Rūkytos mėsos ir mums sūrinėje gerai laikosi

QUOTE(etaeta @ 2011 03 29, 11:35)
Pasirodysiu nepopuliari, bet mesa geriausiai issilaiko, kai jos nededu i jokias dezutes, tiesiog palieki ant lekstes. Ir surineje ir Fridgesmartuose visada apgliaumija. As visada laikausi nuomones, kad jeigu daiktas skirtas darzovems, tai juose reikia laikyti darzoves, jeigu suriui - tai suri. Ir tada tikrai maziau bus nusivylusiu.
Bet cia tik mano nuomone, gal yra kas laiko ir kam puikiai issilaiko mesos ar dar kas dezutes suriui arba darzovems, man - neissilaiko 

QUOTE(Mussyte @ 2011 03 29, 10:14)
as asmeniskai nepirkciau surines kumpeliams laikyti:
1) todel ,kad ji man nepatinka, kaupiasi dregme jeigu dangtis ilgai nedarinejamas buna, rasoja virsus jei ne i ta lentyna padedi ir pan.;
2) ant surines virsaus negalima uzdeti jokio kito indo, nes filtro uzdengti negalima;
3)fridgesmartus panaudosite ir kelione, ir darzovem ir lasinukam, ir vaisiams, ir marinuoti mesyte, bet kam!!!galite moduliuoti inda viena ant kito ir taupote vieta saldytuve o surines nepanaudosite taip kaip Fridgesmartu..
ir seip, as nutrenkusi kazkur surine i spinteles giluma ir ji man tik vieta saldytuve uzsima, nors surius mes valgom ivairius, bet nesusidraugavo musu seima su ja

nzn cia mano nuomone, bet as patarsciau nepirkti surines kumpeliams, yra tam ir labiau vykusiu indu is TW...

Papildyta:
man mesos nepatinka laikomos saldytuve ant leksteles, juk apdziuna krastai, prisigeria saldytuvo kvapo ir sitaip gadinasi saldytuvas ,nes igauna visokiu kvapu jeigu maistas laikomas atidengtas...todel visada laikau uzdengiamuose indeliuose, bet ne surinej

sveikutes
ziuriu geru naujienu atsirado
saldymo indeliam nuolaidos
tai ka vel litukus reikia taupyt tw
kazin kokia kaina paskutiny karta tie rinkiniai buvo
kazkodel man galvoje 120lt uzsifiksaves
nagi "senukes"
pasikartokit kiek rinkinuku turit saldymo indeliu?
na kiek reikia ju,kad uztektu uogom,grybam,prieskoniam ir t.t...?

nagi "senukes"

QUOTE(gwidita @ 2011 03 29, 17:45)
sveikutes
saldymo indeliam nuolaidos
tai ka vel litukus reikia taupyt tw
kazin kokia kaina paskutiny karta tie rinkiniai buvo
kazkodel man galvoje 120lt uzsifiksaves
nagi "senukes"
pasikartokit kiek rinkinuku turit saldymo indeliu?

nagi "senukes"

QUOTE(rutuliukas @ 2011 03 29, 19:24)

O tie indeliai kažkuo ypatingi?

Aš tai prisiperku tų tokių vienkartinių (na, kur parduotuvėse visokias mišraines sveriamas deda ir pan.) - ir kompaktiškai susideda, ir nebrangu

Mamos, papasakokit, kas per silikoninis kepimo padėkliukas? Jį tiesiog vietoj skardos naudoti ar kaip?

Silikonini pakloteli galima naudot ir teslos kociojimui, pvz. pica iskocioji tiesiai ant jo ir kepi
torto paplocius as tai pat kepu, sausainius ir t.t. ir pan. o ir 6iaip visad skardoj buna, kai kepa kas nors - man tai jie fantastika 
balandzio akcijos dar internete nepaskeklbtos, cia tik mergaites turi pacios emeiluose
gwidita, man rodos, kad sioj akcijoj daugiau 400ml indeliu - net 6
Puikus šaldymo rinkinys (6 vnt po 400 ml, 2vnt po 800 ml, 1 vnt -1,3 litro) tik 129 Lt vietoj 178 Lt. Net 28 % nuolaida!!!
Ju nemazai reikia, bet manau, kad su sia akcija as jau pilnai apsirupinsiu, nes cia man patys tinkamiausi dydziai ir kiekiai

balandzio akcijos dar internete nepaskeklbtos, cia tik mergaites turi pacios emeiluose

gwidita, man rodos, kad sioj akcijoj daugiau 400ml indeliu - net 6

Puikus šaldymo rinkinys (6 vnt po 400 ml, 2vnt po 800 ml, 1 vnt -1,3 litro) tik 129 Lt vietoj 178 Lt. Net 28 % nuolaida!!!
Ju nemazai reikia, bet manau, kad su sia akcija as jau pilnai apsirupinsiu, nes cia man patys tinkamiausi dydziai ir kiekiai

Silikonini pakloteli galima ir tiesiai antr groteliu deti - o tada i orkaite.. - tada jau kepsi be blekos, o tik ant groteliu..

QUOTE(~Beauty~ @ 2011 03 29, 21:05)
Mamos, papasakokit, kas per silikoninis kepimo padėkliukas? Jį tiesiog vietoj skardos naudoti ar kaip?

Parašysiu iš savo patirties:
1. nekepdavau sausainių su obuoliu, nes nervuodavo prilipimai, nors bandžiau ir su folija, ir su kepimo popieriumi.
2. sausainiai nuo silikoninio padėkliuko, kaip nuo čiuožyklos nuslysta

3. picos padą ant jo tiesiai galima iškočioti ir pašauti į orkaitę

4. Iš savo suvalkietiškos patirties

Dėl šaldiklio indelių-kol nepabandžiau aš jų, tai tikrai žinojau, kad man jų NEREIKIA. Juk galima sutaupyti dedant maistą į krepšelius