Įkraunama...
Įkraunama...

Išleisti ar neišleisti vyro savaitgaliui

Manau, kad reikia išleist...keistai skamba tas išleist...tarsi vyras būtų tavo vaikas. Suaugę žmonės abu drauge turi nuspręst kaip pasielgti... jis irgi turi pasvarstyt ar nepersunku tau vienai bus su sergančiu vaiku... nebūkit egoistai kiekvienas savo atžvilgiu...
Vat kitą savaitgalį vyras išlėks su baidarėm, bet toks žygis man tikrai per sunkus, plius vaiko neturiu kam palikt, o su vaiku toks pasiplaukimas visai neįmanomas. Tai negi dabar ir aš turiu neleist- atimt iš žmogaus malonumą... ne geriau aš jau sau savaitgalį pasiplanuosiu...gal į Kauną nulėksiu jei tik oras bus geras...
Atsakyti
QUOTE (vaiva* @ 2004 06 11, 10:33)
Aciu geras patarimas, kaip tai nepagalvojau.
Bet keistas vienas dalykas, ne viena forumiete nepasake, kad su vyru vakara namie prleist . ohmy.gif
Ar cia jums vyrai taip ikyrejo, ar ka???
Is kur toks pasiaukojimas???

Kažkaip čia tu įdomiai: klausi patarimo, o paskui " išvartai" g.gif ...
Gal tada iš karto kokią pikantiškesnę diskusiją užvesk, o čia "leist-neleist".......
Atsakyti
niu gal cia ne i tema, bet mes su vyru susitare, kad vienas be kito nebusime ilgiau paros doh.gif niu turbut ash labai jau pavydi esu blush-anim-cl.gif
bet jeigu tame kaime nera kokiu moterishkiu su negerais tikslais,- tai aishku leisk vyreli svaitgaliui. ash tai vyra ishleisciau jeigu jis noretu ishvaziuoti tik ten kur nebutu moteru arba nekiltu jam pavojus buti suzalotam. niu kokia ragana ash .... doh.gif

be to ash visada sakiau, kad neisimylesiu vyro taip, kad negalesiu jam leisti be manes kur nors isheiti pailseti. niu bet myliu ash ta savo vyra nezmonishkai ir jis tik manoooo doh.gif niu zinau, kad ash bjauri boba, bet jis mane tokia myli biggrin.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glinglingas: 11 birželio 2004 - 13:32
Mes turbūt važiuotume visi rolleyes.gif Jau užsimaniau kur į kaimą wub.gif

Nors dabartiniu metu aš vyrą su vaiku pastoviai "pasiganyti" išleidžiu, kadangi namuose šiuo metu darbuojuosi prie kompo. Vyras ir po parduotuves pasivažinėja (grįžta po to abu vaikui žaisliukų prisipirkę tongue.gif ), ir pas tėvus į sodą nulekia (labai šaunu - pakvėpuoja abu grynu oru) , ir kokį draugą -namisėdą su drauge su sūneliu aplanko. Vaiko pasiimti neverčiu - tačiau vyras nori, netgi tada, kai neketinu dirbti - sako, pailsėk truputį nuo mūsų smile.gif

O pramogauti - t.y. į kavines, gimtadienius, draugų susibėgimus ir pan. - visada einame tik kartu...
Atsakyti

QUOTE (vobla @ 2004 06 11, 13:24)
Manau, kad reikia išleist...keistai skamba tas išleist...tarsi vyras būtų tavo vaikas. Suaugę žmonės abu drauge turi nuspręst kaip pasielgti...

pritariu rolleyes.gif , taigi negali nuspresti uz vyra pati ka jam daryti o ko ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ofa: 11 birželio 2004 - 13:33
QUOTE (voveriukas36 @ 2004 06 11, 13:23)
nu griuk negyvas...manes kas nors pabandytu kur nors neleisti - iseiciau su sienom. Idomiai cia pas jumi  laugh.gif 
Siulau vyrui suvyrisketi, jei dar jam tokiu klausimu kyla atsiklausti ar nea

Mes visa laika sprendziame kartu visus klausimus ir darome taip kad butu geriau visiems. Taip nebuna kad kazkuris uzsimane kazko ir varo nieko neklausydamas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astuliukas: 11 birželio 2004 - 13:34
jau kai paskaitau kokios pas zmones problemos,tai eina sau pagalvoju... --Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti

QUOTE (*kristina* @ 2004 06 11, 13:34)
jau kai paskaitau kokios pas zmones problemos,tai eina sau pagalvoju... --Resize_Images_Alt_Text--

Kiekvienam savo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ofa: 11 birželio 2004 - 13:36
Beje, pamėginsiu apginti klausimo autorės poziciją. Aišku, neblogai išleidus vyrą dviem dienom, pačiai nuvažiuoti į kitą miestą, išeiti su draugėm į kiną ir pan. Bet - jei tokių galimybių nėra? Jei moteris užsisėdėjusi namuose su vaiku, nedirba, jai tos namų tylos ir ramybės jau per akis, o vyras grįžta vėlai- argi ne skaudu, kai netgi savaitgaliais vyras išvažiuoja? Jei šeimos finansai riboti ir į kiną eiti nėra už ką? O jei vaikas neramus ir su juo po miestą ilgai nepasivaikščiosi?

Atsakyti
QUOTE (Zvirbliuke @ 2004 06 11, 11:36)
Beje, pamėginsiu apginti klausimo autorės poziciją.  Aišku, neblogai išleidus vyrą dviem dienom, pačiai nuvažiuoti į kitą miestą, išeiti su draugėm į kiną ir pan. Bet - jei tokių galimybių nėra? Jei moteris užsisėdėjusi namuose su vaiku, nedirba, jai tos namų tylos ir ramybės jau per akis, o vyras grįžta vėlai- argi ne skaudu, kai netgi savaitgaliais vyras išvažiuoja? Jei šeimos finansai riboti ir į kiną eiti nėra už ką? O jei vaikas neramus ir su juo po miestą ilgai nepasivaikščiosi?

Šiuo atvėju parašyta aiškiai- mažasis vaikiukas serga- tad pramogaut su ligoniuku tikrai neišeis... sad.gif Bus sunku ir liūdna, be tvyras tuo tarpu su kitu vaikiuku grynam ore pabus, pailsės nuo namų. Vis geriau nei visi keturi savitgalį bute surūgę prasitrintų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vobla: 11 birželio 2004 - 13:40
QUOTE (*kristina* @ 2004 06 11, 13:34)
jau kai paskaitau kokios pas zmones problemos,tai eina sau pagalvoju

Visai normali problema, jei moteris istisa savaite sedi namie su vaikais ir vienintele ivairove - savaitgalis. Toms, kurios kasdien bendrauja darbe, su draugemis ar dar kur, tokiu bedu nekyla.
Atsakyti
QUOTE (vobla @ 2004 06 11, 11:24)
Vat kitą savaitgalį vyras išlėks su baidarėm, bet toks žygis man tikrai per sunkus, plius vaiko neturiu kam palikt, o su vaiku toks pasiplaukimas visai neįmanomas. Tai negi dabar ir aš turiu neleist- atimt iš žmogaus malonumą... ne geriau aš jau sau savaitgalį pasiplanuosiu...gal į Kauną nulėksiu jei tik oras bus geras...

Mes tokiu atveju bandytume rasti kompromisą. Pavyzdžiui, mano vyrui labai patinka ilgi, išvermę patikrinantys dviračių žygiai - tačiau į tokį su vaiku važiuoti kol kas negalim. Vis tik jau nupirkome vaikui kėdutę ant dviračio, ir ketiname vasarą susiorganizuoti žygį, pritaikytą ne tik tėvų, bet ir vaiko poreikiams wink.gif Tai nebus važiavimas visą dieną be didesnių sustojimų, tačiau nebus ir nykus gulėjimas pajūryje...
Atsakyti