Įkraunama...
Įkraunama...

*****Angeliuku mamoms******

QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 18, 19:10)
Na man ta salis irgi ne rojus. Bet kol vaika auginau- tikrai sedejau ramiai du metus. Zinojau, kad gausiu kazkokius pinigus, kur pvz mano klasioke USA gauna tik menesi. Paskui ciuosk kur nori- ar aukle samdyk ir i darba.. ar sedek namie su nulinem pajamom. Cia palyginus dar neblogos salygos. Ir dabar jei paliks ta istatyma, kur gali rinktis vienus metus 100 pr. ar du metus 70 ir 40 proc. ir galimybe dirbt- dar irgi sis bei tas..

As nenorejau pasijuokt ar izeist 4u.gif .Suprask teisingai.
Taip sutinku kad LT istatymai palankesni mamos negu kitose ES salyse.Kaip USA as nezinu,bet kas liecia UK tai cia moka 6 savaites 90%atlyginima o po to nustatyta valstybes t.y 125£ per sav.Viso dekretines tesiasi 9men.Atrodo taip.Bet aisku jei su darbdaviu sudarytas kontraktas kitoks tai gali buti ir palankesnis dekretines ismokos
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2011 03 18, 20:20)
meskute 5 kiek as zinau tai jei planuoji antra tai turi iseit i dekreta kol pirmam sueis 3 metai, tada pagal tuos pacius pinigelius skaiciuotusi ismoka.Jei tu grisi i darba tai skaiciuos kaip visada ir jei ieis terminas kai negavai pinigeliu nuo 2-3m. tai ir neitrauks ju i bendra suma.Vat kai iseini su antru i dekreta kol 3 sueina trys metai tai tada ir gali rinktis ar uz pirmus metus ar uz antrus metus priskaityta suma tai taikytu.Tikiuos suprantamai paaiskinau, bet zinoma geriausia yra pasukt i sodra ir issiaiskint akis i aki mirksiukas.gif  biggrin.gif

[

Nea biggrin.gif Nesupratau blush2.gif Jei as iseinu i dekreta iki to laiko, iki kol mano vaikui sueis trys metai - tada man skaiciuoja is pirmo vaiko auginimo atostogu? O jei gristu i darba rugseji? Tai man vistiek nesigauna 12 isdirbtu menesiu, todel man vistiek skaiciuos is pirmo vaiko auginimo atostogu.. as taip suprantu. Nes istatyme raso, kad visa laika (tuos trecius metus ) nedirbant, ar dali to laiko - ir jau nesiskaiciuoja kaip pilni 12 menesiu. Automatiskai skaiciuoja is pirmo vaiko auginimo atostogu..

QUOTE(Sladama @ 2011 03 18, 20:22)
As nenorejau pasijuokt ar izeist 4u.gif .Suprask teisingai.
Taip sutinku kad LT istatymai palankesni mamos negu kitose ES salyse.Kaip USA as nezinu,bet kas liecia UK tai cia moka 6 savaites 90%atlyginima o po to nustatyta valstybes t.y 125£ per sav.Viso dekretines tesiasi 9men.Atrodo taip.Bet aisku jei su darbdaviu sudarytas kontraktas kitoks tai gali buti ir palankesnis dekretines ismokos

Baik tu, as ir neisizeidziau mirksiukas.gif Viskas ok. Kiek jau kartu as iskeikiau sita sali.. blink.gif bet tik del vaiko auginimo atostogu dar gyvent galima, o visa kita- kosmaras.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

nebepaspėju su jumis visiškai doh.gif apskritai šią savaitę dingo viena diena ir daryk ką nori lotuliukas.gif matyt mėnulis paveikė lotuliukas.gif

Ačiū, Tanler, už naujus namučius 4u.gif kaip tavo pilvukas gyvena?

QUOTE(nasata @ 2011 03 17, 23:34)
jaučiu, kad man artėjantis mėnuo bus pats sunkiausias....... pirmas gimtadienis mano Angeliuko diukriukio.... jei aš jį išgyvensiu...........

console.gif

QUOTE(monikam @ 2011 03 18, 00:08)
as tai puikei  tongue.gif  jau pradedu jaust stipresnius judesiukus  wub.gif  ir labai laukiu pasimatymo su savo stebukliuku balandzio pradzioj, labai tikiuos, kad viskas bus gerai 

Monikam, kokia šauni bus namiškiams velykinė dovana wub.gif

Beje, kam dabar artimiausiu metu pasimatymo su stebuklėliu eilė? pasimečiau visai tarp visų nestuke.gif ... esu įsitikinus, kad šie metai bus geresni nei praėję šiame skyrely.... mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Pamelo @ 2011 03 18, 09:31)
Atrodo neskaiciuosi...Atrodo skauda maziau...Atrodo taip neseniai gime...siandien degu torta su dviem zvakem...mintyse...ir tikiu, kad jie svencia...tik is cia nesimato...

Žvakelė, Pamelo, tavo angeliukams user posted image
Tikrai taip, kaip tu rašai...atrodo skauda mažiau, atrodo taip nesenai viskas buvo...o kai pagalvoji...skaičiukas didėja...Patikėk, Pamelo, auga jie laimingi...švenčia ir juokias...ir tikis, kad jų tėveliai žemėje šypsos...

QUOTE(Ingridute =) @ 2011 03 18, 10:59)

Naktis buvo tokia sunki man eina sau  doh.gif  puse nakties nemiegojau nes menulis sviete tiesiai i langus (pilnatis) sviesu namie buvo kaip reikiant , o dar vyras pradejo knarkt  doh.gif  isikisau kamstukus jau geriau , bet tas menulis  doh.gif  tai sakiau reik nusipirkt ta kur ant akiu uzsidet pamirsau pavadinima  blush2.gif

Matyt, Ingridut, tas mėnulis kaltas mirksiukas.gif paskutinėmis naktimis ir man ne pyragai.... doh.gif juokiaus kolegėms, kad negana dienomis sprendžiu problemas, tai dar dabar ir naktimis sapnuose pradėjau jas spręsti lotuliukas.gif

QUOTE(Raja28 @ 2011 03 18, 15:12)
Snd sulaukiau pirmu mmm po KT gerimo tai kosmaras kazkoks doh.gif  skestu, dar tokiu visokiu kresuliuku daug, gal kam yra buve? doh.gif Uzsirasiau pas gine , ziuresiu ka sakys po apziuros ar tik kokiu velniu nepriaugo ten man doh.gif , niekaip nebeatsigaunu, kaip pabyrejau taip ir lenda viskas po biski is visu galu

Man KT kaip tik buvo sureguliavusios viską, o dabar totali betvarkė... doh.gif bet taip nesinori jų naudot... tikiuosi kitą savaitę gydytojos verdiktas bus palankesnis nei manau g.gif

QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 18, 15:24)
As tai snd isispraudziau i savo buvusius dzinsus, nezinau kokiu budu as juos net uzsisegiau  lotuliukas.gif Anksciau klubai buvo 90 cm. Dabar koks 100, bet zinokit paejau. Ejau ejau, kol nepradejo klubu skaudet  doh.gif  lotuliukas.gif Ar man ten juos suspaude tie dzinsai ar kas buvo, bet kuo toliau ejau, tuo labaiu norejau vaiko paprasyt,kad mane nestu  lotuliukas.gif Teko apsisukt ir eit atgal  biggrin.gif  grizau namo, dar padariau pora pritupimu su tais dzinsais, kad labiau issitasytu ir nusirengiau, pakabinau atgal i spinta  lotuliukas.gif Nu kosmaras, ir juokas ima, ir nervas ima. NETURIU KA APSIRENGT - kaip eiline statistine moteriske  lotuliukas.gif Bet dziaugiuosi, kad uzsidejus senus dzinsus ir paziurejus i veidrodi - vos nenualpau nuo grozio 

Tu nereali thumbup.gif

QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 18, 15:47)
As nescia budama si karta labai skaiciau knygas. Ir bendraudavau cia SM temoj su tom knygu myletojom. Jos man kai kuriu knygu neleisdavo skaityt. Kaip dabar pamenu labai norejau perskaityt tikra istorija, kur tevas nusauna tris savo vaikus. Ir kaip ta motina is proto eina. Merginos man tiesiog neleido jos skaityt, bet as ja vistiek perskaiciau.. aisku, tai turbut nieko nereiskia, bet kodel trauke mane prie tokiu baisiu knygu... 

Meskute5, mane irgi traukė link tokių knygų...stengiausi save sulaikyt nuo tokio pobūdžio knygų skaitymo, bet....perskaičiau Malūko "Šiukšlyno žmonės"...dabar tokios nebeskaityčiau, būtų nemalonu, o tada kaip niekur nieko skaitės....kažkokia likimo ironija...
Papildyta:
Kai širdyje man neramu, vėsu ir tamsu, apkamšau savo svajones tikėjimo patalu, kad nesušaltų, ir paseku joms legendą apie viltį...
Atsakyti
Sveikutės,
Ačiū mergaitės už sveikinimus man ir mano dukrytei wub.gif Labai miela...
Nuo vyro gimtadienio rytą gavau tooooookią puokštę tulpių wub.gif kad širdis apsalo... Gyvenimas eina, metai ne mano naudai, bet vis dar svajoju...
QUOTE(Pamelo @ 2011 03 18, 09:31)
Atrodo neskaiciuosi...Atrodo skauda maziau...Atrodo taip neseniai gime...siandien degu torta su dviem zvakem...mintyse...ir tikiu, kad jie svencia...tik is cia nesimato...

žvakutė tavo angelėliams... verysad.gif

Tanler, ačiū už namučius mirksiukas.gif
Atsakyti
As nezinau kaip ten su sitais lt, bet jai reiks susizinot gyvenime i sodra neskambinsiu schmoll.gif kaip pagymdziau , na gulejau ligonineje man per vede lt visus likusius sodra, na as kai gera sirde grizusi namo pasiskambinau i sodra kaip cia ir kas su tais lt ir su darbu , na pasiklaust, susizinot viska juk pirma karta susiduriau 4u.gif niu ir ka pasakiau akd cia taip ir anaip o ji iskart rekt pradejo ant manes jus negalejote gaut lt , jus turit grazint lt , ten tiek prisake ji rekdama ant manes, o as verkdama sakau jai as juk nezinojau, man lt ir nereik as tik pasiklaust norejau susizinot kad problemu nebutu poto ateity , susizinot kaada man i darba iseit ir t.t. . Sako man pasakykit nr savo as jums perskambinsiu . Na daviau nr jai. Verkiau nezinau kiek laiko , tai kvaisai kuri reke ant manes jai rupejo tik lt ir reke,sauke ant manes juk galejo pasakyt ramiu balsu. Poto man dingetelejo mintys i darba paskambinsiu man tikrai viska pasakys, taip ir buvo.Pasakiau kad taip ir anaip cia man , moteris tik uzuojauta pasake , stiprybes, paaiskino man viska ramiai ir graziai , kad man i darba balandzio 12diena, kad jai nebent anksciau noreciau iseit tada reiktu grazint lt ir t.t. Pavakariais skambina nr.nepazystamas pakeliu o cia ta pati kur rekavo is sodros tik pasake ta pati ka ir darbe net neatsiprase kad sauke,reke ant manes ... na ir nereikia ...
O dabar net nezinau as jai pastociau ir jai pastosiu vel kaip ten ir kas ten 4u.gif o i sodra tikrai nera noro skambint potokiu rekimu schmoll.gif
Atsakyti
Ingridute, ne visos bjaurios Sodroj, mano grupioke ten dirba- tikrai labai maloni mergina. Ir kiek man teko susidurt, tikrai normaliai kalba. Tiek, kad istatymai ir pataisos taip greitai keiciasi, kad nespeja jos pacios susigaudyt.. O jei ant taves rekia - tu jai pasakyk, kad sitas pokalbis yra irasinejamas, prasau ant manes nerekti, nes kreipsiuos i atitinkama institucija del jusu balso tono. Tegu sedi paskui apsisikus. Nekenciu tarybiniu bobu.. tegu duoda dirbt normaliem zmonem.
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 19, 02:12)
Ingridute, ne visos bjaurios Sodroj, mano grupioke ten dirba- tikrai labai maloni mergina. Ir kiek man teko susidurt, tikrai normaliai kalba. Tiek, kad istatymai ir pataisos taip greitai keiciasi, kad nespeja jos pacios susigaudyt.. O jei ant taves rekia - tu jai pasakyk, kad sitas pokalbis yra irasinejamas, prasau ant manes nerekti, nes kreipsiuos i atitinkama institucija del jusu balso tono. Tegu sedi paskui apsisikus. Nekenciu tarybiniu bobu.. tegu duoda dirbt normaliem zmonem.

Tai vat kad tos senos bobos galetu jaunimui leist dirbt o kai kurioms tikrai reiktu i pencija eit 4u.gif Zinau kad ne visi tokie bjaurus yra ir geru zmoniu 4u.gif

Labas rytukas 4u.gif
Na ka pasidziaugeme siek tiek pavasariu , o va ir vel uz lango ziema , balta visur ir sninga kaip reikiant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2011 03 18, 08:31)

wub.gif
Pagalvojau apie tave, prisiminiau... "šiandien" mus paguldė į AK planinei operacijai... o juk vos po dienos kitos veikiausiai koridoriais prasilenkdavome 4u.gif.....

tavo mažiesiems...
user posted image
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limour: 19 kovo 2011 - 12:33
QUOTE(Limour @ 2011 03 19, 11:31)
wub.gif
Pagalvojau apie tave, prisiminiau... "šiandien" mus paguldė į AK planinei operacijai... o juk vos po dienos kitos veikiausiai koridoriais prasilenkdavome 4u.gif.....

tavo mažiesiems...
user posted image
wub.gif  wub.gif  wub.gif

tikrai, matemes intensyvioj terapijoj...Maciau Tave laiminga laiminga wub.gif wub.gif wub.gif ...Tada jau as vaiksciojau kaip dumas...

Su artejanciu gimtadieniu Tavo dukryte ir angeliuka Rutele.
Atsakyti
sveikos 4u.gif
na ir priraset doh.gif neimanoma spet doh.gif
siandien vaziavom ant kapeliu, uzdekt zvakeles...praverkiau visa laika...ir kodel taip yra sunku tuos kapuos, nezinau... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2011 03 19, 12:44)
tikrai, matemes intensyvioj terapijoj...Maciau Tave laiminga laiminga wub.gif  wub.gif  wub.gif ...Tada jau as vaiksciojau kaip dumas...

Su artejanciu gimtadieniu Tavo dukryte ir angeliuka Rutele.

Laba diena 4u.gif,

Ačiū 4u.gif wub.gif... važiuojam pasveikinti mažojo Angelo wub.gif wub.gif...
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Oi vakar kai su vyru isvaziavom is namu per pietus taip ir grizom namo vidury nakties 4u.gif Nuvazivome aplankyti seses, puse dienos prabuvome laikiau ant ranku mazaja 2.gif apkabinau ja , taip gera ir miela buvo , mintyse apie savo mazute galvojau, ja glaudziau ir buciavau ir galvojau tuo paciu apie savo angeleli kad ir ja taip laikau ir buciuoju ... cray.gif o ji i mane tokiom graziom akytem ir supsena ziurejo ir glaudesi prie manes taip pat kaip ir as. Kaip sunku ir miela ir gera... laikiau asaras savyje , seiles ryjau kad nepravirkt... Sesuo padovonajo jodinejima zirgine o as vyro prasiau kad kai geras oras bus leksim pajodineti nes labai noriu o va sesuo man vakar dovana tokia smile.gif Nusifotografavau su dukterecia... Pasisveciavom pas sese , nulekem visi pasisveciuot pas pussesere , eh arbatos su vyru prigerem mes per visa diena ir vakara ir nakti kaip reikiant smile.gif nevartojom mes alkoholio , grizom namo apie 3h gal o as taip ir nesugebejau uzmigti , preverkiau visa nakti del savo mazutes , pagalve apsikabinusi asaros liejau ir verkiau pasikukciodama , poto vyro glebyje ... kaip sunku yra, kaip skaudu, sirdys plysusi mano i smulkias daleles , ir tie zodziai , tie zodziai kurie man visa gyvenime skambes ausyse NEBE PLAKA SIRDUTE, gymdziau pirma karta gyvenime , ir pagymdziusi as mintyse maldavau kad ji PRAVIRKTU bet buvo tyla tokia tyla...tik asaros riediejo kaip pupos ir mano pasikukciojimas... cray.gif
Atsakyti