - 11:45
Labas

Tina su gimtadieniu!!!

NAsata dziaugiuos del taves... viskas bus gerai... o ir tas polipas nelabai jau baisu man tep rods g.gif

Ingriduke viskas bus ok... pasiuks tu ja viena kart i nachapetovo gatve ir viskasbus ok.
Atsakyti
QUOTE(kumpiene @ 2011 03 31, 16:02)
Labas

Tina su gimtadieniu!!!
NAsata dziaugiuos del taves... viskas bus gerai... o ir tas polipas nelabai jau baisu man tep rods  g.gif

Ingriduke viskas bus ok... pasiuks tu ja viena kart i nachapetovo gatve ir viskasbus ok.

turbut taip ir reiks . Bet gali but taip kad atejusi i darba , jos mane spaus psihologiskai , tikiuosi nereiks keist darbo , ir ieskotis kito , bet nuojauta kuzda kad taip ir bus kad nieko gero ne bus verysad.gif bet tas lazda turi du galus .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingridute =): 31 kovo 2011 - 14:57