QUOTE(davija @ 2011 03 29, 22:12)
gwidita, man rodos, kad sioj akcijoj daugiau 400ml indeliu - net 6
Puikus šaldymo rinkinys (6 vnt po 400 ml, 2vnt po 800 ml, 1 vnt -1,3 litro) tik 129 Lt vietoj 178 Lt. Net 28 % nuolaida!!!
Ju nemazai reikia, bet manau, kad su sia akcija as jau pilnai apsirupinsiu, nes cia man patys tinkamiausi dydziai ir kiekiai
sveikos, TW megejos
prakalbot apie CoolSmart akcijas, sakiau ju nepirksiu, nes saldymui naudoju paprastus hermetiskus indelius skirtus butent saldymui (na pasiziuriu zenklus, kad butu galima ir saldyti)
o dabar tiek giriat siuos TW specialiai saldymui skirtus indelius CoolSmart, kad pradejau vel dometis... FridgeSmart esu labai labai patenkinta, puikiai laikosi ir mesytes, ir darzoves (mama is savo darzo duoda morkas ekologiskas vaikui, tai siaip labai greit puti pradedavo saldytuve, o siuose FridgeSmart kuo puikiausios sausos morkos, burokeliai nesirauksleja, nu super super|)
o tai kuo jie skiriasi CoolSmart nuo iprastesniu sandariu indeliu skirtu saldymui?
ir kur tokia akcija paprastam zmogui nusipirkti? ir kokie ismatavimai cm kiekvienos is tu indeliu talpos, kad zinot kiek ju reikia saldiklio stalciui uzpildyti?
dekoju is anksto uz ats