Labas rytas,
Tylu čia pastaruoju metu... bet pagalvojau - brūkštelsiu, gal pagyvinsiu diskusijas
Jungiuosi ir aš prie jūsų būrio - iki šiol tik teoriškai, o nuo šiandien jau ir praktiškai. Šiuo metu skaitau H.Šeltoną ir bandau dėliotis, kas prie ko - painiavos galvoje kol kas nestinga
Nors H.Šeltono teorijos nepavadinčiau dieta (kaip kad ją supranta daugelis šiuolaikinių žmonių), tačiau jos ėmiausi dėl to, kad turiu itin jautrų pilvą bei žarnyną, kuris labai skaudžiai mane baudžia už bet kokį netvarkingai į skrandį sumestą maistą.. Nors su H.Šeltono teorija iki šiol susipažinusi nebuvau, bet minimalius derinimo principus žinojau, tad mėsos su angliavandeniais mano skrandis nematęs jau labai seniai. O ir vaisius visuomet valgydavau tik kai skrandis būdavo tuščias. Bet dabar noriu itin išsamiai viską išsistudijuoti ir kiek įmanoma kruopščiau atsirinkti, ką dedu į burną.
Jei truputuką plačiau, tai įvairios dietos ir režimai yra mano draugai nuo 14 metų.. Nuo tada, kai supratau, kas yra gražus kūnas ir kad manasis toli gražu tokio neprimena.. Laikas nuo laiko vis kibdavau į kokią naujai atrastą dietą ir kaskart vis nusivildavau, nes nei viena ir nedavė to rezultato, kokio tikėjausi, t.y. kad kilogramai ištiprtų ir nebegrįžtų.
Paskutinė dieta, kurios laikiausi galutinai mane nuvylė, tad šį pavasarį ryžtingai ėmiausi kūno transformacijos asmeninio trenerio pagalba. Jis man sudarė mitybos bei treniruočių programas, mane prižiūri ir konsultuoja. Pirmus tris itin griežto mitybos režimo mėnesius svoris nukrito jau beveik iki tiek, kiek man ir būtų gana, bet nuolat laikytis tokio režimo nepatariama, nes jis tikrai atima beveik visą gyvenimo džiaugsmą, tad neseniai man buvo sudarytas vadinamasis palaikymo mitybos planas. Jis jau gerokai turtingesnis ir malonesnis gomuriui, BET... iškilo bėda, nes režime daug vaisių, daug angliavandenių ir pieno derinių, kas mano pilvui ITIN nepatiko ir netiko.. Pradėjau ieškoti informacijos apie šiuos procesus ir taip beklaidžiodama atklydau pas jus

Manau, kad H.Šeltono teorija mano organizmui idealiai tiks, nes nesu nei didelė mėsos, nei bulvių mylėtoja... Per savo mitybos režimą be proto pasiilgau košių ir rupios juodos duonos, kuriuos dievinu

O svarbiausia - turiu vilčių, jog išsispręs pilvo pūtimo bei ėjimo į WC dideliais reikalais problema, kas aktualu man buvo visą gyvenimą, nes turiu vadinamąjį prailgintą žarnyną ir labai kankinuosi su karto/dviejų per savaitę ėjimu į WC
Vajei, kiek jau prirašiau

O atrodo, kad dar tiek nepasakiau!
Žodžiu, tikiuosi būti priimta į jūsų būrį

Būtų smagu su kažkuo dalintis visais mažais ir dideliais atradimais, o svarbiausia - keistis informacija!