Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

Rūkytos mėsos ir mums sūrinėje gerai laikosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2011 03 29, 11:35)
Pasirodysiu nepopuliari, bet mesa geriausiai issilaiko, kai jos nededu i jokias dezutes, tiesiog palieki ant lekstes. Ir surineje ir Fridgesmartuose visada apgliaumija. As visada laikausi nuomones, kad jeigu daiktas skirtas darzovems, tai juose reikia laikyti darzoves, jeigu suriui - tai suri. Ir tada tikrai maziau bus nusivylusiu.  mirksiukas.gif Bet cia tik mano nuomone, gal yra kas laiko ir kam puikiai issilaiko mesos ar dar kas dezutes suriui arba darzovems, man - neissilaiko  4u.gif

drinks_cheers.gif Bandziau ir as didziojoje surineje laikyti mesiukus ivairius, tai labai greitai apgliaumija, kaip etaeta sako ax.gif. Dabar beveik visai nebeperkam mesiuku ir desru, liko tik suriai, tai man didzioji surine jau buvo per didele, perleidau ja SM ir ieskosiu sau mazesnes suriams rolleyes.gif.
Atsakyti
QUOTE(Mussyte @ 2011 03 29, 10:14)
Labas 4u.gif Kažkuri mamytė siūlė laikyti sūrinėj,kokia jūsų būtų nuomonė?

as asmeniskai nepirkciau surines kumpeliams laikyti:
1) todel ,kad ji man nepatinka, kaupiasi dregme jeigu dangtis ilgai nedarinejamas buna, rasoja virsus jei ne i ta lentyna padedi ir pan.;
2) ant surines virsaus negalima uzdeti jokio kito indo, nes filtro uzdengti negalima;
3)fridgesmartus panaudosite ir kelione, ir darzovem ir lasinukam, ir vaisiams, ir marinuoti mesyte, bet kam!!!galite moduliuoti inda viena ant kito ir taupote vieta saldytuve o surines nepanaudosite taip kaip Fridgesmartu..

ir seip, as nutrenkusi kazkur surine i spinteles giluma ir ji man tik vieta saldytuve uzsima, nors surius mes valgom ivairius, bet nesusidraugavo musu seima su ja schmoll.gif mano teta sekmingai laiko surineje kumpelius, desryte daktariska ir rukyta, vaiku surelius ir pan., viskas tikrai sauniai issilaiko, na o man kazkaip toks jovalas nepatinka lotuliukas.gif as tiesiog nemegstu jos del tos formos, todel kad nepadeti nieko ant virsaus ir del to kondensato susikaupusio... g.gif
nzn cia mano nuomone, bet as patarsciau nepirkti surines kumpeliams, yra tam ir labiau vykusiu indu is TW... mirksiukas.gif
Papildyta:
man mesos nepatinka laikomos saldytuve ant leksteles, juk apdziuna krastai, prisigeria saldytuvo kvapo ir sitaip gadinasi saldytuvas ,nes igauna visokiu kvapu jeigu maistas laikomas atidengtas...todel visada laikau uzdengiamuose indeliuose, bet ne surinej rolleyes.gif
Atsakyti
Pomona33 , tada sūrinę dėkit ant kito daikto šaldytuve mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
ziuriu geru naujienu atsirado bigsmile.gif saldymo indeliam nuolaidos thumbup.gif tai ka vel litukus reikia taupyt tw blush2.gif biggrin.gif kazin kokia kaina paskutiny karta tie rinkiniai buvo g.gif kazkodel man galvoje 120lt uzsifiksaves doh.gif g.gif

nagi "senukes" mirksiukas.gif pasikartokit kiek rinkinuku turit saldymo indeliu?
na kiek reikia ju,kad uztektu uogom,grybam,prieskoniam ir t.t...? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2011 03 29, 17:45)
sveikutes 4u.gif
ziuriu geru naujienu atsirado bigsmile.gif saldymo indeliam nuolaidos thumbup.gif tai ka vel litukus reikia taupyt tw blush2.gif  biggrin.gif kazin kokia kaina paskutiny karta tie rinkiniai buvo g.gif kazkodel man galvoje 120lt uzsifiksaves doh.gif  g.gif

nagi "senukes" mirksiukas.gif pasikartokit kiek rinkinuku turit saldymo indeliu?
na kiek reikia ju,kad uztektu uogom,grybam,prieskoniam ir t.t...? 4u.gif

thumbup.gif pagaliau jiems akcija. Aš tai turių jų ne vieną, bet vis dar reikia. Kadangi mano šaldymo kamera nera labai didelė, tai aš planuoju susipirkti tiek, kiek tilps į šaldiklį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas @ 2011 03 29, 19:24)
thumbup.gif pagaliau jiems akcija. Aš tai turių jų ne vieną, bet vis dar reikia. Kadangi mano šaldymo kamera nera labai didelė, tai aš planuoju susipirkti tiek, kiek tilps į šaldiklį smile.gif

O tie indeliai kažkuo ypatingi? g.gif
Aš tai prisiperku tų tokių vienkartinių (na, kur parduotuvėse visokias mišraines sveriamas deda ir pan.) - ir kompaktiškai susideda, ir nebrangu ax.gif

Mamos, papasakokit, kas per silikoninis kepimo padėkliukas? Jį tiesiog vietoj skardos naudoti ar kaip? blush2.gif
Atsakyti
Silikonini pakloteli galima naudot ir teslos kociojimui, pvz. pica iskocioji tiesiai ant jo ir kepi thumbup.gif torto paplocius as tai pat kepu, sausainius ir t.t. ir pan. o ir 6iaip visad skardoj buna, kai kepa kas nors - man tai jie fantastika thumbup.gif

balandzio akcijos dar internete nepaskeklbtos, cia tik mergaites turi pacios emeiluose blush2.gif

gwidita, man rodos, kad sioj akcijoj daugiau 400ml indeliu - net 6 bigsmile.gif

Puikus šaldymo rinkinys (6 vnt po 400 ml, 2vnt po 800 ml, 1 vnt -1,3 litro) tik 129 Lt vietoj 178 Lt. Net 28 % nuolaida!!!

Ju nemazai reikia, bet manau, kad su sia akcija as jau pilnai apsirupinsiu, nes cia man patys tinkamiausi dydziai ir kiekiai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 29 kovo 2011 - 20:16
Silikonini pakloteli galima ir tiesiai antr groteliu deti - o tada i orkaite.. - tada jau kepsi be blekos, o tik ant groteliu.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2011 03 29, 21:05)
O tie indeliai kažkuo ypatingi? g.gif
Aš tai prisiperku tų tokių vienkartinių (na, kur parduotuvėse visokias mišraines sveriamas deda ir pan.) - ir kompaktiškai susideda, ir nebrangu ax.gif

tu maximiniu i saldikli negalima deti, jie nuodingi blink.gif
Atsakyti
Va, dar apie saldymo indeliu info rasite cia mirksiukas.gif

http://www.kitaforma...4d9b3b9bca2bd85
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2011 03 29, 21:05)

Mamos, papasakokit, kas per silikoninis kepimo padėkliukas? Jį tiesiog vietoj skardos naudoti ar kaip? blush2.gif

Parašysiu iš savo patirties:
1. nekepdavau sausainių su obuoliu, nes nervuodavo prilipimai, nors bandžiau ir su folija, ir su kepimo popieriumi.
2. sausainiai nuo silikoninio padėkliuko, kaip nuo čiuožyklos nuslysta thumbup.gif -reikia pamatyti, nes patikėti sunku.
3. picos padą ant jo tiesiai galima iškočioti ir pašauti į orkaitę thumbup.gif
4. Iš savo suvalkietiškos patirties blush2.gif -kai pirksite-iš karto galvokite apie 2 vnt. biggrin.gif

Dėl šaldiklio indelių-kol nepabandžiau aš jų, tai tikrai žinojau, kad man jų NEREIKIA. Juk galima sutaupyti dedant maistą į krepšelius cool.gif
Atsakyti