Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(zifara @ 2011 04 13, 14:36)

mano sviestinei tas pats nutiko - vyras  papjaustinejo....4u.gif

aš iš sviestinės pati kartais su aštriu peiliu pjaunu sviestą, bet nieko neatsitinka jai.
Atsakyti
Gal žinote kokio aukščio šis Kolumbus, kur balandžio pasiūlymuose yra:

Pasiūlymas šeimininkei: 700 ml alyvinis Kolumbus tik 40 lt vietoj 53 Lt. (vienas per vakarėlį)

Gal kas matėte gyvai? Įdomu, kokia spalva-ar švelni, ar tamsi?

Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 04 13, 15:44)

Pasiūlymas šeimininkei: 700 ml alyvinis Kolumbus tik 40 lt vietoj 53 Lt. (vienas per vakarėlį)

Mačiau, labai gražūs. Nėr ko lygint su tais visai naujais alyvinių spalvų daiktais. Šitie tokie sodrūs, bet kartu ir prislopinti.

Dėl aukščio nepasakysiu, nematavau. Kažkada esu mačius tokius melsvus, buvoi lygtai išpardavime. Tai šitie lygtai tokio pat dydžio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simre: 13 balandžio 2011 - 15:06
QUOTE(zifara @ 2011 04 13, 14:36)
Užuojauta verysad.gif mano sviestinei tas pats nutiko - vyras  papjaustinejo....4u.gif

Tai jūs man pasakykit, kaip kitaip "elgtis" su sviestinėje esančiu sviestu? Išsiimti jį ant lėkštutės (ar pjaustymo lentelės), atsipjauti ir vėl dėti į sviestinę? blink.gif Kam ji tada reikalinga? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 13 balandžio 2011 - 15:08
QUOTE(~Beauty~ @ 2011 04 13, 15:07)
Tai jūs man pasakykit, kaip kitaip "elgtis" su sviestinėje esančiu sviestu? Išsiimti jį ant lėkštutės (ar pjaustymo lentelės), atsipjauti ir vėl dėti į sviestinę? blink.gif Kam ji tada reikalinga? ax.gif

Mes tai sviesta laikome ne saldytuve,todel puikiai atsipjauna su siara silikonine mentele,ir uztepti galima su ja puikiai ir atsipjauti,ir nesusipjausto sviestine 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zifara @ 2011 04 13, 13:36)
Užuojauta verysad.gif mano sviestinei tas pats nutiko - vyras  papjaustinejo....4u.gif

Na sviestinė ir pas mus pabraižyta, bet sviestas minkštas, o lašiniai tai kieti, todėl įpjauta normaliai.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 04 13, 15:44)

Mazasis Columbus beveik 8 cm, didysis dvigubai aukstesnis - 15, 5 cm.
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 04 13, 17:57)
Mazasis Columbus beveik 8 cm, didysis dvigubai aukstesnis - 15, 5 cm.

O merginos, gal galit pasakyti, ar i ta mazesnį Kolumbą telpa 500 gr kavos?
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas @ 2011 04 13, 17:01)

nea, tikrai netelpa , gal apie 250 g.gif (bet tada dangtelis neužsidarytų ), nes turiu tokį žydrą smile.gif
Papildyta:
QUOTE(~Beauty~ @ 2011 04 13, 15:07)

Kregždė apie sūrinę šneka mirksiukas.gif , o sviestinę naudoju jau kelis metus ir nieko jai nenutiko. mirksiukas.gif Beje, pastebėjau, kad kai kas netinkamai sviestinę naudoja. Jos padėkliukas gali būti naudojamas ir kaip svietinė ir kaip sūrinė. Na nežinau kaip paiškinti, bet kai apverti padėkliuką galima dėti sviestą, ant lygaus paviršiaus, tada patogu jį atsipjauti, o kaip atvirkščiai padarai ( gaunasi su kraštais) gali įsidėti sūrį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmoska: 13 balandžio 2011 - 17:20
QUOTE(rutuliukas @ 2011 04 13, 18:01)

500 g telpa i 1.5 l Kolumba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2011 04 13, 19:12)
500 g telpa i 1.5 l Kolumba  4u.gif

aš dar nusiperku specializuotoje parduotuvėje kavos su amaretu ir sumaišau su Jacobsu, tai atidarius Kolumbą toooks kvapas pasklinda, kad negerti kavos tiesiog negali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 04 13, 09:18)
Merginos, išmąsčiau tokį dalyką, gal kas bandėte ir pasakysite ar čia gerai turėtų gautis? Taigi mėgstame kavą su pienu, o pieno vartojame kartais nedaug ir reikia likutį lauk pilti, o jei aš supilčiau pieną į ledukų formelę? Kažin kaip tada? Būtų po porciją į kavą ir nereiktų laukti kol kava atauš, o ir pienas nesugęstų  ax.gif  A?

As kazkada esu bandziusi, tik ziauriai senai g.gif dar senoje leduku formeleje be silikono tu pypsiuku. Pamenu kazkaip jie isvaizda pakeite man g.gif Gal kaip kazkuri rase cia,kad issiskyre pieno riebalas,pagelto jie man taip, bet as niekada kaimisko pieno neturiu,tik pirktini g.gif nebepamenu,bet lygtai sunkiai jie man issieme,kazkas ten su jais buvo doh.gif ot neatsimenu (tik zinau,kad su sese eksperimentavom kazkam mums tu pieno kubeliu reikejo biggrin.gif ) g.gif reiktu naujoj pabandyti dabar su silikoniniais pypsiukais, turetu gerai gautis bigsmile.gif
Atsakyti