Įkraunama...
Įkraunama...

Herberto Šeltono sveikos mitybos principai - 3

QUOTE(hondute @ 2011 05 25, 10:42)
Pagal Seltona pieno produktu is vis reiktu vengti  4u.gif . Man ne visada tai pavyksta, bet pastebiu, kad kuo toliau tuo maziau ju norisi. Nors kavinese tikrai megaujuosi Latte kava.
Del vaniles nezinau jos nevartoju,tai niekada ir nesigilinau. Bet cinamonu piktnaudziaut nereiktu, vien del to kad jo svaraus ir gero ant LT beveik neimanoma gaut, nors pagal ajurveda jis skatina medziagu apykaita.

Ačiū 4u.gif Šiaip aš pieno produktų privengiu, bet varškė arba jogurtas su cinamonu man kartais kaip išsigelbėjimas norint ko nors saldaus... O dėl to, kad LT jis nevykęs, tai nesiginčysiu... Į LT daug visokių nevykusių produktų atkeliauja sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nima***: 25 gegužės 2011 - 11:55

sveikos,

o as jau labai apsipatenkinusi rezultatu - 2 kg!!! bigsmile.gif ir mano laikymasis tik ryte ir per pietus, o jau vakare - kaip iseina. bet vis vien jau ir vakare gera pazanga yra ! bigsmile.gif
sakykit o kaip jus vartojat pomidorus ? g.gif juk jei pagal H.S. - jie rugstis, tai o rugstys stabdo virskinima, kaip ir riebalai ir cukrus. tai vadinasi salotos su pomidoriuku ir aliejuku - jau negerai g.gif
jei pomidoras prie rugsciu ir prie vaisiu, tai ka ji reikia valgyti viena atskirai ? g.gif doh.gif
o vietoj pieno produktu - verciu save valgyti riesutus ax.gif

del vaniles ir cinamono, tai as turiu ekologiskus: vaniles lazdele, perpjoviau isilgai ir ikisau i cukru - gavosi vanilinis cukrus. o cinamono lazdele reikia sumalti, bet taip ir guli kol kas ji pas mane blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2011 05 25, 14:12)
sveikos,

o as jau labai apsipatenkinusi rezultatu - 2 kg!!!  bigsmile.gif ir mano laikymasis tik ryte ir per pietus, o jau vakare - kaip iseina. bet vis vien jau ir vakare gera pazanga yra !  bigsmile.gif
sakykit o kaip jus vartojat pomidorus ?  g.gif juk jei pagal H.S. - jie rugstis, tai o rugstys stabdo virskinima, kaip ir riebalai ir cukrus. tai vadinasi salotos su pomidoriuku ir aliejuku - jau negerai  g.gif
jei pomidoras prie rugsciu ir prie vaisiu, tai ka ji reikia valgyti viena atskirai ?  g.gif  doh.gif
o vietoj pieno produktu - verciu save valgyti riesutus  ax.gif

del vaniles ir cinamono, tai as turiu ekologiskus: vaniles lazdele, perpjoviau isilgai ir ikisau i cukru - gavosi vanilinis cukrus. o cinamono lazdele reikia sumalti, bet taip ir guli kol kas ji pas mane  blush2.gif

Sveikinu su pasiekimais thumbup.gif Dėl vanilės, aš taip pat turiu lazdelių, bet aš pačios vanilės (tų grūdelių) įsimetu į varškę ir ji prisitraukia kvapo - cukraus nededu, nors pyragams irgi taip "pasigamintą" vanilinį cukrų naudoju. O dėl cinamono doh.gif reikia man tų lazdelių turbūt irgi ieškot kur nors ir maltis mamos kavamalę pasiskolinus - baisiai mėgstu, tai niekaip turbūt negalėčiau be jo ax.gif
Atsakyti
mmmm ax.gif teks pradeti gaminti paciai biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Kol kas esu labai patenkinta šia mityba smile.gif dar tik laikausi mitybos valandų ir valgau daug salotų prie įprasto maisto, bet svoris jau pajudėjo (piu piu piu - kad neprisikarksėčiau hihihi.gif ) Pirksiu knygą Dajamondų ir imsiuos rimčiau laikytis principų... Šeltono knygos kažkodėl niekur nerandu g.gif Norisi man tokio popierinio varianto...mėgstu knygas vartyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nima*** @ 2011 05 30, 09:58)
Kol kas esu labai patenkinta šia mityba smile.gif dar tik laikausi mitybos valandų ir valgau daug salotų prie įprasto maisto, bet svoris jau pajudėjo (piu piu piu - kad neprisikarksėčiau  hihihi.gif ) Pirksiu knygą Dajamondų ir imsiuos rimčiau laikytis principų... Šeltono knygos kažkodėl niekur nerandu  g.gif Norisi man tokio popierinio varianto...mėgstu knygas vartyti  ax.gif

nusipirkau Dajamondu knyga "Sveikata visam gyvenimui'' daug pazistamu minciu radau, bet daug ir naujo, o Seltono tai ir as neradau, klausiau, tai sake, sena knyga jau jo, todel nebera pardavime....
Atsakyti
QUOTE(Dziugidziu @ 2011 05 30, 13:21)
nusipirkau Dajamondu knyga "Sveikata visam gyvenimui'' daug pazistamu minciu radau, bet daug ir naujo, o Seltono tai ir as neradau, klausiau, tai sake, sena knyga jau jo, todel nebera pardavime....

taigi paskaitykit atgal kelis puslapiukus, viena mergike ikelusi snekuota seltono knygute mirksiukas.gif ji idejusi i public foto, jame reikia priregistruoti ir tuomet puslapiai matosi pilnu formatu, galit is karto printinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2011 05 30, 13:41)
taigi paskaitykit atgal kelis puslapiukus, viena mergike ikelusi snekuota seltono knygute  mirksiukas.gif ji idejusi i public foto, jame reikia priregistruoti  ir tuomet puslapiai matosi pilnu formatu, galit is karto printinti mirksiukas.gif

Reikės gal atsispausdinti Šeltono knygą, nes labai rūpi, ką ten rašo... Gal kas nors abi skaitėte - ar labai skiriasi?
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2011 05 30, 14:41)
taigi paskaitykit atgal kelis puslapiukus, viena mergike ikelusi snekuota seltono knygute  mirksiukas.gif ji idejusi i public foto, jame reikia priregistruoti  ir tuomet puslapiai matosi pilnu formatu, galit is karto printinti mirksiukas.gif

maciau ta knyga jau anksciau cia, tik noriu isigyti ir tureti normalu varianta, o ne skanuota... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugidziu @ 2011 05 31, 10:04)
maciau ta knyga jau anksciau cia, tik noriu isigyti ir tureti normalu varianta, o ne skanuota... mirksiukas.gif

Aš jau atsispausdinau, perskaičiau ir radau nemažai geros informacijos smile.gif 4u.gif
Atsakyti
na kaip visoms sekasi laikytis mitybos tvarkos ?
vasara - daug zoles lotuliukas.gif bet ir visokiu kepsniu doh.gif
bet siaip as kai susidomejau derinimu, tai is vis nebevalgiau mesos. jau galvoj, gal vegetare tapsiu, nes nejauciu jokio poreikio. nu bet del visokiu tesliniu gaminiu - nesusilaikau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2011 06 19, 16:06)
na kaip visoms sekasi laikytis mitybos tvarkos ?
vasara - daug zoles  lotuliukas.gif  bet ir visokiu kepsniu  doh.gif
bet siaip as kai susidomejau derinimu, tai is vis nebevalgiau mesos. jau galvoj, gal vegetare tapsiu, nes nejauciu jokio poreikio. nu bet del visokiu tesliniu gaminiu - nesusilaikau doh.gif

Aš šią savaitę kopinėjau medų, taigi nukrypau nuo sveikos mitybos, nors visgi iki peitų valgydavau tik vaisius ir stengiausi daržovių daug valgyti...ne visada pavykdavo, bet...nuo rytojaus grįžtu į vėžes wink.gif
Atsakyti