Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(Vilmoska @ 2011 04 05, 17:35)
Aš tai tokios tarkos laukiu vis, nors  jau kokie 2-3 metai ax.gif

http://www.amazon.co...M...4052&sr=8-1

Oi, sita tarka nereali thumbup.gif as ja turiu ir atsidziaugti negaliu bigsmile.gif
etaeta truputeli "padaugino", ne 2004-2005 buvo ta tarka, bet kokiais 2005-2006 hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(LaWita @ 2011 04 05, 18:28)
Bet tada jei katalogines keicia, tai gaunasi,kad nekataloginiams gaminiams garantija netaikoma? unsure.gif

Taikoma ir nekataloginiams. Jeigu sandely neturi tokio gaminio, koki atnesat keisti, keicia i panasios vertes kita. Pati pasirenkat is katalogo uz ta suma kita gamini. 4u.gif Siaip kiek man ka yra teke keisti - visada pakeisdavo, bet as keisdavau Vilniaus sandeliuose, apie Kauno sandelius nelabai galiu ka pasakyti. Mano supratimu, silikonines menteles turetu keisti, siam gaminiui yra suteikiama 30 metu garantija. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 05 balandžio 2011 - 21:04
QUOTE(etaeta @ 2011 04 05, 22:03)

Nu kol nedideli tie itrukimai,dar naudosimes 4u.gif Bet veliau kada prie progos reiks bandys keisti 4u.gif Tai jei mano mentele juoda su balta tai man ja i katalogine keistu? blush2.gif 4u.gif Nes senokai ja pirkau ir nepamenu jos kainos smile.gif
Visoms dekui uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaWita @ 2011 04 05, 22:39)
QUOTE(etaeta @ 2011 04 05, 22:03)

Nu kol nedideli tie itrukimai,dar naudosimes 4u.gif Bet veliau kada prie progos reiks bandys keisti 4u.gif Tai jei mano mentele juoda su balta tai man ja i katalogine keistu? blush2.gif 4u.gif Nes senokai ja pirkau ir nepamenu jos kainos smile.gif
Visoms dekui uz atsakymus 4u.gif

Turi keisti 4u.gif
Atsakyti
Na tai ką- nauji U serijos peiliai pasirodys smile.gif Spalvingos įmautės. Lyg ir papildyta serija sūrio ir daržovių skutimo peiliu. Ar taip ir anksčiau buvo :

http://www.youtube.c...u/0/q_l_5okaibc

Universalūs “U - serijos” peiliai su dėklais
“Geras peilis - geras virėjas!
Tinkamas peilis tinkamam darbui labai palengvina darbą virtuvėje. Jūs norite supjaustyti daržoves, išdarinėti žuvį, supjaustyti pomidorą ar sūrį.... Naudodami konkrečios paskirties peilius, darbas virtuvėje taps mielesnis ir lengvesnis! Universalūs U-Serijos peiliai turi apsauginius dėklus, kurie labai palengvina laikymo sąlygas.
• Aukštos kokybės, neslidi rankena
• Rankenos dizainas skirtas palengvinti pjovimą
• Apsauginis dėklas
• Nusmailintas paviršius geresniam ir lengvesniam pjovimui
• Aštrūs, aukštos kokybės nerūdijančio plieno ašmenys

Kadangi jie dabar skirti dovanoms naujokams ir už naujokus, tai turbūt už kokio 1-2 mėnesių pasirodys ir pardavime smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmoska: 06 balandžio 2011 - 06:58
man reiketu tu znypliu plastikiniu, tokios kaip didelis pincetas. labai patogu kepsniukus imt is keptuves.
ar dar buna ju?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 06 balandžio 2011 - 21:49
QUOTE(Jazira @ 2011 04 06, 22:48)
man reiketu tu znypliu plastikiniu, tokios kaip didelis pincetas. labai patogu kepsniukus imt is keptuves.
ar dar buna ju?

Siuo metu yra tokios
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tina*** @ 2011 04 07, 08:52)
o kokia kaina šitokių žnyplių...

kainą galite pažiūrėti štai čia:

http://tupperware.ip...e/SpringSummer/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muco: 07 balandžio 2011 - 08:43
QUOTE(Tina*** @ 2011 04 07, 08:52)
o kokia kaina šitokių žnyplių...

Kaina 39 lt. 4u.gif
Atsakyti
Santaka Naujienose paskelbė, kad MĖNESIO GEIDŽIAMIAUSIAS GAMINYS - Kombainas daržovėms nusausinti II 4 l - 129 Lt g.gif . O tai nuolaidos jam nėra, nes kaina tai nurodyta kataloginė g.gif

Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2011 04 05, 21:03)
Taikoma ir nekataloginiams. Jeigu sandely neturi tokio gaminio, koki atnesat keisti, keicia i panasios vertes kita. Pati pasirenkat is katalogo uz ta suma kita gamini.  4u.gif Siaip kiek man ka yra teke keisti - visada pakeisdavo, bet as keisdavau Vilniaus sandeliuose, apie  Kauno sandelius nelabai galiu ka pasakyti. Mano supratimu, silikonines menteles turetu keisti, siam gaminiui yra suteikiama 30 metu garantija.  4u.gif

as va skaiciau skaiciau ir norejau pridurti, kad keicia Vilniaus sandeliuose. Kaune issikalineja kaip tik gali schmoll.gif apskritai - kai buvau TW demonstruotoja Santakoj pries kokius 8-9 metus, tai tokie tragiski ispudziai liko, kad siaubas - i kiekviena zmogu sandely dirbantis dede (cia apie Vyta kalbu) ziuri kaip i jam asmeniskai norinti pakenkti zmogu. o ir apskritai pagalbos sulaukti galima buvo tik is administratores ir to kito sandelininko. isvaziavau gyventi i Vilniu ir apstulbau kaip smagu gali buti su TW ir kokie ten malonus zmones, ir sandeliuose viska keicia ir paslaugus... nezinau ar cia nuo miesto priklauso, bet kazkaip Kaunas man schmoll.gif zinau, kad pasikeite pati distribucijos vadove, Inga nepalyginti geriau, bet vistiek - Kaune garantija visam gyvenimui galioja pagal nuotaika, o va Vilniuj ta garantija tikrai yra. Taip kad jei tik turit galimybe - vezkit i Vilniu keisti, nes ten jei brokas, tai tikrai pakeis (cia nekalbu apie gaminio sugadinima, nes jo tai nekeicia niekur, kalbu apie broka).
p.s. silikonine mentele turejau nekatalogine, bet Vilniuje man pakeite i katalogine ir nedare is to tragedijos.
Atsakyti
vakar prie mano akiu balta mentele placiaja pakeite moteriai i dabartine katalogine oranzine... ji net nesuplysusi buvo, o tiesiog pakeitusi forma - priekis toks pasibangaves... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adryte07: 07 balandžio 2011 - 10:17