Įkraunama...
Įkraunama...

Herberto Šeltono sveikos mitybos principai - 3

QUOTE(irmulia @ 2011 11 06, 22:22)
na, ir  kodėl gi turi graužti skrandį? niekaip nesuprantu... mastau.gif jei yra kokia skrandžio opaligė, ar šiaip perdidelis organizmo rūgštingumas , tada kaip ir suprantu,  iš kur tas graužimas...  ax.gif  bet taip tai jokio ten graužimo nėra  mirksiukas.gif  kaip tik skrandis žymiai geriau veikia suvalgius kokį vaisių, nei košę, jogurtą, ar kokį sumuštinį....  ax.gif

gal reiks pabandyt, paziuret kaip bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 11 06, 18:35)
taip, labai blogai  cool.gif  reikia pusryčių ir net labai  mirksiukas.gif  o jų nesinori dėl elementaraus dalyko - vakare greičiausia yra vėlai prisivalgoma , +  persivalgoma, tad nenuostabu, kad ryte -  ne iki maisto  ax.gif

nu nea vakarais as tikrai nepersivalgau schmoll.gif veliausias maistas - 19 h ax.gif bet pusryciu kazkodel nesinori g.gif o ir laiko nelabai yra, kai tenka nuo pat ryto paskaitose sedeti g.gif tai man jau tada geriau isvis nevalgyti..
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 11 06, 19:15)
labai įvairiai, priklausomai nuo sezono : tai arbūzas, persikai, nektarinai, abrikosai, kriaušės, bananai, persimonai, pomelo, mango, kiwi ... rečiau :  obuoliai, slyvos, anonos,  ir gan retai : apelsinai, melionas, granatas, ananasas,
O pvz. :vynuogių jau senai visiškai nebevalgau.  rolleyes.gif

O kiek tu vaisiu galima suvalgyti pusryciams? 2-3? Pavyzdziui 2 kiviai ir bananas cia jau per daug? Kazkaip man vis atrodo, kad daug vaisiu gaunasi, nes dar ir dienos begyje suvalgau obuoli, greipfruta..
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2011 11 06, 23:02)
nu nea vakarais as tikrai nepersivalgau schmoll.gif veliausias maistas - 19 h ax.gif bet pusryciu kazkodel nesinori g.gif o ir laiko nelabai yra, kai tenka nuo pat ryto paskaitose sedeti g.gif tai man jau tada geriau isvis nevalgyti..

vis tiek kažkur kažkas yra ne taip, jei vakarienė taip anksti ir tada nėra JOKIŲ užkandžiavimų bei poreikio ryte valgyti nėra... ax.gif

Geriau po truputį pratinkis prie pusry čių, nes susivarysi visą medžiagų apykaitą doh.gif

o kad laiko nėra suvalgyti vaisių, tai nepyk, bet nuskambėjo truputį juokingai ... doh.gif lotuliukas.gif Čia jau tikrai daug laiko nereikia , kad nusiplauti kokį obuolį ar nusilupti bananą ir sukramyti tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(* Stela * @ 2011 11 06, 23:09)
O kiek tu vaisiu galima suvalgyti pusryciams? 2-3? Pavyzdziui 2 kiviai ir bananas cia jau per daug? Kazkaip man vis atrodo, kad daug vaisiu gaunasi, nes dar ir dienos begyje suvalgau obuoli, greipfruta..

valgyti tiek kiek nori ( taip ir pats Šeltonas siūlo) tik kiwi su bananu tarpusavyje nelabai dera ax.gif reiktų daryti pertraukas mirksiukas.gif

aš dažniausiai suvalgau 1 vaisių kartais 2 , tada priešpiečiams : 1 arba 2 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 11 07, 07:40)
vis tiek kažkur kažkas yra ne taip, jei vakarienė taip anksti ir tada nėra JOKIŲ užkandžiavimų bei poreikio ryte valgyti nėra...  ax.gif 

nu gerai, gal labiau ne laiko nera, o tiesiog tingiu biggrin.gif nu man nezinau, sunku ryte vaisius kimst g.gif nu matyt del to, kad nepripratus, pratinsiuos tongue.gif va katik per prievarta banana susikisau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos! Kiek musu daug jau thumbup.gif

QUOTE(irmulia @ 2011 11 07, 07:40)
valgyti tiek kiek nori ( taip ir pats Šeltonas siūlo) tik kiwi su bananu tarpusavyje nelabai dera  ax.gif  reiktų daryti pertraukas  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Buvo sunku prisiverst saves pusryciams valgyti tik vaisius, man taip keista buvo ax.gif ber dabar thumbup.gif Suvalgau koki vaisiu, praeina laikas ir vel suvalgau koki vaisiu ir taip iki vidudienio arba vaisiu salotu padarau ir su vaiku kartu valgome. Jauciuosi puikiai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaangelika: 07 lapkričio 2011 - 16:42
Laba diena, gal galėtumėt kuri atsiųsti skenuota knygą man į el. paštą? Labai norėčiau paskaityti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zappy: 09 lapkričio 2011 - 14:45
Sveikos,

Pamegau troskinuka: morkos, paprika, ziedinis kopustas, cukinija + juoda duona. Galvoju ar ziedinis kopustas cia tinka, nes kaip ir prie krakmolu jis skiriamas, ar as klystu g.gif
Labai sunku man dar atskirti kas prie ko, tamsus miskas, bet as ji iveiksiu biggrin.gif

Ir turiu galvos skausma kiekviena diena, kokiu cia vaisiu pusryciams valgyti, nes anksciu nelabai ju ir valgiau, tai dabar atrandu naujus skonius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rujo @ 2011 11 09, 19:46)
Sveikos,

Pamegau troskinuka: morkos, paprika, ziedinis kopustas, cukinija + juoda duona. Galvoju ar ziedinis kopustas cia tinka, nes kaip ir prie krakmolu jis skiriamas, ar as klystu  g.gif
Labai sunku man dar atskirti kas prie ko, tamsus miskas, bet as ji iveiksiu  biggrin.gif

Ir turiu galvos skausma kiekviena diena, kokiu cia vaisiu pusryciams valgyti, nes anksciu nelabai ju ir valgiau, tai dabar atrandu naujus skonius smile.gif

man tai kivi ryte labai gerai valgyti.. tuomet gerai šalinasi viskas wc thumbup.gif ir šiaip vaisiai ryte man taip skaniai valgosi niam niam wub.gif
Atsakyti
o man : vanduo cool.gif tada jau ir pusryčiauti galima : labai mėgstu kriaušes pusryčiams essen.gif
Atsakyti
- 2 kg. per 1.5 sav thumbup.gif

jauciu ir sportuojant lengviau viska padarau smile.gif tik vis dar kovoju su noru slamsti visokius saldumynus, bet laikaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rujo @ 2011 11 09, 20:46)
Sveikos,

Pamegau troskinuka: morkos, paprika, ziedinis kopustas, cukinija + juoda duona. Galvoju ar ziedinis kopustas cia tinka, nes kaip ir prie krakmolu jis skiriamas, ar as klystu  g.gif
Labai sunku man dar atskirti kas prie ko, tamsus miskas, bet as ji iveiksiu   biggrin.gif

morkos kaip ir žiedinis kopūsas : termiškai apdoroti tampa krakmolingi mirksiukas.gif tad su duona (angliavadeniai) , manau , šiaip sau derinys mirksiukas.gif

pilnai užtektų vien tik troškinio be jokios duonos ax.gif
Atsakyti