Įkraunama...
Įkraunama...

Herberto Šeltono sveikos mitybos principai - 3

Sveikutės;)))
o aš pasidariau daržovių "piure": bulvės, morkos, kopūstas, svogūnas, saliero šaknis+žolelės::::išvirė viskas. Su blenderiu+ sezamų aliejuko+biski druskelės....niam biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Tai kur ta saule? kur siluma? schmoll.gif

QUOTE(irmulia @ 2011 03 30, 14:05)
Fajeta, nieko, pasimaitink tvarkingiau porą dieną ir neliks tų kg  mirksiukas.gif

anakardžių 200 gr maišiukas kainuoja 7 lt su kapeikomis mirksiukas.gif  tai šių riešutėlių kremo išeina tikraii nemažai, plius jis negenda  thumbup.gif 

na man dar mintis kilo:  jei iš sojų pieno galima sūrį pasigaminti, tai gal ir iš kokių riešutų pieno ( pvz. migdolų ar tų pačių anakardžių) išeitų sūrį pasigaminti? mastau.gif  hihihi.gif

Jap, zinau jau dabar kelias dieneles darzoves, vaisius ragausiu ir sportuosiu intensyviau rolleyes.gif

Nenoriu perlenkti lazdos, bet tie riesutukai yra kazkuo apdirbti, todel geriau pirkti ir valgyti tuos eko... :
http://www.supermama...?...1438&st=588

oi kokia tu seimininke thumbup.gif , esu bandziusi is saldaus pieno, tai puikiai iseina, bet is riesutu tai man butu aukstas pilotazas doh.gif

QUOTE(irmulia @ 2011 03 30, 20:25)
griežtai negalima  lotuliukas.gif  truputį prajuokinai hihihi.gif  mirksiukas.gif

jei sriuba iš suderintų tarpusavyje produktų - valgyk kiek tik lenda  mirksiukas.gif  skrandis padėkos  mirksiukas.gif

ir kodėl gi jų negalima valgyti?  mirksiukas.gif tai juk maistas, o ne vanduo  mirksiukas.gif

Na pvz valgio metu gerti negalima.... o kaip tada sriuba gaunasi? g.gif kazkaip susimasciau ir as....

Jau 1kg nebera tongue.gif
Atsakyti
joa, skaičiau ir aš tokią info, kad geriau rinktis ekologiškus riešutėlius, niu bet iš kur žinoti, kad ir ten jie yra natūraliai džiovinti, o ne cheminiu būdu? g.gif dabar juk vos ne bet kur tuos "eko" , "bio" ženklus lipdo doh.gif

o dėl sriubų, jei jas gaminu tai dažniausiai trintas thumbup.gif seniau būdavo visokios su bulvėmis, dabar be jų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fajeta @ 2011 03 31, 08:49)
Labas rytas 4u.gif

Na pvz valgio metu gerti negalima.... o kaip tada sriuba gaunasi? g.gif kazkaip susimasciau ir as....

Bet tiksliai merginos. Ma kaip ir nekildavo tokiu klausimu, bet jau kai kazkam kilo tai ir susimasciau. Juk logiska jei valgant gert negali, tai sriuba juk tas pats valgymas uzgeriant. Bet jau sriubos as neatsisakysiu, ne ne ne schmoll.gif . Cia bus prie mano mazu griekeliu.
Atsakyti
sriuba - tai patiekalas, maistas, o ne koks vanduo mirksiukas.gif biggrin.gif todėl man toks klausimas nėra iškilęs , kad nevalgyti sriubos blink.gif nes ten juk vanduo maisto metu hihihi.gif visi puikiai žino, kad skrandžiui būtinos sriubos thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(BARDAU @ 2011 03 30, 19:39)
Sveikutės;)))
o aš pasidariau daržovių "piure": bulvės, morkos, kopūstas, svogūnas, saliero šaknis+žolelės::::išvirė viskas. Su blenderiu+ sezamų aliejuko+biski druskelės....niam biggrin.gif

o aš šaldytų daržovių mišinuką išverdu, sutrinu blenderiu, paskaninu gabaliuku sviesto ir essen.gif
Atsakyti
Sveikos, man irgi šiokių tokių klausimų iškilo smile.gif O jūs riešutus prie kokios maisto grupės priskiriat? g.gif
Atsakyti
riešutai - prie baltymų mirksiukas.gif kiek skaičiau, pats H.Š. siūlo valgyti riešutus atsisakius pieno produktų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 03 31, 12:16)
sriuba - tai patiekalas, maistas, o ne koks vanduo  mirksiukas.gif  biggrin.gif  todėl man toks klausimas nėra iškilęs , kad nevalgyti sriubos  blink.gif  nes ten juk vanduo maisto metu hihihi.gif visi puikiai žino, kad skrandžiui būtinos sriubos  thumbup.gif
Papildyta:
o aš šaldytų daržovių mišinuką  išverdu,  sutrinu blenderiu, paskaninu gabaliuku sviesto ir essen.gif

Nu bet Irmulia sutik labai esminio skirtumo tikrai nera ar tu valgysi pietum tarkim garintas darzoves ir jas uzgersi valgydama vandeniu. Ar tu is tu darzoviu ir vandens isvirsi sriuba. Tad sioks toks priestaravimas gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 03 30, 20:25)
griežtai negalima  lotuliukas.gif  truputį prajuokinai hihihi.gif  mirksiukas.gif

jei sriuba iš suderintų tarpusavyje produktų - valgyk kiek tik lenda  mirksiukas.gif  skrandis padėkos  mirksiukas.gif

ir kodėl gi jų negalima valgyti?  mirksiukas.gif tai juk maistas, o ne vanduo  mirksiukas.gif

bet užpilta juk vandeniu...man irgi tai keistai skamba,bet įdomu kdl tai nesiskaito užgėrimu..
Atsakyti
QUOTE(hondute @ 2011 03 31, 13:09)
Nu bet Irmulia sutik labai esminio skirtumo tikrai nera ar tu valgysi pietum tarkim garintas darzoves ir jas uzgersi valgydama vandeniu. Ar tu is tu darzoviu ir vandens isvirsi sriuba. Tad sioks toks priestaravimas gaunasi.

QUOTE(smalsuteeeeea @ 2011 03 31, 13:22)
bet užpilta juk vandeniu...man irgi tai keistai skamba,bet įdomu kdl tai nesiskaito užgėrimu..

Galėtu koks H. Šeltonas pakomentuoti g.gif
biggrin.gif
Atsakyti
Ojjj merginos kiek as cia visko daug suzinojau, jungiuosi prie Jusu, bandysiu derinti produktus. Tikiuosi po truputi po truputi pavyks:) Man tik iskilo keletas neaiskumu, kaip del kavos, niekur neradau komentaru kada ja galima gerti (is karto as taip atsisakyti negalesiu), kiek turi praeiti laiko po pusryciu ar pries pusrycius, ir is viso kada po valgio jau galima atsigerti? Ir ar galima duonyte valgyti su darzovem arba tarkim sriuba? Ir kaip suprantu pavalgius sriubos jau antro patiekalo negalima? Va kiek cia man visokiu klausimu:))
Atsakyti
QUOTE(muzikalke @ 2011 03 31, 12:18)
Sveikos, man irgi šiokių tokių klausimų iškilo  smile.gif  O jūs riešutus prie kokios maisto grupės priskiriat?  g.gif

Aš maniau iki šiol , kad visi riešutai-baltymam priskiriami, bet geriau paskaičius Šeltoną atradau, kad žemės riešutai-angliavandeniai. doh.gif
Atsakyti