Su juo net uzsukamus butelius galima atidaryti. Patogu zmonems su silpnomis rankomis

QUOTE(bad_cat @ 2011 04 08, 22:33)
o kaip tas konservu atidarytuvas zalias?
geras daiktas? is tikruju visus stiklainius lengvai atidaro?

turiu as ta atidarytuva,bet taip ir guli neispakuotas

QUOTE(laurindre @ 2011 04 10, 22:21)
Su juo net uzsukamus butelius galima atidaryti. Patogu zmonems su silpnomis rankomis 

kokio tipo butelius uzsukamus? pvz? juk buteliu dangteliu ivairiu buna

QUOTE(Pomona33 @ 2011 04 10, 23:05)
Tik uzsukamus.
Dėl kvapų- pabandykit i šaldymo kamerą trumpam įdėti buteli ir dangtelį, gal kvapa nuims
QUOTE(laurindre @ 2011 04 11, 10:32)
Tik uzsukamus.
kuriuos uzsukamus

Merginos, išmąsčiau tokį dalyką, gal kas bandėte ir pasakysite ar čia gerai turėtų gautis? Taigi mėgstame kavą su pienu, o pieno vartojame kartais nedaug ir reikia likutį lauk pilti, o jei aš supilčiau pieną į ledukų formelę? Kažin kaip tada? Būtų po porciją į kavą ir nereiktų laukti kol kava atauš, o ir pienas nesugęstų
A?

QUOTE(Pomona33 @ 2011 04 12, 21:21)
kuriuos uzsukamus
nesusikalbam
uzsukamu daug buna, plastmasiniu, geleziniu, aliuminiu ir t.t.
nors viena pvz.butelio pasakykite 

naudoju ir aš ši atidarytuvą,jis man atidaro tik tuos stiklainius arba butelius kur dangteliai yra užsukami paprastai ranka ir nesvarbu kokio metalo ,tiksliau ne mašinėle užsukami.Reikia pabandyti atidaryti ir kur mašinėle atsidaro,juk kuri čia rašė kad atidarinėja. šiaip tai geras daigtas,tik gaila kad juo atidarius dangtelio antrą karta jau nepanaudosi,jau nebus toks sandarus.
QUOTE(kregzde @ 2011 04 13, 07:18)
Merginos, išmąsčiau tokį dalyką, gal kas bandėte ir pasakysite ar čia gerai turėtų gautis? Taigi mėgstame kavą su pienu, o pieno vartojame kartais nedaug ir reikia likutį lauk pilti, o jei aš supilčiau pieną į ledukų formelę? Kažin kaip tada? Būtų po porciją į kavą ir nereiktų laukti kol kava atauš, o ir pienas nesugęstų
A?

šiaip kažkada pabandžiau užšaldyti litrą kaimiško pieno (labai daug buvo , tai nusprendžiau paexperimentuoti). atšildžius paskui nlb jis man buvo, atsiskyrė riebalai lanbai (pienas kaip sakiau kaimiškas, taiu labai riebus buvo). nors į kavą gal visai nieko būtų, juk vis tiek susimaišo su kavą paskui.
tais indeliais nesinaudojam, tad nžn konstrukcijos. bešaldant riebalas ant viršaus lieka. tai įdomu ar ten paskui pavyktų lengvai išvalyti.
QUOTE(No comment @ 2011 04 13, 09:47)
šiaip kažkada pabandžiau užšaldyti litrą kaimiško pieno (labai daug buvo , tai nusprendžiau paexperimentuoti). atšildžius paskui nlb jis man buvo, atsiskyrė riebalai lanbai (pienas kaip sakiau kaimiškas, taiu labai riebus buvo). nors į kavą gal visai nieko būtų, juk vis tiek susimaišo su kavą paskui.
tais indeliais nesinaudojam, tad nžn konstrukcijos. bešaldant riebalas ant viršaus lieka. tai įdomu ar ten paskui pavyktų lengvai išvalyti.
Na luktelėsiu, jei niekas nebandė, tai aš eksperementuosiu tada. Jie tokie dideli, turėtų gerai valytis, pienas mano pirktinis, kažin ar ten išvis to riebalo yra

Vakar susinervinau, turiu sūrinę, jau rašiau, kad nenaudoju jos kaip sūrinės, man puikiai tinka lašinukams, rūkytoms mėsoms pasidėti, tai vakar gi žiūriu, o mano vyras sumąstęs joje tiesiai atsipjauti, visa supjaustinėta
Neperpjauta kiaurai, bet supjaustinėta, buvau labai pikta, velnių išrašiau, bet kas iš to, daiktas jau apgadintas

QUOTE(No comment @ 2011 04 13, 13:15)
Vyrai...
Na cia dar nieko...
Manishkiui proto uzteko silikonineje formoje pjauti kugeli

Na cia dar nieko...
Manishkiui proto uzteko silikonineje formoje pjauti kugeli

Supjaustė?
Aš iškart įspėjau, kad už ausų imti negalima iš orkaitės, kad jokių pjaustymų ir išvis geriau tegu iš toli į jį pažiūri ir užteks

Na sūrinė gyva, bet negražu, dar lašiniai kieti, stebiuosi kaip išvis jos neperpjovė

Pašoviau pieną į šaldiklį, parašysiu kaip sekėsi eksperimentas.