Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(kregzde @ 2011 03 26, 16:19)
Kadangi mano ne pirmas vaikas, tai turiu užsipirkusi kitų firmų indų, dabar laukiu tik šaukštukų, baisiai visi gyrė tuos, kur dėkliukuose, o man patiko, kad vasarą ar kur į kelionę važiuojant galima įsidėti į dėkliuką ir jis švarus, o panaudotas rankinės neišteps. Jų ten du kaip supratau, tai vienas maistukui, kitas desertui.

Sakė, kad fainas buteliukas su snapeliu, bet vaikai greit nugraužia silikoną, bet lyg ir keičia.

Aš turiu šaukštelį ir dubenėlius (transportavimui ir saugojimui). Kadangi mano mažoji nieko pirktinio nevalgo, tai man jie labai tinka - įsidedi maistelio ir į trasą. Pasišildyti kur nors tikrai randu smile.gif O šaukštelis patinka, kad turi dėkliuką ir kad mažytis. Bet nepatinka, kad kietas, nes turiu kito gamintojo tokį minkštą, kaip guminį, tai jis man arčiau širdies rolleyes.gif Žodžiu, kaip ir buvo minėta, už tokią kainą, nieko stebuklingo

QUOTE(obelele @ 2011 03 26, 18:51)
gal turit tortine? Gal gait pamatuoti koks jos diametras? aciu 4u.gif

O kokią tortinę galvoje turit? Aš turiu Samba kvadratinę, tai pagrindas 25x25 cm, o aukštis 13 cm. Beje, taip ir guli nenaudojama. Kažkaip griozdiška ji man blush2.gif

oi, persiprašau, tik dabar pamačiau, kad apvalios klausėte blush2.gif Berods, jos skersmuo 30 cm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jkrista: 26 kovo 2011 - 18:02
aciu uz atsakymus, gerai, kad pasiteiravau, nes jau norejau duoti vyrui i darba maista nestis, o ten jis jau butu i mikrobange kises.
Atsakyti
QUOTE(obelele @ 2011 03 26, 17:51)
gal turit tortine? Gal gait pamatuoti koks jos diametras? aciu 4u.gif

jei apvali , aukštoji, kur šią savaitę akcija :

skersmuo 31,5, aukštis 19 sm
Atsakyti
QUOTE(nraminta @ 2011 03 26, 18:08)
aciu uz atsakymus, gerai, kad pasiteiravau, nes jau norejau duoti vyrui i darba maista nestis, o ten jis jau butu i mikrobange kises.

Ekstra pliusa pirkite, jis su akcija dar kol kas 55lt. Kaip tik nesimui ir sildymui tiks, nereiks bijoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmoska @ 2011 03 26, 17:43)
Turiu tas stiklines, jos gal prieš kokius 6 metus buvo. Pati pirkau per sandėlio išpardavimus, nerealiai maža kaina buvo ( gal po 9 litus-akcija buvo) . Kažkaip nepastebėjau, kad kas turėtų jų dabar  g.gif

Ačiū už ats 4u.gif
Ir kaip Jums jos? ax.gif
Atsiliepė viena mamytė, bet išties brangios jos doh.gif nors pažiūrėjus tų Samba stiklinaičių tokia pat kaina ax.gif

Va, šitos berods 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 26 kovo 2011 - 19:24
Reiktu patarimo - Nusipirkau ta torto formavimo zieda ir jo skersmuo 27cm,o mano biskvitai yra 24 cm - ir ka man dabar daryt blush2.gif 4u.gif Nes kiek suprantu is mazesniu nepadarysi,nes pertepimas isbegs? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Pertepimas neisbegs, tik biskvitas bus ne iki krasto g.gif Ji pakankamai sandari, tik pastingdink truputi, nepilk labai jau skystos mases.
O siaip net ir princeses biskvitas jai per mazas. As dariau tortuka Sonatinos, kur sone darbiskvitas statesi, labai gera iseitis - niekas nebega, o svarbiausia sonai is karto papuosti thumbup.gif

Beauty,zinok fainos tos stiklines. Kasdieniam naudojimui - puosnios ir neduzta. As per tuos kelis metus jau net nezinau, kiek buciau stikliniu sudauziusi, nes krenta daznokai lotuliukas.gif O ir sunus daug indu sudauzydavo, kol neturejau TW doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 26 kovo 2011 - 20:21
Gal galėtų kuri nors mane apšviesti....Ar tinka Samba rankenėlė visoms pyraginėms, ar tik konkrečiam modeliui ji pritaikyta? Pvz ar nuo kvadratinės pyraginės ji tiktų ir ant apvalios, kuri žemesnė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jkrista: 26 kovo 2011 - 23:10
Laurindre, prisiminiau, kad tu augindavai daigus (net nezinau kaip jie tiksliai vadinas blush2.gif ), ten kur tik sudaigini ir gardini maista mirksiukas.gif ir zinau, kad tai darei Servo Fikse bigsmile.gif Tai gal gali duot kokias nuorodas kur raso apie tai ir kaip tai daryt Servo Fikse blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jkrista @ 2011 03 27, 00:00)
Gal galėtų kuri nors mane apšviesti....Ar tinka Samba rankenėlė visoms pyraginėms, ar tik konkrečiam modeliui ji pritaikyta? Pvz ar nuo kvadratinės pyraginės ji tiktų ir ant apvalios, kuri žemesnė?

Tinka ir kvadratinei ir apvaliai ta pati rankena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaWita @ 2011 03 26, 20:35)
Dekui uz atsakyma 4u.gif Gal galima dar ta recepta suzinot? blush2.gif  4u.gif

http://www.sonatinos...iu-ir-kava.html
Cia perziurek visus tortus, dauguma galima sitoje formoje daryti 4u.gif

QUOTE(davija @ 2011 03 27, 10:08)
Laurindre, prisiminiau, kad tu augindavai daigus (net nezinau kaip jie tiksliai vadinas blush2.gif ), ten kur tik sudaigini ir gardini maista mirksiukas.gif ir zinau, kad tai darei Servo Fikse bigsmile.gif Tai gal gali duot kokias nuorodas kur raso apie tai ir kaip tai daryt Servo Fikse blush2.gif  mirksiukas.gif

Dazniausiai daiginu kviecius. Vakare uzpilu servofikse vandeniu, kad apsemtu. Ryte nupilu, praskalauju. Per diena skalauju kelis kartus, kiek prisimenu. Bet vandens jau nebepalieku. Po 36 val jau galima naudoti 4u.gif
Atsakyti
Sakykit kokių talpų yra Samba dubenėliai sekantys po 400ml? Ir ar jie sandarūs? Kame maisto likučius šaldytuve laikote?

AČIŪ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidyte: 27 kovo 2011 - 21:52