Įkraunama...
Įkraunama...

*****Angeliuku mamoms******

QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 18, 13:01)
As skaiciau ir knyga ir filma ziurejau. Knyga nuo filmo visiskai skiriasi pabaiga. Taip ir nesupratau kodel ta pabaiga skirtinga padare  g.gif

Pažiūrėsiu ir aš filmą,būtinai.
Atsakyti
Cia as darbe merginos 4u.gif gal kam nuotaika pakelsiu su tokia apranga kaip karlsonas atrodau lotuliukas.gif

user posted image

Gal kam idomu pasidarys siek tiek papasakosiu 4u.gif o jai nea , tikiuosi nepapiksit ant manes mirksiukas.gif

Bet cia tokia operacine tokios operacijos viksta , na cia operacine nudegimu , operuojam , persodinam oda ta vieta kur ... verysad.gif na apranga po kiekvienos operacijos tokios reikia pasikeisti nes operacija yra nesvari ir pulinga ... taip turiu savo apranga nusipirkusi ruzavos spalvos wub.gif visi mane vadina darbe, barbe nezinau kodel bet visi koleges ir kolegai taip mane vadina 4u.gif pas mane darbe yra apie 29operacines , esu pradirbusi su visais, su traumatologais, su mikrochirurgais ( papu prisiziurejusi oi kiek daug kai silikonus deda ) , su neurohirurgais ,urologais( oi viena diena net sapnavau vyriskus p... doh.gif lotuliukas.gif ) ginekologais... 4u.gif pradejau darba nuo padejejos slaugytojos , na valytoja 4u.gif pabaigiau mokslus , gavau auksta issilavinima palipau auksciau laiptais instrumentatore 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingridute =): 18 kovo 2011 - 14:08
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 03 18, 14:56)
Cia as darbe merginos  4u.gif  gal kam nuotaika pakelsiu su tokia apranga kaip karlsonas atrodau  lotuliukas.gif 

biggrin.gif Gali eiti banko plesti, nes neatpazystama. Vakar nepaspejau pamatyt nuotraukyciu, tai siandien is sitos sakau - malonu susipazint Zoro-kauke biggrin.gif
O tu privacioj klinikoj dirbi ar viesoj?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aniri*: 18 kovo 2011 - 14:02
Labutis 4u.gif

Ačiū, tanler, už naujus namučius 4u.gif

Pamelo, stipriai tave apkabinu ir degu žvakutes tavo angeliukams user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2011 03 18, 16:01)
biggrin.gif  Gali eiti banko plesti, nes neatpazystama. Vakar nepaspejau pamatyt nuotraukyciu, tai siandien is sitos sakau - malonu susipazint Zoro-kauke  biggrin.gif
O tu privacioj klinikoj dirbi ar viesoj?

as dirbu lazdynuose , ligonineje greitosios pagalbos 4u.gif butu neblogai apiplest koki banka ir su jumis pasidalynciau lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Tanler aciu uz namucius 4u.gif
Pamelo tavo angeleliams 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Monikam isivaizduoju kaip smagu justi pirmus pakutenimus wub.gif thumbup.gif

Pas manes tai nieko naujo, vyras ruosiasi jau isvykai po biski, liksim vel vieni du, na bet gal ateis pagaliau pavasaris ir bus linksmiau biggrin.gif
Pradejom eiti i darzeli gal ir tos ligos liausis kibusios doh.gif

Snd sulaukiau pirmu mmm po KT gerimo tai kosmaras kazkoks doh.gif skestu, dar tokiu visokiu kresuliuku daug, gal kam yra buve? doh.gif Uzsirasiau pas gine , ziuresiu ka sakys po apziuros ar tik kokiu velniu nepriaugo ten man doh.gif , niekaip nebeatsigaunu, kaip pabyrejau taip ir lenda viskas po biski is visu galu verysad.gif
Atsakyti
As tai snd isispraudziau i savo buvusius dzinsus, nezinau kokiu budu as juos net uzsisegiau lotuliukas.gif Anksciau klubai buvo 90 cm. Dabar koks 100, bet zinokit paejau. Ejau ejau, kol nepradejo klubu skaudet doh.gif lotuliukas.gif Ar man ten juos suspaude tie dzinsai ar kas buvo, bet kuo toliau ejau, tuo labaiu norejau vaiko paprasyt,kad mane nestu lotuliukas.gif Teko apsisukt ir eit atgal biggrin.gif grizau namo, dar padariau pora pritupimu su tais dzinsais, kad labiau issitasytu ir nusirengiau, pakabinau atgal i spinta lotuliukas.gif Nu kosmaras, ir juokas ima, ir nervas ima. NETURIU KA APSIRENGT - kaip eiline statistine moteriske lotuliukas.gif Bet dziaugiuosi, kad uzsidejus senus dzinsus ir paziurejus i veidrodi - vos nenualpau nuo grozio irnesakyk.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
Pamelo, su tyliaisiai gimtadieniais Tavo Angelus...Degu zvakeles mazuciams....

Kalbejot apie "Mano sesers globejas"....Pradejau skaityt sita knyga...neperskaiciau... verysad.gif Vis dar "kaupiuosi" paimt ir pabaigt....Man siaip labai patinka sios rasytojos knygos.
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2011 03 18, 14:30)
Pamelo, su tyliaisiai gimtadieniais Tavo Angelus...Degu zvakeles mazuciams....

Kalbejot apie "Mano sesers globejas"....Pradejau skaityt sita knyga...neperskaiciau... verysad.gif Vis dar "kaupiuosi" paimt ir  pabaigt....Man siaip labai patinka sios rasytojos knygos.

As esu skaicius turbut visas sios rasytojos knygas, bet visgi skaitydama supranti, kad tai nera tikra istorija, nors buna ir asara nubega beskaitant. O va kai skaiciau tikras istorijas ( be abejo jos irgi siek tik pagrazintos ), jau ten skaitosi visiskai kitaip. Paprasti romaniai dazniausiai tikiesi, kad baigsis gerai, taip ir baigiasi..
Atsakyti
"Mano sesers globejas" mano knygu sarase pirmu numeriu. kas skaite tai labai daug emociju. Bet tada kai visos bendradarbes skaite as buvau tik po nelaimes, nestabilios psihikos,, ir jos man neleido skaityt, o dabar irgi nenoriu verysad.gif Bet butinai butinai kada nors ja perskaitysiu.

Meskute5 tu tokia monekene is kur jau tau ten kas spaudzia. g.gif

Raja 4u.gif o kaip tavo politiniai reikalai juda? Del mmm, nezinau, ilgai geriau KT,bet nieko panasaus nebuvo, man kaip tik labai ciklas pasitvarke nuoju, bet uztat kitokiu bedu dave, nu bet ne apie tai kalba...

Nasata 4u.gif kopt tais karjeros laiptais gerai, bekopdama koki direktoriu sutiksi. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2011 03 18, 14:40)
"Mano sesers globejas" mano knygu sarase pirmu numeriu. kas skaite tai labai daug emociju. Bet tada kai visos bendradarbes skaite as buvau  tik po nelaimes, nestabilios psihikos,, ir jos man neleido skaityt, o dabar irgi nenoriu  verysad.gif Bet butinai butinai kada nors ja perskaitysiu.

Meskute5 tu tokia monekene is kur jau tau ten kas spaudzia.  g.gif

As nescia budama si karta labai skaiciau knygas. Ir bendraudavau cia SM temoj su tom knygu myletojom. Jos man kai kuriu knygu neleisdavo skaityt. Kaip dabar pamenu labai norejau perskaityt tikra istorija, kur tevas nusauna tris savo vaikus. Ir kaip ta motina is proto eina. Merginos man tiesiog neleido jos skaityt, bet as ja vistiek perskaiciau.. aisku, tai turbut nieko nereiskia, bet kodel trauke mane prie tokiu baisiu knygu... verysad.gif

Monekene aha biggrin.gif Labai gerai nesijauciu. Bet neperku didesniu rubu nors tu ka, laukiu laukiu, kol ilysiu i senus. Sniegas nutirpo- eisiu tuoj i trasa. Reikia pabegiot ar ka.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kumpiene @ 2011 03 18, 10:53)

Vakar vakare pagaliau ryzausi viena filma paziuret.... jau keli metai tam ruosiaus... asaru vistiek nesulaikiau... Mano sesers globejas ziurejau...

Aš tik knygą skaičiau.. Ir to užteko...
Atsakyti