Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

Norejau patarimo 4u.gif. Kur ilgiau issilaikytu sviezios salotos, prieskonines zoleles ar pvz. ridikeliai - visada sviezia inde ar fridgesmart'e? Nelabai suprantu siu indu skirtumo? blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2011 05 10, 18:20)
Norejau patarimo 4u.gif. Kur ilgiau issilaikytu sviezios salotos, prieskonines zoleles ar pvz. ridikeliai - visada sviezia inde ar fridgesmart'e? Nelabai suprantu siu indu skirtumo? blush2.gif  unsure.gif

Vienoms labiau patinka visada sv.kitoms Fridg.
Visada sviezia indukas islaiko puikiai, bet jis mazas, o Fridg.yra visokiu dydziu, juose galima laikyti bet ka, telpa ir daug pomidoru ir agurku, ir svogunu laiskai ir ridikeliai, kitaip sakant visos darzoves, kokios tik norit, o poto jau aisq juose ir marinuoti galit ir lasinukus laikyti ir ko cia tik mamos neprimasto, o man visada sviezia nepatinka tik todel,kad jis mazas ir apvalus, tiesiog indelis (galima naudoti irgi bet kam).
Man Fridg.patinka dar todel,kad ju apacia banguota ir jeigu prisirenka vandenuko jis graziai nubega i dugna darzoves nepermirksta ir pan.yra voztuveliai, kuriu pagalba ilgiau islaikysite darzoves sviezias, nes vienoms darzovems uzdaryti pilnai voztuvelius reikia, kitoms po 1 ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2011 05 10, 17:20)
Norejau patarimo 4u.gif. Kur ilgiau issilaikytu sviezios salotos, prieskonines zoleles ar pvz. ridikeliai - visada sviezia inde ar fridgesmart'e? Nelabai suprantu siu indu skirtumo? blush2.gif  unsure.gif

Čia žinok kiek žmonių, tiek nuomonių šia tema. Man labai patinka žolėms visada šviežia. Jis apvalus ir apačioje turi išimamas groteles, tą patį indą naudoju viskam: plakimui, maišymui, marinavimui, tik grotas išimi ir viskas. Frigesmart stačiakampis, dugnas nelygus, su grioveliais, kitiems jis labiau patinka, na jis tinkamas laikyti viskam, bet jau pamarinuoti, pamaišyti, išmaišyti tai nelabai. Aš už visada šviežia, o yra ir kitų nuomonių 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2011 05 10, 18:20)

As visada rekomenduoju lapines laikyti Visada sviezia, visas kitas - Fridgesmartuose. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2011 05 10, 19:20)

Man labiau patinka frigesmart thumbup.gif
Pritariu Panoma minciai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif patinka dar todel,kad ju apacia banguota ir jeigu prisirenka vandenuko jis graziai nubega i dugna darzoves nepermirksta ir pan.yra voztuveliai, kuriu pagalba ilgiau islaikysite darzoves sviezias (prieskonines zoleles, salotas, morkas,ridikelius ir kt) nes vienoms darzovems uzdaryti pilnai voztuvelius reikia, kitoms po 1 ir pan. Neturint darzoviu laikau lasinukus, desra...

Didziausias skirtumas gal tik forma, pvz. man patogiau saldytuve produktus laikyti frigesmarte.
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2011 05 10, 18:52)
As visada rekomenduoju lapines laikyti Visada sviezia, visas kitas - Fridgesmartuose.  4u.gif

Tai va va taip ir norejau pasakyti,kad kiek zmoniu tiek nuomoniu, yra tokiu, kurioms visada sviezia nepakeiciamas, tiesiog manau reikia kiekvienai atsirinkti savo 4u.gif o patarimu galima prisiklausyti ivairiu 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, ar fridgesmart'e laikant lasinukus abu voztuvelius uzdarytus laikot, ar kaip? Man kazkodel jame lasinukai pelyja doh.gif nesuprantu kodel g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule222 @ 2011 05 10, 20:08)
Mergaites, ar fridgesmart'e laikant lasinukus abu voztuvelius uzdarytus laikot, ar kaip? Man kazkodel jame lasinukai pelyja doh.gif nesuprantu kodel g.gif

Man jie pelijo irgi...dabar mėsytes ir sūrius laikau sūrinėj - oj kaip negaliu atsidžiaugt aš ja - tfu tfu tfu - nerasoja clap.gif , tik neprasišnekėt fear.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule222 @ 2011 05 10, 21:08)
Mergaites, ar fridgesmart'e laikant lasinukus abu voztuvelius uzdarytus laikot, ar kaip?

Žiemą laikiau abudu vožtuvėlius uždarytus. dabar vieną atidariau, nes rasoti labai pradėjo.
Atsakyti
QUOTE(Saule222 @ 2011 05 10, 21:08)

Cia turbut priklauso nuo saldytuvo greiciausiai. Man asmeniskai mesa apgliaumyja ir Frdgesmartuose ir surinese, nors kitos sekmingai laiko ne vienus metus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2011 05 10, 17:52)
As visada rekomenduoju lapines laikyti Visada sviezia, visas kitas - Fridgesmartuose.  4u.gif

Va, bendramintė mano vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2011 05 11, 10:48)
Cia turbut priklauso nuo saldytuvo greiciausiai. Man asmeniskai mesa apgliaumyja ir Frdgesmartuose ir surinese, nors kitos sekmingai laiko ne vienus metus.  g.gif

Bet va tame ir reikalas, kad pats indelis neaprasoja is vidaus, o lasinukai, ar desra rukyta fridgesmart'e pelyja. Saldytuvas no frost'inis, tai tos dregmes jame kaip ir neturetu buti g.gif g.gif
Atsakyti