Įkraunama...
Įkraunama...

Išleisti ar neišleisti vyro savaitgaliui

QUOTE (voveriukas36 @ 2004 06 11, 13:45)
kai pagyvensite 12-13 metuku, tokiu klausimu kils kuo mažiau laugh.gif

Gali buti, kas cia zino wink.gif
Bet siai minutei yra kitaip
Atsakyti
Nežvenkit čia laugh.gif Pvz. mūsų šeimoje tai įprasta. Aš taip prašau ir vyras manęs analogiškai prašo..Tik nebūna dalies apie moteras/vyrus rolleyes.gif

Aš noriu, kad apie mane keliais rolleyes.gif Pati juk irgi ant keliukų būnu blush-anim-cl.gif
Atsakyti
RASMA,

JEI 50/50 - TADA VISKAS O.K. TRINAT KOJINES VIENODAI - IR NIEKAS NĖRA NUSKRIAUSTAS - PUIKU.
Atsakyti
QUOTE (Balanda @ 2004 06 11, 14:10)
GAMA,

O ar nesmagu būtų pasijausti tikra karalieva - noriu leidziu, noriu - ne, o jis, nabagas.
Liuks nuotaika prieš savaitgalį, O JUMS??????
GERO SMAGAUS SAVAITGALIO, ŠILTO ORO!!!

kai karalieva būsi norėsi, ne kokio ten nabago, o tikro karalius...
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tai kaip suprantu virsininke seimoj esi wink.gif O ka, tavo aptarnaujantis personalas i kaima iseginem vaziuot uzsigeide?! Na neee. Nei pati valgyciau, nei kitam duociau... Tegu zino savo vieta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (voveriukas36 @ 2004 06 11, 11:45)
[BRANGIOJI, VIENINTELE MANO, LEISK MAN VAZIUOTI I KAIMA SAVAITGALIUI. Ir dar galima pridėti, kad tenai nebus moterų, nebus moteriškos lyties subjektų iš viso (kaimas - ne miestas, ten visko pasitaiko). Tuomet jus iškilmingai tariate: VAŽIUOK, bet nepamiršk man skambinti kas dvi valandos, o dar geriau kas valandą - raportuok apie padėtį laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Voveriuk, kam tokie kraštutinumai wink.gif

Tavo santykių šeimoje idealas turbūt būtų vyro sms žinutė žmonai : " mieloji, mašinos ir vaiko neieškok - mes kaime. Kartu pakviečiau važiuoti ir kaimynę Onutę. Kada grįšim, dar nenusprendžiau - o tu gerai praleisk laiką namuose..." rolleyes.gif
Atsakyti
Jei vaikas sirgtų jau kokį trečią ar ketvirtą savaitgalį, tai gal ir neišleisčiau, bet vienas savaitgalis turėtų greitai prabėgti, su vaikučiu pabendrausi, paslaugysi.
Atlėk čia į forumą, kai mažiulis užmigs, kitą savaitgalį pati niekur nevažiuosi wink.gif tongue.gif
Atsakyti
O jeigu zinociau, kad vyro kaime yra MOTERU, tai dar labiau isleisciau. Toks butu testas: nori eiti na lieva, ar ne? Jeigu linkes, tai anksciau ar veliau nueis. Geriau jau anksciau, kol mirtinai nepripranti prie jo. Mano nuomone tokia: VYRAS BET KADA GALI SUSIRGTI, NUMIRTI ARBA PAS KITA ISEITI. Todel as turiu normaliai apmokama darba, automobili, draudima, drauges ir pan. kad galeciau isgyventi be jo ir su dviem vaikais, tfu tfui tfu per kairi peti.
Atsakyti
QUOTE (Rasma @ 2004 06 11, 12:11)
Pati juk irgi ant keliukų būnu blush-anim-cl.gif

O ta tema-marš "Už miegamojo durų".. laugh.gif
Atsakyti
Mano supratimu zinoma isleisk. Kazkaip perskaicius temos pavadinima pagalvojau ka kita, o cia juk vyra ne i baliuka savaitgaliui isleidi o i kaima ir dar su vaikiuku. As tai ne leisciau o liepciau vaziuot smile.gif rolleyes.gif Bet aisku jei yra galimybe vaziuot kartu, tai kaip kazkas gerai pastebejo, sirgit galima ir kaime, nors nuvaziuot jei labai karsta o vaziuot toli, tai baugu kad mazajai nepablogetu. Leisk vyrukus i kaimuka ir atsipusk su mazaja ligoniuke nauciuose. smile.gif
Atsakyti
QUOTE (elija @ 2004 06 11, 13:08)
O ta tema-marš "Už miegamojo durų".. laugh.gif

Besarmatė. Aš ir taip kukulinuosi, o čia dar ir varu varo rolleyes.gif Einu jau einu...
Atsakyti
nesupratau ko cia pergyventi? taigi labai net gerai kad vyras vyresneli i kaima isveza, pabus vaikas grynam ore, net minties nekiltu neleisti. Ir aplamai kaip cia leisti - neleisti suaugusi zmogu blink.gif nesupratau, na gerai galima skandala koki suorganizuoti ir pareiksti kad vaikas tavo, pats ir sedek suo juo, bet kai vaikas serga, jam gi labiau mamytes reikia. ir gerai pagalvojus, jus ka abu prie vaiko sedetumete? ir dar plius vyresnelis? nelabai isivaizduoju situacija
Atsakyti