Įkraunama...
Įkraunama...

Herberto Šeltono sveikos mitybos principai - 3

QUOTE(irmulia @ 2011 04 02, 10:57)
panos, labai rimtas klausimas  cool.gif 

niu radau baklažano suktinukus su ėriena (teks keisti kita mėsa, nes neįsivaizduoju kur tos ėrienos gauti mastau.gif )  ir pomidorų tyrės padažu- kaip manote suderinta tai , ar ne? ar geriau be jokio pomidorų tyrės padažo ruošti?

ai, dar yra baklažanų apkepas su pomidorų tyre ir parmezanu - irgi kiek čia suderinta būtų?  4u.gif  daržovė+sūris, kiek žinau ( jei klystu, patikslinkite  4u.gif  ) galimas derinys mastau.gif

Taigi viskas cia deretu mirksiukas.gif Teks man i Vln atlekti paragauti kada nors sitokiu skanumynu kuriuos gamini bigsmile.gif

QUOTE(irmulia @ 2011 04 02, 17:35)
Ūgis nėra mažas  4u.gif  173 cm, užtad savijauta kuo puikiausia  thumbup.gif 

žodžiu turi porą kg rezervo iki 53 kg  cool.gif  tai ir laviruoju : būna ir 52,5 kg ir 51,5 kg  mirksiukas.gif
Papildyta:
jojo, gryna tiesa, galima gyventi ir be mėsos  thumbup.gif  vien daržovėmis ir vaisiais - irsvoris tada lengvai kontroliuojamas ir savijauta pasakiška  mirksiukas.gif

Auksta ax.gif , nu ir gerai, graziai atrodai vadinasi smile.gif
Kadangi po 2 vaiku isplerusi as jau, tai net nebezinau kur mano riba butu ax.gif gal 50kg tada g.gif

Del riebalu, baltymu suderinamumo:
Kaip pats Seltonas raso, baltymai savyje turi riebalu, todel letina skrandzio sekrecija... Nors manau, kad laselis i salotas su vistiena nepakenktu..., bet tik ne grietnes, sviesto padaziukai mirksiukas.gif

Sia knyga teko skaityti "Auksines organizmo valymo ir badavimo taisykles", Malochovas, ten labai drastisku dalyku siulo imtis, na pvz urinoterapija... Mums jaunoms dar nereikia tokiu dalyku, bet gydomasis badavimas vasara manu butu i nauda, tik reikia tada daugiau autoriu literaturos pasiskaityti....
Atsakyti
QUOTE(Fajeta @ 2011 04 02, 18:57)
Sia knyga teko skaityti "Auksines organizmo valymo ir badavimo taisykles", Malochovas, ten labai drastisku dalyku siulo imtis, na pvz urinoterapija... Mums jaunoms dar nereikia tokiu dalyku, bet gydomasis badavimas vasara manu butu i nauda, tik reikia tada daugiau autoriu literaturos pasiskaityti....

Jo reiktu platesnes info. Siaip apie rimta pabadavima galvoju jau kelis metus. Tai sakau reik ne tik galvot o dar ir imtis kazko. Bet siandien knygyne praleidau kelias valandas. Atrodo nu pilna knygu apie mityba ir sveikata. Nu bet 90 proc toks slamstas. Apie maisto derinima nieko neradau is vis. Nes kaip ir irgi noreciau placiau pasidomet tuom. Ir is keliu metodiku pasirinkt tinkamiausia arba susidaryt savo. Bet pasirodo ne taip paprasta ta info gaut.
Atsakyti
QUOTE(hondute @ 2011 04 02, 20:56)
Jo reiktu platesnes info. Siaip apie rimta pabadavima galvoju jau kelis metus. Tai sakau reik ne tik galvot o dar ir imtis kazko. Bet siandien knygyne praleidau kelias valandas. Atrodo nu pilna knygu apie mityba ir sveikata. Nu bet 90 proc toks slamstas. Apie maisto derinima nieko neradau is vis. Nes kaip ir irgi noreciau placiau pasidomet tuom. Ir is keliu metodiku pasirinkt tinkamiausia arba susidaryt savo. Bet pasirodo ne taip paprasta ta info gaut.

I viesaja biblioteka nuvaziuok, va ten galima butu pasedejus surasti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fajeta @ 2011 04 02, 21:00)
I viesaja biblioteka nuvaziuok, va ten galima butu pasedejus surasti mirksiukas.gif

Oi neturesiu tam nei laiko nei noro ko gero smile.gif . Va ma nnamie savo knygute reik turet, kad skaityt prie arbateles ir pasibraukinet kas patinka smile.gif .
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Ai, vel savaitgali prisivalgiau visko doh.gif Bandeliu gal 6 vnt blush2.gif
Ir kas man ikres proto g.gif

Kaip jums savaitgalis?
Atsakyti
ooool, Fajeta, bandelės yra blogis cool.gif labai didelis blogis , nevalgyk jų, aplenk kelių km lanku iš tolo mirksiukas.gif geriau jas keisk kokiais sausais duonukais thumbup.gif ( man labai patinka natūralūs Fazer duonukai - super thumbup.gif )

na, man savaitgalis gerai praėjo, be jokių didelių nukrypimų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fajeta @ 2011 04 04, 10:35)
Labas rytas 4u.gif

Ai, vel savaitgali prisivalgiau visko doh.gif  Bandeliu gal 6 vnt blush2.gif
Ir kas man ikres proto g.gif

Kaip jums savaitgalis?

Oi mano savaitgalis irgi visai visai ne pagal Seltona. Tortas su maskarpones suriu, namines gamybos, grikiu blynai, late kavytes ir dar oi kiek nesamoniu. Svarstykles biski pyksta uz tai. Rodo +500 gr.
Atsakyti
O mano savaitgalis...labai blush2.gif ne pagal mitybos dertinimą...
Švenčiau gimtadienį:
kai valgau: tarsi ir derinu maistą, bet laiko tarpų tarp valgymų nepavyko išlaukt doh.gif doh.gif šašlykiukai+ daržovės...+saldėsis su kafija +++++
doh.gif doh.gif doh.gif baisiai kūnui reikia daržovių ir vaisių pagalbos...taisysiuos biggrin.gif
Tikrai ne kokia savijauta kai vėl nukrypstu į senus ritualus. Tie susibūrimai išderina visą mitybą.
Atsakyti
Sveikutes!!! Turiu klausima del sriubu. Tiesiog dievinu sriuba, galiu kikeviena diena kapoti. Kaip cia dabar su tuo derinimu?? Jei pvz. svieziu kopustu sriuba su bulvem? Dera?? Jei valgoma be duonos??? Kiek as suprantu darzoviu sriubos dera su bulvem, isskyrus ankstinius..?? Ar as teisi??
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Del tu sriubu tai apskritai diskusiju buvo ivairiu, auksciau paskaityk...
Taigi manyciau, kad jeigu kopustu sriuba trinta, ir nenuvirta mesa joje buvo, tai tada galima su bulvemis derinti... ax.gif ankstiniai jau baltymai, tada su bulvemis netiktu smile.gif

Kaip svoris merginoms? krenta?

Beje kazkada dariau avizu piena, tai tokie klijukai gavosi, nu zodziu totalus "s", gal nemokejau as kazko, zodziu dabar perkuosi arba avizu piena arba soju, kur raso kad ne GMO, soju man labai skanus, praktiskai nuo tikrojo nesiskiria, ir nepucia pilvelio nuo jo ....

O siandien ryte kepiau duona su raugu, zodziu tik miltai joje kmynai ir dar saulegrazu seklos, kaip ir netiktu pagal seltona, bet kitokio recepto neturiu, gal nepakenks kelios blush2.gif Bet laaaaabai skani thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos visos,kazkaip keista pavasarines persalimo ligos jusu neima g.gif ?,va as jau antra savaite kapstausi,planuoju nors iki iseiginiu issikapstyti,nes jau taip nusibodo,nejauciu nei kvapo nei skonio,bet ir apetitas apmazejas :)Atradau labai viena gera dalyka rytais -tik atsikelus pasidarau arbatos(bet kokios) ir isimaisau puse saukstelio cinamono su medumi thumbup.gif efektas,ta pati ir vakare einant miegoti- pasidarau arbatos su cinamonu, labai pagerina medziagu apykaita,kazkur skaiciau,kad lieknejant labai gerai veikia cinamonas mirksiukas.gif
Atsakyti
Fajeta, kas ten per duona tik iš kmynų ir saulėgrąžų? bigsmile.gif

svoris šiuo metu laikosi : 50 kg - 51,5 kg

pumi, oho, gerai čia tave sugriebė 4u.gif matyt imuninė sistema yra nusilpusi g.gif mūsų kol kas negriebia ( pfu pfu fpu per kairį petį, neskaitant to, kad praeitą savaitę turėjau peršalimą : iš soliariumo išėjusi pasigavau : sugebėjau antrą kartą šiemet peršalti pusę veido - skausmas nuėjo iki ausų ir pan. , na bet dabar jau lyg viskas ok unsure.gif )

o dėl cinamominės arbatos ir man teko kažkur girdėti, kad padeda sureguliuoti svorį bigsmile.gif kiek tame teisybės nežinau mirksiukas.gif
Atsakyti