niu pasakokit apie ka cia jus merginos ( meskue5 ir nasata) nepagaunu kampo
noriu su jumis pasijuokt kartu
gal nuotaika pageres pas mane siek tiek
QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 31, 21:55)
Juk sakei viena karta, kad to zmogaus niekur nera, negi reksi ir kviesi is kitos gatves puses.. kazkaip taip, tiksliai nepamenu 
Aga,čia mano topinis atsakymas
Kaip lengva kitiems aiškint,kad nieko čia tokio,susirasi kitą ir pan... tai aš ir sakau,čia taip paprasta susirast kitą žmogų,kaip pereit gatvę į kitą pusę
(bet aš vis pasidairau,kas toj kitoj gatvės pusėj vaikšto
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 03 31, 22:04)
niu pasakokit apie ka cia jus merginos ( meskue5 ir nasata) nepagaunu kampo
noriu su jumis pasijuokt kartu
gal nuotaika pageres pas mane siek tiek 
Nuotaikai pagerint: ateina pas mane pirmas klijentas praeitą savaitę ir sako: su praėjusiom šventėm! Aš sakau:kokiom
Argi gali pykt ant tokio
Tina,vėluojantys bet nuoširdūs sveikinimai su gimtadieniu
QUOTE(*ermita* @ 2011 04 01, 08:05)
ačiukas...
QUOTE(nasata @ 2011 03 31, 23:52)
Aga,čia mano topinis atsakymas
Kaip lengva kitiems aiškint,kad nieko čia tokio,susirasi kitą ir pan... tai aš ir sakau,čia taip paprasta susirast kitą žmogų,kaip pereit gatvę į kitą pusę
)
Nuotaikai pagerint: ateina pas mane pirmas klijentas praeitą savaitę ir sako: su praėjusiom šventėm! Aš sakau:kokiom
sako, su gandrų diena,ar spėjot pagaut gandrus
tai,kad sakau, nežinojau, kad reikia anuos gaudyt
tai sako, dar turit laiko savaitę, dar galioja
Argi gali pykt ant tokio
Argi gali pykt ant tokio
Labas rytukas merginos
Argi gali pykt ant tokio
[/quote]
laba ryteli
Papildyta:
Ar jums taip pat greitai bėga laikas?na,man tai jis tiesiog lekia,o ypač pasukus valanda i priekį...
Buvau uzsirasiusi pas gine 6dienai sio menesio ,ir tai sunkiai kaip visada vietu nera tik pavarde pasakau savo vietu yra
, bet kai vakar susirgau mm , tai siandien pasiskambinau i registratura ir sakau cia taip ir anaip reik persirasyt kitai dienai , ir vel girdziu kad nebera laisvu vietu tik kitam menesiui , na as gerai kitam menesiui uzrasykit, ir paklausia mano pavardes kad isbraukt is 6dienos ir per rasyt kitam menesiui pas gine, tik pasakiau pavarde , girdziu ponia o jums tiks balandzio11d. pas gine , tai sakau zinoma tiks bet juk saket kad nera vietu jau , tai ne ne ne jau yra . As savo poliklinikoje zvaigzde
tik juokas su eme , tik pasakau savo pavarde visos tik paslaugios ir geros ,
ir vietu yra laisvu iskart , kad jos butu tokios visada o ne tada kai istinka nelaime,tragedija ...
Sveikos
O pas mus kruva "protingu" zmoniu susirinko parasus ir atsijunge sildyma... nu blyn... norisi daug keiktis...
O pas mus kruva "protingu" zmoniu susirinko parasus ir atsijunge sildyma... nu blyn... norisi daug keiktis...
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 04 01, 09:43)
Buvau uzsirasiusi pas gine 6dienai sio menesio ,ir tai sunkiai kaip visada vietu nera tik pavarde pasakau savo vietu yra
, bet kai vakar susirgau mm , tai siandien pasiskambinau i registratura ir sakau cia taip ir anaip reik persirasyt kitai dienai , ir vel girdziu kad nebera laisvu vietu tik kitam menesiui , na as gerai kitam menesiui uzrasykit, ir paklausia mano pavardes kad isbraukt is 6dienos ir per rasyt kitam menesiui pas gine, tik pasakiau pavarde , girdziu ponia o jums tiks balandzio11d. pas gine , tai sakau zinoma tiks bet juk saket kad nera vietu jau , tai ne ne ne jau yra . As savo poliklinikoje zvaigzde
tik juokas su eme , tik pasakau savo pavarde visos tik paslaugios ir geros ,
ir vietu yra laisvu iskart , kad jos butu tokios visada o ne tada kai istinka nelaime,tragedija ... 
Jau geriau tokia zvaigzde nebut..
Pas mus taip lyja..
QUOTE(Meskute5 @ 2011 04 01, 12:09)
Taip geriau ne but , tik sakau juokas su eme kaip taip viksta ... bet greit pamirs manau ir bus kaip ir buvo anksciau . Pas mus ir lyja smarkiai, labai apsniauke o ryt keliausiu i kaima , eh bus sunki man ryt diena bet nieko kaip nors
Papildyta:
Dabar ziurejau , taip nuotaika pakele merginos
http://rutube.ru/tra...7502a47847b379c
o man šiandien kažkokia graudesinga diena... Žiūriu į ta lietų užlango ir galvoju, kad tai mano Angelas rauda... jaučiu einu ieskoti botu ir važiuoju į kapines... Uždegsiu žvakelę, gal palengvės...
Papildyta:
Mums šiuo atžvilgiu gerai dabar. Patys sau šeimininkai, nes bute gyvenant, tai irgi amžiais užsukdavo šildymus, nes labai taupė visi. Nervas imdavo.
Papildyta:
QUOTE(kumpiene @ 2011 04 01, 10:47)
Sveikos

Mums šiuo atžvilgiu gerai dabar. Patys sau šeimininkai, nes bute gyvenant, tai irgi amžiais užsukdavo šildymus, nes labai taupė visi. Nervas imdavo.
QUOTE(kumpiene @ 2011 04 01, 10:47)
Sveikos

na jau tikrai