Pas mus ir pamazino siluma, vos vos silti radiatoriai , tai truputi koset pradejau as , ir vesu namie jai saulutes nera. Tai dabar miegu as jau su megstuku siltu kad dar labiau neapsirgt.
Panos ar zinot kaip vistos sparneliai vadinas... ot ir nezinot, kad plunksnu laikytuvai
Cia mano dickis sumaste
QUOTE(kumpiene @ 2011 04 01, 12:30)
Panos ar zinot kaip vistos sparneliai vadinas... ot ir nezinot, kad plunksnu laikytuvai
Cia mano dickis sumaste 
QUOTE(kumpiene @ 2011 04 01, 14:30)
Cia mano dickis sumaste 
geras
QUOTE(kumpiene @ 2011 04 01, 13:30)
Cia mano dickis sumaste 
Sumanus vaikis
Kaip manasis turi fantazija nerealia, vis dazniau pradejau pastebeti, kad visokias asociacijas isveda, pvz. uzvakar valgem banana, o prie jo lovos yra sviestuvas menulis, tai jis bega i savo kambari ir sako "mama ziurek, ziurek", ateinu rodo zieve suriesta banano ir menuli
Kita karta irgi lovoje guliu , tv ziuriu kojas surietusi, jis ir sako:"mama S cia, ir rodo i kojas tipo, suriestos kaip S raide
QUOTE(Raja28 @ 2011 04 01, 14:59)
Sumanus vaikis
Kaip manasis turi fantazija nerealia, vis dazniau pradejau pastebeti, kad visokias asociacijas isveda, pvz. uzvakar valgem banana, o prie jo lovos yra sviestuvas menulis, tai jis bega i savo kambari ir sako "mama ziurek, ziurek", ateinu rodo zieve suriesta banano ir menuli
Kita karta irgi lovoje guliu , tv ziuriu kojas surietusi, jis ir sako:"mama S cia, ir rodo i kojas tipo, suriestos kaip S raide

QUOTE(Laureanza @ 2011 04 01, 13:15)
Plunksnu laikytuvai
Vilnius toks didelis ir visi tave pamena,Ingrida,poliklinikoj...
pas mane galima sakyti kaimas,bet mano pavarde jokiu jiems sentimentu nesukelia,kad uzrasyt anksciau ar veliau
Papildyta:
mergaites,nerandu skelbimu cia supermamoj,ieskau panelei savo dviratuko
Vilnius toks didelis ir visi tave pamena,Ingrida,poliklinikoj...
pas mane galima sakyti kaimas,bet mano pavarde jokiu jiems sentimentu nesukelia,kad uzrasyt anksciau ar veliau
Papildyta:
mergaites,nerandu skelbimu cia supermamoj,ieskau panelei savo dviratuko
ieini i supermama, spaudi ne FORUMAS, o SKELBIMAI, renkiesi vaikiska technika ir ieskai ko tau reikia
Na ar kuria siandien kas nors apgavo , pamelavo
ar kuri pamelavo kam nors
juk siandien melagiu diena
niu pasakokit
manes dar kolkas niekas neapgavo ir nepamelavo
QUOTE(kumpiene @ 2011 04 01, 13:30)
Panos ar zinot kaip vistos sparneliai vadinas... ot ir nezinot, kad plunksnu laikytuvai :lotuliukas Cia mano dickis sumaste 
Jis pas tave genijus,prisiminiau ir paukštienę
Manęs dar nieks neapgavo ir aš nieko neapgavau,bet vakaras dar toli
QUOTE(kumpiene @ 2011 04 01, 11:30)
Cia mano dickis sumaste 
Papildyta:
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 04 01, 12:31)
Na ar kuria siandien kas nors apgavo , pamelavo
ar kuri pamelavo kam nors
juk siandien melagiu diena
niu pasakokit
manes dar kolkas niekas neapgavo ir nepamelavo 
Kol kas
Pamirsau Labas pasakyt
Gal kas turit ideju vaiko gimtadieniui?
Turiu omeny vaisiu stalui