Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(vaidyte @ 2011 03 28, 13:52)
Man rodos tie 400ml labai jau maži...
O tas trejetukas sandarus?

Jie labai sandarūs ir talpa tikrai geresnė, aš juos dažniau nei ketvertuką naudoju.

Atsakyti
QUOTE(Mussyte @ 2011 03 28, 10:04)
niekaip nenusprendžiu kokiuose induose derėtų laikyti šaldytuve dešrikes:parūkytas ar pieniškas.Nuperku vaikiukui gerų dešrelių,o ima ir nevalgo arba tą dieną nevalgo,kur jas geriausia išlaikyti šviežias?Nubėgam į ūkininkų turgelį,tai vyriškiui reikia bent kelių rūšių rūkytų dešryčių po truputį,bet pastebėjau,kad ir suvynioju į foliją ar maistinę plėvelę,tai visties šaldytuve lyg ir apglitėja doh.gif .Kokiose tarose laikydama išspręsčiau savo bėdeles?

Folijoj ir maistinej pleveleje negalima laikyti, nei pienisku desreliu , nei vistos ar kokios mesytes, viskas apgliaumija, nes šunta...maista laikyti reikia popieriuje, ne slidziam, o tokiam rudam kaip buna,kad sugertu dregme ir nebutu dregnas maistas, bet geriausia laikyti Fridgesmartuose 4u.gif tuomet ir popieriaus neprireiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 03 28, 21:15)
maista laikyti reikia popieriuje, ne slidziam, o tokiam rudam kaip buna, kad sugertu dregme ir nebutu dregnas maistas, bet geriausia laikyti Fridgesmartuose  4u.gif  tuomet ir popieriaus neprireiks 

Bet man Fridgesmarte šoninė sugleivijo...
Atsakyti
Merginos, gal galite kuri paaiskinti, kodel mano Sambos asotyje prarugsta pienas. Mano kelios drauges turi ir pas jas tikrai taip greitai neprarugsta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidyte @ 2011 03 28, 22:23)
Bet man Fridgesmarte šoninė sugleivijo...

pazaiskite su voztuveliais, as visada palieku atidarytus, ne uzdarytus, kartais tik viena, bet uzdarytu abieju niekada g.gif
Papildyta:
QUOTE(Muco @ 2011 03 28, 22:25)
Merginos, gal galite kuri paaiskinti, kodel mano Sambos asotyje prarugsta pienas. Mano kelios drauges turi ir pas jas tikrai taip greitai neprarugsta  4u.gif

todel,kad jau "isimetes" raugas tas pas Jus kazkur yra...gerai isplaukite asoti, ypac dangtelio visus griovelius ir:
1) arba padekite ant silto radiatoriaus per nakti ir nei kvapo nei "rugimo" nebeliks;
2) gerai isplovusi pravalykite actu;
3) isplovusi palikite porai valandu saldymo kameroje, poto atsargei isimkite ir palikite kad atsiltu thumbup.gif

as visada naudoju radiatoriu, kadangi syldomes patys name kada norim, virtuveje visada buna siltas radiatorius ranksluostukams, todel kiekviena karta isplovusi asoti ar seip gertuves issluostau ir porai valandu palieku ant radiatoriaus, nei kvapo nelieka nei pas mane kas rugsta. Jei radiatoriai, nauji-ploni, priglauskite kaip nors su kede ir pan.bet efektas garantuotas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 03 28, 21:15)
Folijoj ir maistinej pleveleje negalima laikyti, nei pienisku desreliu , nei vistos ar kokios mesytes, viskas apgliaumija, nes šunta...maista laikyti reikia popieriuje, ne slidziam, o tokiam rudam kaip buna,kad sugertu dregme ir nebutu dregnas maistas, bet geriausia laikyti Fridgesmartuose 

Labas 4u.gif Kažkuri mamytė siūlė laikyti sūrinėj,kokia jūsų būtų nuomonė?
Atsakyti
Pasirodysiu nepopuliari, bet mesa geriausiai issilaiko, kai jos nededu i jokias dezutes, tiesiog palieki ant lekstes. Ir surineje ir Fridgesmartuose visada apgliaumija. As visada laikausi nuomones, kad jeigu daiktas skirtas darzovems, tai juose reikia laikyti darzoves, jeigu suriui - tai suri. Ir tada tikrai maziau bus nusivylusiu. mirksiukas.gif Bet cia tik mano nuomone, gal yra kas laiko ir kam puikiai issilaiko mesos ar dar kas dezutes suriui arba darzovems, man - neissilaiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2011 03 29, 10:35)
Pasirodysiu nepopuliari, bet mesa geriausiai issilaiko, kai jos nededu i jokias dezutes, tiesiog palieki ant lekstes. Ir surineje ir Fridgesmartuose visada apgliaumija. As visada laikausi nuomones, kad jeigu daiktas skirtas darzovems, tai juose reikia laikyti darzoves, jeigu suriui - tai suri. Ir tada tikrai maziau bus nusivylusiu.  mirksiukas.gif Bet cia tik mano nuomone, gal yra kas laiko ir kam puikiai issilaiko mesos ar dar kas dezutes suriui arba darzovems, man - neissilaiko  4u.gif

etaeta visai nepopuliari ax.gif , kaip ir aš biggrin.gif . Mesytės pas mane irgi lėkštutėje.
Na, dabar darau eksperimentą su lašiniais ir frdgesmart ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mussyte @ 2011 03 28, 08:04)
Labas smile.gif .Nu niekaip nenusprendžiu kokiuose induose derėtų laikyti šaldytuve dešrikes:parūkytas ar pieniškas.Nuperku vaikiukui gerų dešrelių,o ima ir nevalgo arba tą dieną nevalgo,kur jas geriausia išlaikyti šviežias?Nubėgam į ūkininkų turgelį,tai vyriškiui reikia bent kelių rūšių rūkytų dešryčių po truputį,bet pastebėjau,kad ir suvynioju į foliją ar maistinę plėvelę,tai visties šaldytuve lyg ir apglitėja doh.gif .Kokiose tarose laikydama išspręsčiau savo bėdeles?Dėkui 4u.gif

o KombiSmart tam netiktų?
Atsakyti
QUOTE(No comment @ 2011 03 29, 13:01)
o KombiSmart tam netiktų?

Turetu tikti, bet kazkodel jie pas mus nepopuliarus 4u.gif
Atsakyti
salto rukymo lasiniai,sonine taip pat sudyta sonine frdgesmart super thumbup.gif nei apdziuna,nei druska issiskiria,visada sviezia smile.gif o karsto rukymo tai lekstutej viskas ax.gif
Atsakyti
Rūkyas mėsytes laikome sūrinėje, mums tai geriausias variantas thumbup.gif
Dėžutėse gliaumyja, lėkštutėj džiūna, nes šaldytuvas no - frost'as, tad atvirai nieko nelaikome ax.gif
Atsakyti