Oh merginos gavau gera doze asaru as dabar
nespejau iseit i darba jau vyriausioji skambino man , vietoj manes dirba kita mergina ir pasiule man i renimacija eit dirbt , atsisakiau iskart ir kategoriskai , pokalbis ne ilgas buvo bet jau spaudima gaunu ir adrenalino savo sirdziai
dar paklause kada vel ruosiuosi iseit i dekreta , pasakiau is kur as zinau kada , prasikeikiau as dabar ant valdzios , ***** kai laukiausi kai pasakiau kad esu
koks skandalas buvo , kiek nervu ir asaru buvo , kaip mane varinejo visur, kaip as kovojau su savo valdzia sakes ir vel jokio supratingumo is ju puses
O aš kažkaip keistai jaučiuosi...jau devyni su viršum mėnesiu kai mūsų angelas mus paliko...taip noriu tikėti, kad ten jam gerai, kad ten jis laimingas...bet kartu tas skausmas širdies darosi vis bukesnis ir labiau slegiantis
gal Tanler buvo teisi sakydama, kad tai dėl to, kad artėja pirmasis tylus gimtadienis
kartais toks beviltiškumo jausmas apima, kad noris vilku staugt
daugelis angelų mamų, su kuriomis prie šio būrelio mamų prisijungėme panašiu metu, jau
arba bent jau gali planuoti, o aš....atrodo savanaudiška, bet....tik nepykit, džiaugiuosi nuoširdžiai už jus visas, bet kartu ir tokia niekam tikusi jaučiuos
keliauju į polikliniką pasiimti tyrimų atsakymų, nors puikiai žinau, kad ten nieko gero nebus
kartais toks beviltiškumo jausmas apima, kad noris vilku staugt
QUOTE(vaivos juosta @ 2011 03 31, 10:36)
Ten ji ir miegojo.
Žiūrėjau į ją miegančią. Be jokio nuojautos šešėlio....
Tamsią ar šviesią?
Tamsią ar šviesią?
As nei sviesia, nei tamsia, isivaizdavau tokio gero veido, kokia ir esi
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 03 31, 10:55)
nespejau iseit i darba jau vyriausioji skambino man , vietoj manes dirba kita mergina ir pasiule man i renimacija eit dirbt , atsisakiau iskart ir kategoriskai , pokalbis ne ilgas buvo bet jau spaudima gaunu ir adrenalino savo sirdziai
dar paklause kada vel ruosiuosi iseit i dekreta , pasakiau is kur as zinau kada , prasikeikiau as dabar ant valdzios , ***** kai laukiausi kai pasakiau kad esu
koks skandalas buvo , kiek nervu ir asaru buvo , kaip mane varinejo visur, kaip as kovojau su savo valdzia sakes ir vel jokio supratingumo is ju puses 
Pagal istatyma man rodos tau privalo sugrazinti darbo vieta, kuria turejai. Gali nesutikti su nauja darbo vieta, o jei jie nesutinka - pasiimi kedute ir atsedi darbo valandas prie valdzios kabineto duru
Mano darbo vietoj irgi kita mergina sedi isikabinus mano vieta dantim nagais ir priklijavus uzpakali prie kedes.. bet as ja kaip nors...
QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 31, 13:19)
As nei sviesia, nei tamsia, isivaizdavau tokio gero veido, kokia ir esi
Pagal istatyma man rodos tau privalo sugrazinti darbo vieta, kuria turejai. Gali nesutikti su nauja darbo vieta, o jei jie nesutinka - pasiimi kedute ir atsedi darbo valandas prie valdzios kabineto duru
Mano darbo vietoj irgi kita mergina sedi isikabinus mano vieta dantim nagais ir priklijavus uzpakali prie kedes.. bet as ja kaip nors...
sonu sonu ir nugriausiu 
zinau vyras ir man lygiai ta pati sako
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 03 31, 09:55)
Nu ji pavaro
Ai, zinok bus dar visko
nekreipk demesio. Nuo to tik stipresne tapsi.
QUOTE(Sladama @ 2011 03 31, 13:29)
tu neisivaizduoji kas buvo kai suzinojo kad as
Papildyta:
QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 31, 13:30)
tai vat sita zinau kad bus dar ogo kiek
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 03 31, 11:36)
tu neisivaizduoji kas buvo kai suzinojo kad as
koks skandalas buvo net pora menesiu kad
kaip mane kaliojo, kaip mane varinejo visur net i pulingas operacijas i tas kurias geriau ne eit
na negalima , as ir ne ejau , kaip as kovojau kad lengva darba dirbciau kad gauciau, kad tik mano mazutei butu gerai , bet deja
kovojau ir issikovojau , kiek nervu sugadinta buvo , kiek asaru buvo , bet as issikovojau , bet kas dabar is to kad issikovojau kad mano mazute pas angeliukus 
Is kur tokiu idiotu zmoniu buna, pas mane darbe kai suzinojo, kad laukiuosi, visi apsidziauge, sveikino, klause kiekviena diena, gal tu nenori dirbt to ar ano.. gal nori iseigines, gal nori pailset. As neisivaizduoju kitokio elgesio su nescia, turbut nugriuciau, jei man dar kazka blogo pasakytu
QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 31, 13:39)
Is kur tokiu idiotu zmoniu buna, pas mane darbe kai suzinojo, kad laukiuosi, visi apsidziauge, sveikino, klause kiekviena diena, gal tu nenori dirbt to ar ano.. gal nori iseigines, gal nori pailset. As neisivaizduoju kitokio elgesio su nescia, turbut nugriuciau, jei man dar kazka blogo pasakytu
kaip taip galima??
kolegos taip dziaugesi , daktarai tik barste komplimentus , pilva tik glostydavo
Labas
Tina su gimtadieniu!!!
NAsata dziaugiuos del taves... viskas bus gerai... o ir tas polipas nelabai jau baisu man tep rods
Ingriduke viskas bus ok... pasiuks tu ja viena kart i nachapetovo gatve ir viskasbus ok.
Tina su gimtadieniu!!!
NAsata dziaugiuos del taves... viskas bus gerai... o ir tas polipas nelabai jau baisu man tep rods
Ingriduke viskas bus ok... pasiuks tu ja viena kart i nachapetovo gatve ir viskasbus ok.
QUOTE(kumpiene @ 2011 03 31, 16:02)
Labas
Tina su gimtadieniu!!!
Tina su gimtadieniu!!!
turbut taip ir reiks . Bet gali but taip kad atejusi i darba , jos mane spaus psihologiskai , tikiuosi nereiks keist darbo , ir ieskotis kito , bet nuojauta kuzda kad taip ir bus kad nieko gero ne bus