Įkraunama...
Įkraunama...

*****Angeliuku mamoms******

is situ nervu, streso turbut ir pagreitinau mm, susirgau mm , bet pasiskaiciavau kad reguliariai , turejau siom dienom ir susirgt mm 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingridute =): 31 kovo 2011 - 16:09
Sveikutes 4u.gif

Kokios grazios naujienos skyrelyje bigsmile.gif LINUTE wub.gif . Graziu ir ramiu akimirku auginant milzina galiuna 4u.gif Labai dziaugiuosi, kad pagaliau uzsidare tavo baisusis nelaimiu ratas.
Meskute5 Linutes Paulytei ir dvynukams buvo o spinaline raumenu amiotrofija-genetine liga paziezianti kuno raumenys, tame tarpe ir kvepavimo....

Su gimtadieniu Tina 4u.gif 4u.gif 4u.gif
su tyliaisiais gimtadieniais angelelius verysad.gif 4u.gif

Ingridute malonu susipazinti smile.gif . Beje pritariu Kumpienei, nekreipk demesio i piktu zmoniu pasisakymus, jie tiesiog neverti, kad kas nors gadintusi sau nuotaika del ju. Jai nesuprast ir tegul nesupranta, svarbu, akd likes kolektyvas palaikantis ir supratingas. O is kitos puses kartais ir didesnes permainos padeda. Mes va is vis emigravom. smile.gif Tu svarbiausia ziurek savo sveikatos ir emociju, o visa kita leisk pro ausis. Dziaugiusi, kad leido planuoti leliuka.
Panasu,kad dabartiniu nestuke.gif pamaina bus gausi wub.gif .

O man liko 4 savaites. Keista labai. gerai, akd neturejau laiko mintims, tai ir to nerimo maziau, bet mano visas nerimas matyt bus sukoncentruotas artejant gimdymui. Norvegai pakankamai atydziai mane seka apturejau ir pokalbi su akusere kuri dirba su sunkiai nestumais ir vaiku netekusiom seimom. Ir siaip aplink daug supratimo sulaukiu smile.gif . Tokios tos mano naujieos is vis dar snieguoto Oslo smile.gif

geros dieneels visom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2011 03 31, 17:22)
Sveikutes 4u.gif

O man liko 4 savaites. Keista labai. gerai, akd neturejau laiko mintims, tai ir to nerimo maziau, bet mano visas nerimas matyt bus sukoncentruotas artejant gimdymui. Norvegai pakankamai atydziai mane seka apturejau ir pokalbi su akusere kuri dirba su sunkiai nestumais ir vaiku netekusiom seimom. Ir siaip aplink daug supratimo sulaukiu smile.gif . Tokios tos mano naujieos is vis dar snieguoto Oslo smile.gif

Bice wub.gif kiek nedaug liko wub.gif Sėkmės tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Lauksim naujienų iš tavęs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2011 03 31, 18:22)
Sveikutes 4u.gif

Kokios grazios naujienos skyrelyje bigsmile.gif LINUTE  wub.gif . Graziu ir ramiu akimirku auginant milzina galiuna 4u.gif Labai dziaugiuosi, kad pagaliau uzsidare tavo baisusis nelaimiu ratas.
Meskute5 Linutes Paulytei ir dvynukams buvo o spinaline raumenu amiotrofija-genetine liga paziezianti kuno raumenys, tame tarpe ir kvepavimo....

Su gimtadieniu Tina 4u.gif  4u.gif  4u.gif
su tyliaisiais gimtadieniais angelelius verysad.gif  4u.gif

Ingridute malonu susipazinti smile.gif . Beje pritariu Kumpienei, nekreipk demesio i piktu zmoniu pasisakymus, jie tiesiog neverti, kad kas nors gadintusi sau nuotaika del ju. Jai nesuprast ir tegul nesupranta, svarbu, akd likes kolektyvas palaikantis ir supratingas. O is kitos puses kartais ir didesnes permainos padeda. Mes va is vis emigravom. smile.gif Tu svarbiausia ziurek savo sveikatos ir emociju, o visa kita leisk pro ausis. Dziaugiusi, kad leido planuoti leliuka.
Panasu,kad dabartiniu nestuke.gif pamaina bus gausi wub.gif .

geros dieneels visom 4u.gif

Malonu ir man susipazinti 4u.gif Stengsiuos nee kreipt demesio. As ir taip pagalvoju gal butu daug geriau net pakeist darba, o gal ir iskeliaut is sitos lietuvos , nes su vyru mes planavome bet pastojau ir planai nukeliavo siek tiek i kita puse , reiks pagalvot rimtai apie darbo pakeitima o gal net emigruot is lietuvos .

Ogo kiiek ne daug tau liko wub.gif sekmes 4u.gif lauksim ziniu is taves visos wub.gif
Atsakyti
INGRIDUTE,laikykis 4u.gif
BICE,kaip nuostabu,lengvų paskutinių savaičių linkiu wub.gif
MEŠKUTE5,kokia gražuolė-meduolė smile.gif kaip man gražu ilgi ir dar + juodi plaukai smile.gif
INEZZZA,viskas bus gerai 4u.gif man be pusės metų jokių planavimų,gal mes abi rudenį būsim nestuke.gif
SLADAMA,intensyviai stenkis,gaudyk gandrus 4u.gif
TINA, happybday.gif happybday.gif happybday.gif birthday.gif
Atsakyti
Tina su tortadieniu birthday.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Laureanza @ 2011 03 31, 21:06)
INGRIDUTE,laikykis 4u.gif
BICE,kaip nuostabu,lengvų paskutinių savaičių linkiu wub.gif
MEŠKUTE5,kokia gražuolė-meduolė smile.gif kaip man gražu ilgi ir dar + juodi plaukai smile.gif
INEZZZA,viskas bus gerai 4u.gif man be pusės metų jokių planavimų,gal mes abi rudenį būsim  nestuke.gif
SLADAMA,intensyviai stenkis,gaudyk gandrus 4u.gif
TINA, happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif  birthday.gif

laikausi , laikausi, bet asaros vis tiek teka upeliais ir vyras ramina , nusiraminu siek tiek ir vel ... verysad.gif kaip nors istversiu , kaip nors ...

Atsakyti
Tina happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
tinut laimingo gimtadienio :4u: URL=http://radikal.ru/F/s58.radikal.ru/i161/1103/2c/0236c854b2cd.jpg.html]user posted image[/URL]

Atsakyti
Bice wub.gif kiek nebedauk liko wub.gif
Tina su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ingridute console.gif
Atsakyti
ačiū mergaitės už šiltus sveikinimus...
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 30, 22:01)

Ar jau pasikvietei ta zmogu is kitos gatves puses?  ax.gif

Meskute5, nepamenu apie žmogų iš kitos gatvės pusės lotuliukas.gif primink mirksiukas.gif (man atleidžiama amnezija, nes po maximalios narkozės ir dabar vartojamų vaistų, atmintis mano šlubuoja lotuliukas.gif )

Bet tik, susitvarkau su visais polipais( nors aš dar tikiuosi, kad nepasitvirtins diagnozė) ir AD, iš kart užsilipu ant stogo ir gaudau praskrendančius gandrus lotuliukas.gif ( būt gerai, kad jie ir potencialų tėtį turėtų snape lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif )

Atsakyti
QUOTE(nasata @ 2011 03 31, 20:52)
Meskute5, nepamenu apie žmogų iš kitos gatvės pusės  lotuliukas.gif primink  mirksiukas.gif (man atleidžiama amnezija, nes po maximalios narkozės ir dabar vartojamų vaistų, atmintis mano šlubuoja  lotuliukas.gif )

Juk sakei viena karta, kad to zmogaus niekur nera, negi reksi ir kviesi is kitos gatves puses.. kazkaip taip, tiksliai nepamenu biggrin.gif
Atsakyti