
Mano gertuvė neturi jokių kvapų, o Eco man nepatinka, todėl naudojamas vandeniui nusistovėti gėlių paliejimui, stovi atidarytas, tai irgi kvapo nėra, o jei ir būtų, tai gėlės nepyktų

Kvapas atsiranda kai ilgiau buteliukas buna uzsuktas, tai toks "pridusimas" gaunasi. Jokio kvapo nebus, jei kiekviena karta panaudoje, tiesiog perplausime
QUOTE(~Beauty~ @ 2011 04 08, 10:43)
Dabar dar klausimėlis - ką patartumėt naudoti grietinės/majonezo švirkštimui ant kepinių?
Oj, nemoku paaiškinti, bet kad ir, pvz, darant kažkokį tortą (ar kepant kepsnį, nesvarbu) reikia ant viso paviršiau užlieti grietinės, bet 40% grietinė yra pakankamai tiršta ir šaukšteliu nesigauna gražiai padengti viso paviršiaus....
Na, tikiuosi, supratot, apie ką aš

Na, tikiuosi, supratot, apie ką aš

ant kepiniu uzkandeles uzdet tai labai gerai tas kataloginis burbulas (aisku lieka ten nemazai dar idaro, bet ka darysi


QUOTE(diasaja @ 2011 04 08, 13:48)
Po kiekvieno naudojimo-išplaunu. Kartais gauna dušą LOC indų ploviklio.
Po kiekvieno naudojimo išplaunu, išdžiovinu jo neužsukusi. O kai kur einu, važiuoju, įsipilu ten vandens, atrodo viskas gerai, lyg ir kvapo to šlykštau nėr, nu bet kai ruošiuosi gerti, atsuku, tai iš koto verčia

QUOTE(Katinukas @ 2011 04 08, 16:09)
Po kiekvieno naudojimo išplaunu, išdžiovinu jo neužsukusi. O kai kur einu, važiuoju, įsipilu ten vandens, atrodo viskas gerai, lyg ir kvapo to šlykštau nėr, nu bet kai ruošiuosi gerti, atsuku, tai iš koto verčia 

o gal ilgai vandenuka buteliuke laikot? turiu omeny isgeriat ne ta pacia diena

QUOTE(~Beauty~ @ 2011 04 08, 11:43)
Ačiū, mergaitės, už atsakymus dėl pjaustymo lentelių
Dar kažkokią prilimpančią kažkur buvau užmačiusi - kaip ta?
Dabar dar klausimėlis - ką patartumėt naudoti grietinės/majonezo švirkštimui ant kepinių?
Oj, nemoku paaiškinti, bet kad ir, pvz, darant kažkokį tortą (ar kepant kepsnį, nesvarbu) reikia ant viso paviršiau užlieti grietinės, bet 40% grietinė yra pakankamai tiršta ir šaukšteliu nesigauna gražiai padengti viso paviršiaus....
Na, tikiuosi, supratot, apie ką aš


Dabar dar klausimėlis - ką patartumėt naudoti grietinės/majonezo švirkštimui ant kepinių?

Na, tikiuosi, supratot, apie ką aš

Prilimpanti lentele bent iki siandien yra tik giriama mano rate. Lipma gerai, tvirta. Mano manymu siai d. ji pati geriausia tw preke pjaustymui iki siol buvusi prekyboje

Lanksciuju lenteliu niekad taip ir nesupratau - nesamone man

DEl kvapo atroradusio buteliukuose, tai cia greiciausiai bus kaip ir su termosais ir siaip indais maistui - ju negalima ilgesni laika palikti uzsukus. VISADA isplovus ir pasidejus nenaudojamus indus, tame tarpe ir buteliukus, neuzdengu, nes kitu atbeju, visada atsiranda kvapas. Ant Tupperware termosu maistui netgi kie paenu buvo parsyta, kad nepalikti ilgesni laia uzsuktu, po pasinaudojimo - palikti pravirus.

o kaip tas konservu atidarytuvas zalias?
geras daiktas? is tikruju visus stiklainius lengvai atidaro?

QUOTE(bad_cat @ 2011 04 08, 22:33)
o kaip tas konservu atidarytuvas zalias?
geras daiktas? is tikruju visus stiklainius lengvai atidaro?

Ka turite omeni visus? Jau kalbejome cia nesenai,kad jis tik tiem atsukamiem tinka, jis netinka tiem senoviniam (kur su masynka uzsukt reikia),todel manau,kad nelabai vykes gaminys, naudojamas kazkam vienam




"namu darbo" uzdaryto stiklainio (paprastai uzsukamo ranka) jis neatidare...

Man tai atidaro namininskai uzsuktus, tik kai jau dangtelis parudijes tai tada ne

QUOTE(davija @ 2011 04 09, 12:47)
O kaip šiaip su juo? Lengva atidaryti? ar reikia kokiu pastangu?