Labas visoms
QUOTE(d0vile @ 2011 03 20, 20:00)
as pati megstu darytis salotas su citrina arba actu, bet ziuriu kad jei tokias salotas pasidaryciau, tai negaleciau ju valgy nei su vienom kruopom, nei tai su duona... ar teisingai suprantu? kazkaip nesinoretu pradeti daryti salotu su grietine.. kaip jus sprendziat sita problema?
Velgi, salotas su citrina, o juo labaiu su actu (jo apskritai deretu atsisakyti - nuodas totalus... nebent vietoje buitines chemijos) valgyti nerekomenduojama, as pagardinu prieskoniais, zalumynais ir aliejumi(esu nusipirkusi makadamiju riesutu, man patinka, skonis geras... nors brangus, bet tik i salotas i lgam uztenka)
QUOTE(muzikalke @ 2011 03 20, 20:49)
Aišku, jei labai užsimanysi negalimo derinio, tai imk ir suvalgyk, neverta kankintis, nes įtampa taip pat apsunkina virškinimą
QUOTE(irmulia @ 2011 03 20, 21:21)
ai, tiesa, ir dėl vaisių vakare? geriau jų vengti? ar nėra skirtumo, svarbu, kad tuščias skrandis būtų?
o čia tai gera žinia

nes pastaruoju metu labai pamėgau košes ( jas paskaninu gabaliuku sviesto, visada verdu
tik vandenyje)
o kaip čia tiksliau ?

tiesiog užpilti verdančiu vandeniu ir palaikyti kelioką minučių?
Vaisius kaip suprantu vakare galima, svarbu tik neprisikirsti daug ant nakties...
Del kosiu tai geras cia tavo sprendimas virti tik vandenyje, beje siulyciau dar druskos atsisakyti, svoris krenta mygom, atsigauna skonio receptoriai, as jau metus laiko praktiskai be druskos... (druska velgi- nuodas, vadinamas ale "E")
Grikiams reikia isbrinkti bent pora valandu, aviziniams dribsniams uztenka 10min, as juos su verdanciu vandeniu uzpilu ir dar isidedu razinu, dziovintu slyvu...mmmm net seile teka
QUOTE(Braskyte07 @ 2011 03 21, 17:10)
Mano istorija praktiskai atitinka
Smagu, kad musu daugeje, neveltui tema atkapsciau ir iskeliau i gyvenima