Sveikutės
nebepaspėju su jumis visiškai

apskritai šią savaitę dingo viena diena ir daryk ką nori

matyt mėnulis paveikė
Ačiū,
Tanler, už naujus namučius

kaip tavo pilvukas gyvena?
QUOTE(nasata @ 2011 03 17, 23:34)
jaučiu, kad man artėjantis mėnuo bus pats sunkiausias....... pirmas gimtadienis mano Angeliuko diukriukio.... jei aš jį išgyvensiu...........
QUOTE(monikam @ 2011 03 18, 00:08)
as tai puikei

jau pradedu jaust stipresnius judesiukus

ir labai laukiu pasimatymo su savo stebukliuku balandzio pradzioj, labai tikiuos, kad viskas bus gerai
Monikam, kokia šauni bus namiškiams velykinė dovana
Beje, kam dabar artimiausiu metu pasimatymo su stebuklėliu eilė? pasimečiau visai tarp visų

... esu įsitikinus, kad šie metai bus geresni nei praėję šiame skyrely....
Papildyta:
QUOTE(Pamelo @ 2011 03 18, 09:31)
Atrodo neskaiciuosi...Atrodo skauda maziau...Atrodo taip neseniai gime...siandien degu torta su dviem zvakem...mintyse...ir tikiu, kad jie svencia...tik is cia nesimato...
Žvakelė,
Pamelo, tavo angeliukams

Tikrai taip, kaip tu rašai...atrodo skauda mažiau, atrodo taip nesenai viskas buvo...o kai pagalvoji...skaičiukas didėja...Patikėk,
Pamelo, auga jie laimingi...švenčia ir juokias...ir tikis, kad jų tėveliai žemėje šypsos...
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 03 18, 10:59)
Naktis buvo tokia sunki man eina sau

puse nakties nemiegojau nes menulis sviete tiesiai i langus (pilnatis) sviesu namie buvo kaip reikiant , o dar vyras pradejo knarkt

isikisau kamstukus jau geriau , bet tas menulis

tai sakiau reik nusipirkt ta kur ant akiu uzsidet pamirsau pavadinima
Matyt,
Ingridut, tas mėnulis kaltas

paskutinėmis naktimis ir man ne pyragai....

juokiaus kolegėms, kad negana dienomis sprendžiu problemas, tai dar dabar ir naktimis sapnuose pradėjau jas spręsti
QUOTE(Raja28 @ 2011 03 18, 15:12)
Snd sulaukiau pirmu mmm po KT gerimo tai kosmaras kazkoks
skestu, dar tokiu visokiu kresuliuku daug, gal kam yra buve? 
Uzsirasiau pas gine , ziuresiu ka sakys po apziuros ar tik kokiu velniu nepriaugo ten man

, niekaip nebeatsigaunu, kaip pabyrejau taip ir lenda viskas po biski is visu galu
Man KT kaip tik buvo sureguliavusios viską, o dabar totali betvarkė...

bet taip nesinori jų naudot... tikiuosi kitą savaitę gydytojos verdiktas bus palankesnis nei manau
QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 18, 15:24)
As tai snd isispraudziau i savo buvusius dzinsus, nezinau kokiu budu as juos net uzsisegiau

Anksciau klubai buvo 90 cm. Dabar koks 100, bet zinokit paejau. Ejau ejau, kol nepradejo klubu skaudet

Ar man ten juos suspaude tie dzinsai ar kas buvo, bet kuo toliau ejau, tuo labaiu norejau vaiko paprasyt,kad mane nestu

Teko apsisukt ir eit atgal

grizau namo, dar padariau pora pritupimu su tais dzinsais, kad labiau issitasytu ir nusirengiau, pakabinau atgal i spinta

Nu kosmaras, ir juokas ima, ir nervas ima. NETURIU KA APSIRENGT - kaip eiline statistine moteriske

Bet dziaugiuosi, kad uzsidejus senus dzinsus ir paziurejus i veidrodi - vos nenualpau nuo grozio
Tu nereali
QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 18, 15:47)
As nescia budama si karta labai skaiciau knygas. Ir bendraudavau cia SM temoj su tom knygu myletojom. Jos man kai kuriu knygu neleisdavo skaityt. Kaip dabar pamenu labai norejau perskaityt tikra istorija, kur tevas nusauna tris savo vaikus. Ir kaip ta motina is proto eina. Merginos man tiesiog neleido jos skaityt, bet as ja vistiek perskaiciau.. aisku, tai turbut nieko nereiskia, bet kodel trauke mane prie tokiu baisiu knygu...
Meskute5, mane irgi traukė link tokių knygų...stengiausi save sulaikyt nuo tokio pobūdžio knygų skaitymo, bet....perskaičiau Malūko "Šiukšlyno žmonės"...dabar tokios nebeskaityčiau, būtų nemalonu, o tada kaip niekur nieko skaitės....kažkokia likimo ironija...
Papildyta:
Kai širdyje man neramu, vėsu ir tamsu, apkamšau savo svajones tikėjimo patalu, kad nesušaltų, ir paseku joms legendą apie viltį...