Įkraunama...
Įkraunama...

Išleisti ar neišleisti vyro savaitgaliui

O ką , vaikas - tai saugiklis, kad negastroliuos? Kažkaip primityvu.
Aš saviškį ir pagastroliuoti išleidžiu, jei reikia. O pati ne kartą su kūdikiu namie esu prabuvusi. Yra gi progos, kada vyrams reikia ir rungtynes pasižiūrėti ir su bendramoksliais susitikti.
Aš , pvz. nesitampau pas savo drauges, su kuriom kartais smagu papletkavoti prie vyno taurės.
Atsakyti
QUOTE (vaiva* @ 2004 06 11, 10:05)
Na , ACIU uz patarimus, jau beveik apsisprendziau.
Bet kam man ta ramybe savaitgali???
Ir tai kiauras dienas namie su mazule sedziu, (ramus vaikiukas, tai ramiai ir sedziu), Gal geriau kokia pramoga visiems namie pasiulyt??? Gali gi chebryte ir i kina nueit, tai nors vakare nereiks vienai sriubaut? unsure.gif

na, jeigu planavai vyra savaitgali su serganciu vaiku palikti, o pati varyti pramogauti, suprasciau, kodel nenori, kad jis su vyresneliu isvyktu i kaima..

bet is kitu postu atrodo, kad butum labiau patenkinta, jei visi trys prie ligoniukes sedetumete.. g.gif

pati paragink ji vaziuoti su sunum ir tegul pabuna dviese gryname ore, o tu ramiai paslaugysi mazyle, pailsesi ir susiplanuosi (jei su vaikais is vis galima ka nors susiplanuoti smile.gif ) ir kita savaitgali praleisit visi drauge, pvz. kaip tu noretum..
Atsakyti
QUOTE (Ajuss @ 2004 06 11, 12:59)

O šiaip mamkos, jei apie išleidimus.... Ar noriai išleidžiat savo antras puses į vakarėlius su draugais ar kolegomis?

Aš asmeniškai, kaip kažkas rašė, uždraust negaliu, juk ne nuosavybė, nu bet viduj verdu blush-anim-cl.gif, juolab, kad pati veik niekur neišeinu, o ir nesinori be jo, o jei išeinu, tai tik su vaikais, sakykim į mamku susitikimus.

Jei truputi keiciant tema, tai ir as pykstu,kad esu prirista prie namu, o vyras gali kur tik nori islekti, nes nereikes uz poros valandu maitinti wink.gif .Aisku galiu kur nors iseiti, bet neprigastroliuosi su vaiku ant ranku...
Atsakyti
QUOTE (Pipone @ 2004 06 11, 12:43)
[
Nebukim mazi vaikai.... yra dar toks zodelis,kaip "reikia"......
Reikia darbus nudirbt, reikia ta ir ana......
Juk nesedesi visa gyvenima su vyru apsikabine po rojaus medziu ir nekopinesi medu.....
:

nu, kai reikia tai reikia, kartais galima isleisti ir su draugais. BET yra vienas BET... ne visu vyrai vienodi, pvz. mano tai eina poblediam taip sakant. Katinauja dvi tris dienas su draugasi ir grizta tokioj kondicijoj, kad ojojoj.... taigi, jei kaime zole nupjauti biggrin.gif tada visada prasom, nu o su draugais tai nereikia leisti piktnaudziauti mad.gif
Atsakyti
QUOTE (Ajuss @ 2004 06 11, 10:59)

O šiaip mamkos, jei apie išleidimus.... Ar noriai išleidžiat savo antras puses į vakarėlius su draugais ar kolegomis?

Man nepatinka išleist į vakarėlius, bet išleidžiu ramia dūšia..pati eiti į vakarėlius klaikiai nemėgstu, taigi viend ėl to nesijaučiu turinti teisę uždaryti ir savo vyrą..Sunkiausia būna kol išeina, t.y. kol ruošiasi išeit (kvėpinasi, puošiasi ir pan). bet kai durys užsidaro..aš pamirštu, jog esu ištekėjusi..Nu tokia laisvėėėėėėėėėėėėėėė clap.gif
Atsakyti
QUOTE (kendi @ 2004 06 11, 13:05)
[]
Jei truputi keiciant tema, tai ir as pykstu,kad esu prirista prie namu, o vyras gali kur tik nori islekti, nes nereikes uz poros valandu maitinti wink.gif .Aisku galiu kur nors iseiti, bet neprigastroliuosi su vaiku ant ranku...

na ne visą gyvenimą maitinsi. vat čia ir yra motinystės vargai.
bet paaugs vaikas truputį ir atsigriebsi už 'prarastą' laiką. biggrin.gif biggrin.gif

tikiuosi vyras supras, kai išeisi į gastroles su draugėm.
Atsakyti
Tikrai taip, ne visų vyrai vienodi, kaip ir mes, moteriškės.
Tik pritariu nuomonei, kad nereikia vyro prisirišus laikyti. Yra juk toks posakis apie nutrūkusi nuo grandinės šunį...Palyginimas nevisai korektiškas, bet iš esmės teisingas.
O apskritai, reikia pasitikėti viens kitu.
Papildyta @ [mergetime]1086952561[/mergetime]
Ale, malačius, vaiva*. Karštą diskusiją užvedei !!! Na, nukrypo ji šiek tiek nuo pradinės minties, bet vis dėlto, per tokį trumpą laiką - tiek atsiliepimų!!!
Atsakyti
QUOTE (vaiva* @ 2004 06 11, 12:33)
Bet keistas vienas dalykas, ne viena forumiete nepasake, kad su vyru vakara namie prleist . ohmy.gif
Ar cia jums vyrai taip ikyrejo, ar ka???
Is kur toks pasiaukojimas???

O nepagalvojai, kad cia patirtis kalba? biggrin.gif Vyras praleides savaitgali taip, kaip jam norisi, gris geresnes nuotaikos, pasiilges ir tau dekingas uz supratinguma wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Rasma @ 2004 06 11, 13:10)
Man nepatinka išleist į vakarėlius, bet išleidžiu ramia dūšia..pati eiti į vakarėlius klaikiai nemėgstu, taigi viend ėl to nesijaučiu turinti teisę uždaryti ir savo vyrą..Sunkiausia būna kol išeina, t.y. kol ruošiasi išeit (kvėpinasi, puošiasi ir pan). bet kai durys užsidaro..aš pamirštu, jog esu ištekėjusi..Nu tokia laisvėėėėėėėėėėėėėėė clap.gif

Bėda ta, kad aš tai mėgstu į vakarėlius eiti huh.gif

Bet mano draugai visi yra tokie, su kuriais šeimom draugaujam, o jo kolegos intelektualai....
Va neseniai buvo variantas, kad kolegos su antrom pusėm ėjo, o aš tik jį į tūsą veždama sužinojau sad.gif , šiaip tai tikiu, kad jis nežinojo, kad su antrom pusėm chebra bus, kitaip nebūtų prašęs pavėžėti, nu bet maniau kad pasmaugsiu mad.gif
Aš irgi išleidžiu ramia sąžine, dėl to kad pas kitas nubėgs nebijau - pasitikiu, nu bet vistiek..... g.gif
Atsakyti
Isleisti vyra ar neisleisti? Kas cia per klausimas? Jeigu dar vaika pasiima, tai reikia dziaugtis, kad dalinasi rupesciais ir vaiku prieziura. Vyru reikia tiketi, myleti ir kartais nuo pavadzio paleisti. As praeita rudeni isleidau savaji ziureti krepsinio i Svedija, o pati likau 3 paras su 2 vaikais... Svarbiausia is to nedaryti problemos: mes ir drauges aplankem, ir i kavine nuejom, vaikai dziaugesi, kad mama tik ju. O vyras grizo namo kaip silkinis: menesi buvo nors ant zaizdos dek tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Reklamiste @ 2004 06 11, 14:20)
Isleisti vyra ar neisleisti? Kas cia per klausimas? Jeigu dar vaika pasiima, tai reikia dziaugtis, kad dalinasi rupesciais ir vaiku prieziura. Vyru reikia tiketi, myleti ir kartais nuo pavadzio paleisti. As praeita rudeni isleidau savaji ziureti krepsinio i Svedija, o pati likau 3 paras su 2 vaikais... Svarbiausia is to nedaryti problemos: mes ir drauges aplankem, ir i kavine nuejom, vaikai dziaugesi, kad mama tik ju. O vyras grizo namo kaip silkinis: menesi buvo nors ant zaizdos dek tongue.gif

vava, 100% pritariu. O ir savaitgalis gi nesitesia 2 menesius biggrin.gif Nemanau, kad cia kazkokia kankyne butu wink.gif
Atsakyti
QUOTE (vaiva* @ 2004 06 11, 11:44)
Laukiu patarimu, nes savaitgalis jau visai cia pat sad.gif

nu griuk negyvas...manes kas nors pabandytu kur nors neleisti - iseiciau su sienom. Idomiai cia pas jumi laugh.gif
Siulau vyrui suvyrisketi, jei dar jam tokiu klausimu kyla atsiklausti ar nea
Atsakyti