Įkraunama...
Įkraunama...

*****Angeliuku mamoms******

Meskut5: thumbup.gif , as ir ilendu i kelnes ir uzsisega yess.gif taip kaip pradejau traukt visus rubus ir matuotis net progines sukneles issitraukiau , persirenginejau miliona kartu, lotuliukas.gif visus drabuzius issimatavau ir maivydamasi pries veidrosi ir vyra lotuliukas.gif dziaugiausi kaip mazas vaikas biggrin.gif , bet poto susigraudinau geriau butu man tie kg nors ir visi like kad tik mazute mano butu salia verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingridute =): 18 kovo 2011 - 16:19
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 03 18, 16:19)
Meskut5:  thumbup.gif ,  as ir ilendu i kelnes ir uzsisega yess.gif taip kaip pradejau traukt visus rubus ir matuotis net progines sukneles issitraukiau , persirenginejau miliona kartu,  lotuliukas.gif  visus drabuzius issimatavau ir maivydamasi pries veidrosi ir vyra  lotuliukas.gif  dziaugiausi kaip mazas vaikas  biggrin.gif ,  bet poto susigraudinau geriau butu man tie kg nors ir visi like kad tik mazute mano butu salia  verysad.gif

O as net pirkt nenoriu nieko naujo.. o jei nereikes.. rolleyes.gif jei vel issipusiu tongue.gif tai ir vaikstau pusiau skusta pusiau lupta. Nors suknele viena nusipirkau, i kuria nescia niekaip nailysciau.. vargu ir ar dabar ilysiu.. bet gi pirkau ne todel, kad ji man tiktu siandien, o todel kad labai grazi biggrin.gif ir ant sukudimo biggrin.gif Zodziu niekas moteru nesupaisys, kai saus i galva nesamone doh.gif bet jau gana gyvent planais ir ateitim. Gyvenu siandien, patiko ir nusipirkau. Uzsimaniau prie juros ana savaite ir nuvaziavau, negi cia lauksi vasaros.. viska darau cia ir dabar. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 18, 18:27)
O as net pirkt nenoriu nieko naujo.. o jei nereikes..  rolleyes.gif jei vel issipusiu  tongue.gif tai ir vaikstau pusiau skusta pusiau lupta. Nors suknele viena nusipirkau, i kuria nescia niekaip nailysciau.. vargu ir ar dabar ilysiu.. bet gi pirkau ne todel, kad ji man tiktu siandien, o todel kad labai grazi  biggrin.gif ir ant sukudimo biggrin.gif Zodziu niekas moteru nesupaisys, kai saus i galva nesamone  doh.gif bet jau gana gyvent planais ir ateitim. Gyvenu siandien, patiko ir nusipirkau. Uzsimaniau prie juros ana savaite ir nuvaziavau, negi cia lauksi vasaros.. viska darau cia ir dabar.  biggrin.gif

drinks_cheers.gif issipusim Meskute5 mirksiukas.gif kai planuoji tai ir gyvenimas saiposi, juokiasi tada 4u.gif
Atsakyti
Grazus nauji namuciai aciu 4u.gif

knyga ir as skaiciau ir filma maciau filmas man visai nepatiko schmoll.gif tai daugiau jau kur bunu perskaicius knyga niekada neziuriu kino ax.gif
Sveikutes 4u.gif
Atsakyti
Taip paziurejau siandien na atkreipiau demesi kad zmones jau zieminius paltus, striukes ir .t.t nusieme, vaiksto su odinem striukem plonytem , as tai jokiu budu nenusirengsiu schmoll.gif kol silta nebus lauke , kol nakti nebus + niekaip schmoll.gif nors i masina is masinos nea nenusirengsiu schmoll.gif geriau plonai apsirenksiu bet su silta striuke ziemine busiu 4u.gif tik batus zieminius jau paslepiau , rudeninius nesioju 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, kas suprantat- padekit.
Jei as ruosiuos pastoti ir kol mano vaikui sueis trys metai ( 2011.10.30) tarkim as nedirbciau ir buciau isejus vaiko auginimo atostogu iki triju metu, uz kurias nieko nemoka, ir aisku jokiu oficialiu pajamu as netureciau. Istatyme sako, kad sekanti nestuma skaiciuos is 12 paskutiniu menesiu. Tai gausis taip, kad 12 paskutiniu menesiu as busiu nedirbus. Bet yra vienas punktas, kuris sako, kad jei tu esi nedirbus, tada skaiciuoja is pirmo vaiko auginimo atostogu.. ar as taip supratau? Man aktualu ir visom, kurios ruosiasi pastot turbut su antru vaiku, reikia zinot ka daryt - ar cia skubet i darba ar visai nedirbt, kad paskaiciuotu is pirmo vaiko atostogu.. Nors ant pampersu norisi gaut pinigu..

2. Kompensuojamasis uždarbis, pagal kurį nustatomas motinystės, tėvystės ir motinystės (tėvystės) pašalpų dydis, yra apskaičiuojamas pagal apdraustojo asmens draudžiamąsias pajamas, turėtas per paeiliui einančius 12 kalendorinių mėnesių, buvusių iki praeito kalendorinio mėnesio prieš nėštumo ir gimdymo, tėvystės arba vaiko priežiūros atostogų pradžios mėnesį.

3. Jeigu visą šio straipsnio 2 dalyje nurodytą laikotarpį arba jo dalį apdraustasis buvo nėštumo ir gimdymo, tėvystės ar vaiko priežiūros, kol jam sueis treji metai, atostogose, jo prašymu nauja motinystės, tėvystės ar motinystės (tėvystės) pašalpa gali būti apskaičiuota iš kompensuojamojo uždarbio, pagal kurį buvo apskaičiuota ankstesnė (pirmesnė) motinystės, tėvystės ar motinystės (tėvystės) pašalpa.
Atsakyti

Jum turbut plaukai susisiause, kad as cia pinigus skaiciuoju biggrin.gif Niekas nieko neraso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 18, 18:52)
Jum turbut plaukai susisiause, kad as cia pinigus skaiciuoju  biggrin.gif Niekas nieko neraso  biggrin.gif

Sorry,as tai toli nuo LT blush2.gif
Visi as manau pinigus skaiciuoja.Kitaip ir but negali drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sladama: 18 kovo 2011 - 20:05
QUOTE(Sladama @ 2011 03 18, 20:03)
Sorry,as tai toli nuo LT blush2.gif
Visi as manau pinigus skaiciuoja.Kitaip ir but negali drinks_cheers.gif

Niu va.. nieko, palauksiu is Lietuvos biggrin.gif
Aisku skaiciuojiesi, kad paskui ramu butu. Tuo labiau dbr nebesuprantu ar cia eit dirbt ar neit biggrin.gif Pagal mane tai galiu ir neit. Galiu tik rugsejui planuot darba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskute5: 18 kovo 2011 - 20:07
QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 18, 19:05)
Niu va.. nieko, palauksiu is Lietuvos  biggrin.gif

Matau zinias per TV apie stebuklu sali lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sladama: 18 kovo 2011 - 20:11
QUOTE(Sladama @ 2011 03 18, 20:07)
Matau tik zinias is stebuklu salies  lotuliukas.gif

Na man ta salis irgi ne rojus. Bet kol vaika auginau- tikrai sedejau ramiai du metus. Zinojau, kad gausiu kazkokius pinigus, kur pvz mano klasioke USA gauna tik menesi. Paskui ciuosk kur nori- ar aukle samdyk ir i darba.. ar sedek namie su nulinem pajamom. Cia palyginus dar neblogos salygos. Ir dabar jei paliks ta istatyma, kur gali rinktis vienus metus 100 pr. ar du metus 70 ir 40 proc. ir galimybe dirbt- dar irgi sis bei tas..
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 18, 21:10)
Na man ta salis irgi ne rojus. Bet kol vaika auginau- tikrai sedejau ramiai du metus. Zinojau, kad gausiu kazkokius pinigus, kur pvz mano klasioke USA gauna tik menesi. Paskui ciuosk kur nori- ar aukle samdyk ir i darba.. ar sedek namie su nulinem pajamom. Cia palyginus dar neblogos salygos. Ir dabar jei paliks ta istatyma, kur gali rinktis vienus metus 100 pr. ar du metus 70 ir 40 proc. ir galimybe dirbt- dar irgi sis bei tas..

meskute 5 kiek as zinau tai jei planuoji antra tai turi iseit i dekreta kol pirmam sueis 3 metai, tada pagal tuos pacius pinigelius skaiciuotusi ismoka.Jei tu grisi i darba tai skaiciuos kaip visada ir jei ieis terminas kai negavai pinigeliu nuo 2-3m. tai ir neitrauks ju i bendra suma.Vat kai iseini su antru i dekreta kol 3 sueina trys metai tai tada ir gali rinktis ar uz pirmus metus ar uz antrus metus priskaityta suma tai taikytu.Tikiuos suprantamai paaiskinau, bet zinoma geriausia yra pasukt i sodra ir issiaiskint akis i aki mirksiukas.gif biggrin.gif

Aniri politiniai reikalai progrese biggrin.gif , dabar svarstau peticija uzdaryt ir issiust peticiju komisijai ar su Zuokiene suderint kad ji pasefuotu. g.gif na ziuresiu kaip geriau iseis. mirksiukas.gif
Atsakyti