Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

Mamos, gal galit atsakyti, kuo skiriasi lanksčios TW pjaustymo lentelės daržovėms, žuviai ir mėsai? blink.gif
Ir ar jos geros?
Beje, kam tas lankstumas? Kuo jis ypatingas? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 07 balandžio 2011 - 12:46
ankščiau tikrai esu mačiusi malūnėli pvz. pipirams malti, o dabar neberandu. gal pas kažka yra užsilikęs ir neturit kur dėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2011 04 07, 12:45)
Mamos, gal galit atsakyti, kuo skiriasi lanksčios TW pjaustymo lentelės daržovėms, žuviai ir mėsai? blink.gif
Ir ar jos geros?
Beje, kam tas lankstumas? Kuo jis ypatingas? ax.gif

Jos viena nuo kitos skiriasi tik spalva ir piešiniu, nes sakoma, kad kiekvienai produktų grupei naudoji kitą pjaustymo lentelę mirksiukas.gif . Tik ne aš blush2.gif . Pirkau visą rinkinuką, bet likusios išsivaikčiojo, nes labai jos prireikė mamai, draugėms ax.gif . Teko išdovanoti.
Man tai patogu yra ant jos tarkuoti daržoves sriubai, salotoms. Paskui tiesiai į sriubą ir stalas švarus lieka, neapsibarsto. Dar ją naudoju žalią mėsą , žuvį išpjaustinėti. 4u.gif
Jos yra lanksčios ir plonos . Kai kas sako, kad perpjauna jas, bet man dar taip nebuvo, nors naudoju savo kiekvieną dieną jau kokius 4 metus.
Atsakyti
Ikisiu ir as savo trigrasi apie lankscias lentutes mirksiukas.gif jei jau pirksit, tai patartina, kad butu visos spalvotos, cia buvo nauja laida ju tokia, tai jos geresnes uz tas baltas, kur tik spalvoti paveiksliukai buvo. Tos baltos ar permatoos, tai labai spalva nukritinejo doh.gif Ir atrode nekaip, merginos dauguma pyko, bet man kazkaip normaliai buvo ax.gif Ir dar vienas patarimas, kai pjaustot ant lanksciu lenteliu, tai TW logotipas turi buti teisingai parasytas jums pries akis, ne atvirksciai schmoll.gif Kitu atveju iseina, kad pjaustot ne ant tos puse ir tikrai galit perpjaut... O teisingai naudojant, jos tik pasipjausto(kaip visos lentos), bet ne persipjauna ax.gif

Pipiru maluneliu gali turet tik merginos savo sandeliukuose, pardavime ju ner jau kokie du trys metai doh.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, už atsakymus dėl pjaustymo lentelių 4u.gif Dar kažkokią prilimpančią kažkur buvau užmačiusi - kaip ta? ax.gif

Dabar dar klausimėlis - ką patartumėt naudoti grietinės/majonezo švirkštimui ant kepinių? 4u.gif Oj, nemoku paaiškinti, bet kad ir, pvz, darant kažkokį tortą (ar kepant kepsnį, nesvarbu) reikia ant viso paviršiau užlieti grietinės, bet 40% grietinė yra pakankamai tiršta ir šaukšteliu nesigauna gražiai padengti viso paviršiaus....
Na, tikiuosi, supratot, apie ką aš blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 08 balandžio 2011 - 09:44
QUOTE(~Beauty~ @ 2011 04 08, 09:43)
Dabar dar klausimėlis - ką patartumėt naudoti grietinės/majonezo švirkštimui ant kepinių? 4u.gif Oj, nemoku paaiškinti, bet kad ir, pvz, darant kažkokį tortą (ar kepant kepsnį, nesvarbu) reikia ant viso paviršiau užlieti grietinės, bet 40% grietinė yra pakankamai tiršta ir šaukšteliu nesigauna gražiai padengti viso paviršiaus....
Na, tikiuosi, supratot, apie ką aš blush2.gif

Aš tortams, pyragams viršų aptepti naudoju plačiąją silikoninę mentelę, o ant mažesnių gaminių, pvz kepsniukų, tepu siaurąja mentele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinukas @ 2011 04 08, 10:49)
Aš tortams, pyragams viršų aptepti naudoju plačiąją silikoninę mentelę, o ant mažesnių gaminių, pvz kepsniukų, tepu siaurąja mentele  mirksiukas.gif

Aš taip pat darau smile.gif Tam tikslui naudoju ar siaurą arba plačią silikoninę mentelę 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,va norėjau klausti,kaži kodėl 500ml. gertuvės užsukimo grioveliai taip smirdi?Išplaunu prieš kiekvieną vandens įpilimą,netgi šaldikly laikiau porą parų,nu vistiek kvapas it palaikytų drėgnų skalbinių?Kame čia bėda,ką?
Atsakyti
QUOTE(Mussyte @ 2011 04 08, 12:35)
Sveikos,va norėjau klausti,kaži kodėl 500ml. gertuvės užsukimo grioveliai taip smirdi?Išplaunu prieš  kiekvieną vandens įpilimą,netgi šaldikly laikiau porą parų,nu vistiek kvapas it palaikytų drėgnų skalbinių?Kame čia bėda,ką?

Man lygiai tokia pati situacija su eko buteliuku 500ml. Nemalonu, net vandenį iš ten įsipilt, nes smarvė blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinukas @ 2011 04 08, 14:43)
Man lygiai tokia pati situacija su eko buteliuku 500ml. Nemalonu, net vandenį iš ten įsipilt, nes smarvė  blink.gif

Po kiekvieno naudojimo-išplaunu. Kartais gauna dušą LOC indų ploviklio.
Atsakyti
Gal reiktų sodos dušą pabandyti
Atsakyti
QUOTE(Mussyte @ 2011 04 08, 12:35)
Sveikos,va norėjau klausti,kaži kodėl 500ml. gertuvės užsukimo grioveliai taip smirdi?Išplaunu prieš  kiekvieną vandens įpilimą,netgi šaldikly laikiau porą parų,nu vistiek kvapas it palaikytų drėgnų skalbinių?Kame čia bėda,ką?

QUOTE(Katinukas @ 2011 04 08, 13:43)
Man lygiai tokia pati situacija su eko buteliuku 500ml. Nemalonu, net vandenį iš ten įsipilt, nes smarvė  blink.gif

tai gal kai išplaunat užsukat? g.gif
Atsakyti