Man rodos apie 20 l tas saltkrepsis

Pasidalinkit patirtimi kas geriau ar ovalus ar apvalus Ultra Pro indas?
Dar filmuke youtube maciau, kad per vidury dangtis dedasi, ir gaunasi kaip du sluoksniai, plius dar dangtis. Tai gaunasi, kad reikia turet 2 Ultra Pro indus, ar taip?
Dar filmuke youtube maciau, kad per vidury dangtis dedasi, ir gaunasi kaip du sluoksniai, plius dar dangtis. Tai gaunasi, kad reikia turet 2 Ultra Pro indus, ar taip?
Sveiki,ieskau sios firmos konditerinio svirskto arba maiselio su antgaliais,i az.Burbulo to nesiulykite esancio kataloge 37psl.
aciu
aciu
Patarkit koks indas geriausias maistui serviruoti, kad islaikytu ilgesni laika siluma. Aktualus dydis ne maziau 3 litru

Iso Duo serijos indai

QUOTE(davija @ 2011 05 09, 11:22)
Jie kiek suprantu nekataloginiai, kad nera ju naujajame kataloge. Gal juos naudojate ir galetumet suteikti daugiau informacijos, idomu kokie atsiliepimai?

Sveiki. Ieškau šios firmos žele žiedo. Gal kas žinote pigiau? Veiksmas vyksta Šiauliuose.
QUOTE(Mademoisellee @ 2011 05 09, 10:42)
Jie kiek suprantu nekataloginiai, kad nera ju naujajame kataloge. Gal juos naudojate ir galetumet suteikti daugiau informacijos, idomu kokie atsiliepimai? 

Turiu aš servofiksą, tai man jis patinka, galima ne tik šiltai maistą laikyti, bet ir gaminti jame jogurtą, varškę, virti grikius, kiaušinius, žuvį, daržoves. Šį tikrai verta įsigyti, užklauskite skelbimų lentoje, ten yra TW parduotuvėlė, atsiras turbūt panų, kurios turi sandėliuke pardavimui

Sveiki. Ieškau TW kocelo teslai ir silikoninio padekliuko. Gal kas žinote pigiau? Klaipeda
QUOTE(egesichora @ 2011 05 09, 15:29)
Sveiki. Ieškau šios firmos žele žiedo. Gal kas žinote pigiau? Veiksmas vyksta Šiauliuose.
Ačiū sureagavusioms.Jau radau

Ieškau TW koldunines ir mazosios silikonines menteles (nauju).
Gal kas žinote pigiau?
Klaipeda

Skelbimus dekite ir klausinekite apie prekes kuriu galbut kazkas turi kitoje temuteje(idedu nuoroda):
spausti cia
sita tema skirta ne pardavimams !!!!!!!!!!!
spausti cia
sita tema skirta ne pardavimams !!!!!!!!!!!