As tai per visa ziema beta karotena geriau, tai soliariuma lankiau labai retai, oidegis labai grazus, pries naturalias saules voneles vel pagersiu

Aš irgi geriu pharma nord beta carotiną, geriu po vieną kapsulę, beveik 2 mėnesius, tai šiandien nusipirkau soliariumo abonimentą ir žiūrėsiu kas čia gausis
Beta carotina gersiu ir toliau, per visą vasarą, kad ir nuo natūralios saulutės kažkiek apsaugotų
Tik galvoju gal dabar pradėjus lankyt soliariumą, vertėtų gert po 2 tabletes
Nors nežinau, žinau atvejų kai po 4 geria, bet man čia jau per žiauru
o šiaip geriant vien betą carotiną, kažkokio poveikio nepajutau, nes esu labai balta, nors draugės klausinėja, kokį kremą vartoju, kad mano oda tokia auksinė, lyg blizganti

QUOTE(Palomina @ 2008 03 27, 22:37)
nu tai vien nuo beta karotino ir netapsi ruda
reikia dar ir saulutes
as tai pradejau gerti Pharma Nord Bio-Carotene.. visada pries sauletaji sezona ji geriu..

as tai pradejau gerti Pharma Nord Bio-Carotene.. visada pries sauletaji sezona ji geriu..
jau pradejai?

QUOTE(Kelsey @ 2008 03 28, 19:48)

Aš tai manau, kad tokiam dalykui negali būti anksti

QUOTE(Kelsey @ 2008 03 28, 19:48)
jau pradejai?
as tai mastau kada jau pradet gert betakarotina, bet galvoju kad ankstoka dar
gal geguze reiketu jau pradet? nezinau 

taip jau geriu gal trecia savaite.. dar siek tiek pagersiu ir esiu i soliariuma kelis kartus.. aisku ir toliau naudosiu bio carotina
Na va isgeriau pakuote beta karoteno su vitaminu e pastebejau kad soliariume tikrai greiciau idegu negu anksciau nors ir kremus naudodavau ( be bronzantu kad skantintu naturalu idegi) bet vis tiek po tu tableciu tikrai daugiau paruduoju ir veidukas kazkoks rudesnis nors veida tausoju ir deginu labai mazai po 4min ir tai ne visada na vienu zodziu geros tos tabletes pirksiu vel pakuote ir vasara gersiu
beje dar pastebejau kad ir oda ne taip sauseja

QUOTE(Kelsey @ 2008 03 28, 20:48)
jau pradejai?
as tai mastau kada jau pradet gert betakarotina, bet galvoju kad ankstoka dar
gal geguze reiketu jau pradet? nezinau 

jei neklystu ar tik ne tris men pries deginimasi reikia pradet gert, kuo tu ilgiau gersi tuo geresnis rezultatas bus, ir cia jis ne tik toks kad tu greiciau idegsi ir ilgiau islaikysi idegi, tiesiog jis saugo tavo oda nuo issausejimo taip pat, cia viena mergina rase kad pradejus eit i soliariuma galvoja pradet didesnem dozem gert, tai abejoju ar taip pajausi geresni rezultata nes beta karotinas yra maisto papildas ir reikia laiko kad organizmas ji issisavintu

labas, as tai kiekvienais metais vartoju lietuviska "Beta caroten + E" (nes jis vienas pigesniu, pakuote apie 11 litu) , tai visai patenkinta buvau, tik kai tokiu laiku pradedavau kaip dabar, drauges klausdavo ko as tokia geltona, nes is tikruju pakeicia odos spalva i tokia keistai geltona, bet tada nei soliarumiu nereikia

QUOTE(bebekle @ 2008 04 07, 09:52)
labas, as tai kiekvienais metais vartoju lietuviska "Beta caroten + E" (nes jis vienas pigesniu, pakuote apie 11 litu) , tai visai patenkinta buvau, tik kai tokiu laiku pradedavau kaip dabar, drauges klausdavo ko as tokia geltona, nes is tikruju pakeicia odos spalva i tokia keistai geltona, bet tada nei soliarumiu nereikia 

beta karotinas (karotenas) jis neturi pats suteikt spalvos, tiesiog vartojant ji pasikeicia odos pirmentacija ir oda greiciau irusta, ir ji patarina gert ne tik i soliariumus ruosiantis , bet ir sauleje deginantis, juk jis apsaugo oda nuo kenksmingu spinduliu. o jei tau oda tampa geltona ( oranzine) tai zenklas kad tu perdozuoji

p.s. suvartojus tik viena pakuote ( menesine ) realaus kazkokio poveikio tai neturetu matytis,

Gali būti kad ir perdozuodavau!!! velnias čia žino... bet kuriuo atveju ant pakuotės rašo, kad vartoti po 1 kaps. 2-3 kartus per dieną, tai tiek ir rydavau, kol nugelsdavau "sveikai" ... o pakuotėje 30 kapsulių.
QUOTE(bebekle @ 2008 04 07, 21:32)
Gali būti kad ir perdozuodavau!!! velnias čia žino... bet kuriuo atveju ant pakuotės rašo, kad vartoti po 1 kaps. 2-3 kartus per dieną, tai tiek ir rydavau, kol nugelsdavau "sveikai" ... o pakuotėje 30 kapsulių.
o kokias čia vartojai, kad rašo jog tiek daug vartot

vartojau lietuvišką "Beta caroten + E", geriausiai apie jį čia rašo: www.aconitum.lt, tada nueini "vartotojams", tada žemiau - "maisto papildai", ir išsirenki jį.