Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(Saule222 @ 2011 05 11, 08:03)
Bet va tame ir reikalas, kad pats indelis neaprasoja is vidaus, o lasinukai, ar desra rukyta fridgesmart'e pelyja. Saldytuvas no frost'inis, tai tos dregmes jame kaip ir neturetu buti g.gif  g.gif

Busiu nepopuliari, bet mano manymu, jeigu daiktas skirtas dazovems - jame laikom darzoves, jeigu suriui - jame laikom suri. Tada nebus nepatenkintu mirksiukas.gif Niekada nerekomduoju laikyti mesos uzdaruose induose schmoll.gif Bet tikrai zinau, kad yra mananciu kitaip. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2011 05 11, 09:15)
Busiu nepopuliari, bet mano manymu, jeigu daiktas skirtas dazovems - jame laikom darzoves, jeigu suriui - jame laikom suri. Tada nebus nepatenkintu  mirksiukas.gif Niekada nerekomduoju laikyti mesos uzdaruose induose  schmoll.gif Bet tikrai zinau, kad yra mananciu kitaip.  smile.gif

o kur jus tada mesytes laikot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2011 05 11, 09:25)
o kur jus tada mesytes laikot  ax.gif

Atvirai ant lekstutes. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2011 05 11, 09:38)
Atvirai ant lekstutes.  4u.gif

bet apdziusta, jei kokia desrike, nu as laikau ir fridgesmarte, neseniai surine isigijau tai ir likucius sudedu, tai kolkas ir liuks, nei rasoja nei nieko, labai patink man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2011 05 11, 09:50)
bet apdziusta, jei kokia desrike, nu as laikau ir fridgesmarte, neseniai surine isigijau tai ir likucius sudedu, tai kolkas ir liuks, nei rasoja nei nieko, labai patink man  thumbup.gif

Na cia kaip ir minejau, greiciausiai priklauso nuo saldytuvo. 4u.gif Liuks, jeigu viskas tvarkoj, man asmeniskai nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2011 05 11, 13:38)
Atvirai ant lekstutes.  4u.gif

Ir as seniau laikiau atvirai ant lekstutes, bet 1. saldytuvas visas pakvimpa rukytais gaminiais, 2. ilgainiui lasinukai prigaudo ivairiu saldytuvo kvapu, ir tada praranda visa savo tikraji skoni doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule222 @ 2011 05 11, 10:27)
Ir as seniau laikiau atvirai ant lekstutes, bet 1. saldytuvas visas pakvimpa rukytais gaminiais, 2. ilgainiui lasinukai prigaudo ivairiu saldytuvo kvapu, ir tada praranda visa savo tikraji skoni doh.gif

o man surineje kuo puikiausiai "gyvena"mesytes thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

užsukau pas jus, paskaičiau temą ir mane sudominote ax.gif Ir turiu klausimą iškart.. gal kaip nors galima gauti popierinį katalogą (internetinį peržiūrėjau, bet ne tas. Man visai kitaip turėt popierinį ir bet kur bet kada ji peržiūrėti). 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Herukas @ 2011 05 11, 13:59)
Sveikos,

užsukau pas jus, paskaičiau temą ir mane sudominote  ax.gif  Ir turiu klausimą iškart.. gal kaip nors galima gauti popierinį katalogą (internetinį peržiūrėjau, bet ne tas. Man visai kitaip turėt popierinį ir bet kur bet kada ji peržiūrėti).  4u.gif  ax.gif

Yra čia merginų iš Šiaulių, manau padovanot galėtų kuri nors biggrin.gif
Atsakyti
[quote=kregzde,2011 05 11, 15:01]
Yra čia merginų iš Šiaulių, manau padovanot galėtų kuri nors biggrin.gif

Tikiuosi, kad gausiu dovanų iš šiauliškių 4u.gif Nors ir ne Kalėdos bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
kas del lasinuku Fridge Sartuose, tai pasakysiu is savo patirties mirksiukas.gif kad pvz. mamos rukyti lasinukai ir kumpiukai laikos be problemu - nei gliaumeja, nei peleja, bet va turginiai naminiai - tai po kiek laiko papelija, jau net nekalbu apie karsto rukymo doh.gif

Tai as laikau FridSmarte, nes jei butu atviri, tai tas kvapas mane zudo blush2.gif doh.gif
Atsakyti
O aš supykau šiandien ant savo miniuko, turėjau didelį svogūną, perpjoviau jį į 4 dalis ir man jis jo nesusmulkino, tai nežinau ar čia peiliai neaštrūs jau, ar svogūnas koks netinkamas, na turėjau ant lentutės susmulkinti.

Laurinde, prisipieniavai jau? Galvoju ar noriu šiais metais užsiimti medaus gamyba, ar ne biggrin.gif
Atsakyti