QUOTE(irmulia @ 2011 03 22, 21:38)
smalsuteeeeea, tai kad čia nelabai kas tas kalorijas skaičiuoja

o valgo, tiek, kad sotus pasijustum

ir nedaugiau

nes jei daugiau - štai tas ir yra nesveika
o tai, ką visai be pusryčių dieną pradedi?

man tai jau praeitis ir tuo labai džiaugiuosi ( buvo tikrai nelengva priprasti prie pusryčių, bet per metus tai pavyko

ir dabar negaliu be jų

)
na, jei 14 val. namo grįžti, tai imk mėsą ir valgyk su daržovėmis ( garintomis) arba kalnu šviežių daržovių

arba košę išsivirk

( man labai soti yra sorų kruopų ar kokia perlinių kruopų

)
beje, šiandien pietums kaip tik viriausi perlinių kruopų košę , pagardinau gabaliuku sviesto , o vėliau 1 avokadą suvalgiau - skrandis nė kiek neapsunko
o šiaip tai rekomenduoju dar kartą perskaityti išsamią info temos pirmoje žinutėje - ten labai viskas puikiai išdėstyta - ir tikrai daugiau kas paaiškės

cituoju:
"
ENERGIJOS SKALĖ
*IKI VIDUDIENIO
Švieži vaisiai ir vaisių sultys, šviežių daržovių sultys ir mišrainės, garintos daržovės, švieži riešutai ir sėklos.
*PO VIDUDIENIO
Kruopos, duona, bulvės, mėsa, žuvis, ankštiniai augalai, pieno produktai.
Produktai, nurodyti grafoje "Iki vidudienio" gali būti valgomi bet kokiu dienos metu, tačiau žemutinėje grafoje "Po vidudieno" nurodyti produktai negali būti valgomi pirmoje dienos pusėje.Tomis dienomis, kai valgysite tik vaisius ir daržoves, ir visai nevalgysite mėsos bei pieno produktų, turėsite daugiausiai energijos ir daugiausiai numesite svorio."
tai tų vaisių aš neskaičiuoju... db aš valgau normalius pusryčius,tiksliau arba avižinius dribsnius su jogurtu arba avižinę košę,kai baigsis gal vaisius pradėsiu,jei mokykloj silpna nebus...mėsą man geriau vakarienei,jei darytų...košę tai va ryžių valgau,bet man mažai,beje dėl sotumo jausmo,tai jo pas mane nėra..galiu valgyt nuo ryto iki vakaro ir aš jo nepajusiu,nžn kas tai.na tik vieno to pačio produkto daug nesuvalgyčiau...o sausainiai ( ne saldūs) irgi nevalgomi? va tarkim riešutus galima,bet lb daug riebalų...50g. pietum neužtektų( TOKIAM KIEKĮ DIENOS RIEBALŲ NORMA) tą visą informaciją skaičiau 2 kartus,ten pasirodė kad galima daugiau nei jūs valgot,regis galima derint vienos rūšies baltymus...o apie angliavandenius nemačiau..kokius grikius su kitom kruopom gal galima?