Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

Man rodos apie 20 l tas saltkrepsis 4u.gif
Atsakyti
Pasidalinkit patirtimi kas geriau ar ovalus ar apvalus Ultra Pro indas?
Dar filmuke youtube maciau, kad per vidury dangtis dedasi, ir gaunasi kaip du sluoksniai, plius dar dangtis. Tai gaunasi, kad reikia turet 2 Ultra Pro indus, ar taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sheilla: 08 gegužės 2011 - 14:49
Sveiki,ieskau sios firmos konditerinio svirskto arba maiselio su antgaliais,i az.Burbulo to nesiulykite esancio kataloge 37psl.
aciu
Atsakyti
Patarkit koks indas geriausias maistui serviruoti, kad islaikytu ilgesni laika siluma. Aktualus dydis ne maziau 3 litru smile.gif
Atsakyti
Iso Duo serijos indai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2011 05 09, 11:22)
Iso Duo serijos indai 4u.gif

Jie kiek suprantu nekataloginiai, kad nera ju naujajame kataloge. Gal juos naudojate ir galetumet suteikti daugiau informacijos, idomu kokie atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti
Sveiki. Ieškau šios firmos žele žiedo. Gal kas žinote pigiau? Veiksmas vyksta Šiauliuose.
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2011 05 09, 10:42)
Jie kiek suprantu nekataloginiai, kad nera ju naujajame kataloge. Gal juos naudojate ir galetumet suteikti daugiau informacijos, idomu kokie atsiliepimai?  smile.gif

Turiu aš servofiksą, tai man jis patinka, galima ne tik šiltai maistą laikyti, bet ir gaminti jame jogurtą, varškę, virti grikius, kiaušinius, žuvį, daržoves. Šį tikrai verta įsigyti, užklauskite skelbimų lentoje, ten yra TW parduotuvėlė, atsiras turbūt panų, kurios turi sandėliuke pardavimui 4u.gif Receptai servofiksui: http://www.tvarkosli...i-servofiks.smt
Atsakyti
Sveiki. Ieškau TW kocelo teslai ir silikoninio padekliuko. Gal kas žinote pigiau? Klaipeda
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2011 05 09, 15:29)
Sveiki. Ieškau šios firmos žele žiedo. Gal kas žinote pigiau? Veiksmas vyksta Šiauliuose.

Ačiū sureagavusioms.Jau radau wink.gif
Atsakyti
Ieškau TW koldunines ir mazosios silikonines menteles (nauju). ax.gif Gal kas žinote pigiau? blush2.gif Klaipeda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rausvakase: 10 gegužės 2011 - 10:36
Skelbimus dekite ir klausinekite apie prekes kuriu galbut kazkas turi kitoje temuteje(idedu nuoroda):

spausti cia

sita tema skirta ne pardavimams !!!!!!!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 10 gegužės 2011 - 12:29