Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės įdegiui skatinti

O va apie šitas kapsules ką nors girdėjot? gal naudojot?user posted image
Atsakyti
QUOTE(Raganėlė @ 2008 04 16, 10:16)
labai ieskojau kaip cia pasispalvinti islaikyt idegi tai nebezinau ar noriu karotina begerti po tokio straipsnio
http://209.85.135.10...i...;cd=7&gl=lt

Kuo daugiau skaitai, tuo labiau blogą daros,tai jau tikrai, geriausiai sakoma, kad nežinai ir neskauda doh.gif Ant kiekvieno kampo dabar tik ir rėkia, kad kosmetika sukelia vėžy, reikia vartot natūralią kosmetiką, žmonės po 50metų naudojo tuos visus kremus su "vėžinėm ląstelėm", ir kažkaip dar visi neišmirė g.gif Mane baigia pribaigt tas nesveikas vėžio bijojimas, kaip paranojikai kažkokie palikom ,o žiūrėkit, ir mirsim nuo kokio bronchito lotuliukas.gif Atsiprašau, kad čia taip įsižiebiau, bet manau , kad jei jau mes turim viduje tą vėžio ląstelę, tai anei natūrali kosmetika, a nei sveika gyvensena nebepadės schmoll.gif Žinau atvejų,kai žmonės tikrai gyvenę sveikai miršta nuo odos vėžių ir pan, o kitas eina į soliariumus, geria, rūko ir panašiai, ir sveikas (na aišku, nežinom kiek ilgai), bet noriu pasakyt, kad manau atsipalaiduot reiktų, nes tas stresas dėl kiekvieno "galimo vėžio sukelėjo", tik dar labiau sukelia galimybę jam atsirast lotuliukas.gif Neprisisaugosim, nebent nekvėpuotume, nevalgytume ir iš negyventume, o tai, kad pakeisime kelias smulkmenas iš savo gyvenimo "natūraliom priemonėm", manau neišgydys mūsų...Pati [radėjau vartot carotiną nesenai, ir panašų straipsnį jau seniau buvau skaičius, bet pagalvojus kiek per gyvenimą kitos sintetikos su "vitaminais"prarijau, tai amnau labai jau tas carotinas nepablogins....Sutrikau ir aš, ir baisiai nervuoja, kad visur kiša spauda tokius straipsnius, tai gydytojai pataria vartot(man pati gydytoja patarė vartot carotina, nes reikėjo įdegt greit, ir norėjau kiek labiau apsaugot odą), o dabar jau visur rašo, kad tai sukelia vėžy...Po 10metų parašys, kad kvėpavimas pro nosį labiau didina vėžį nei pro burną lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nesmerkit manęs, nes aš kaip ir Jūs esu pasimetime, bet nors išsikroviau didis.gif didis.gif karsta.gif
Atsakyti
siaip tai man paciai pakirto kojas toks straipsnis, bet as cia idejau ne kazka pabauginti, bet pagalvoti apie vartojima po 4 vnt., per diena.
siaip kadangi esu aktyviai sportuojanti ir valganti nemazai vit., tai isvis nusviro rankos, ka tuo atveju daryt, bet cia ne i sia tema, bet manau irgi bandysiu gerti ir ta pati joda panaudosiu tik kiekius ir laiko tarpa stengsiuos reguliuot proto ribose, buten sito straipsnio paveikta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganėlė: 16 balandžio 2008 - 13:35
na paskaičiau jūsų pasisakimus,tik nesuprantu kam gerti to beto carotino po 4 tabletes į dieną,jei dienos norma yra 1 tabletė,nes jie yra pakankamai stiprūs. g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauron @ 2008 04 20, 09:21)
na paskaičiau jūsų pasisakimus,tik nesuprantu kam gerti to beto carotino po 4 tabletes į dieną,jei dienos norma yra 1 tabletė,nes jie yra pakankamai stiprūs. g.gif

as irgi manau, kad 4 per daug. Tuo labiau neseniai skaiciau, kad betakarotinas, vitaminai A ir E, ne kaip buvo manyta daro tik gera mums.
Papildyta:
QUOTE(Raganėlė @ 2008 04 16, 09:16)
labai ieskojau kaip cia pasispalvinti islaikyt idegi tai nebezinau ar noriu karotina begerti po tokio straipsnio
http://209.85.135.10...i...;cd=7&gl=lt

va buten apie sita info kalbejau rolleyes.gif

Vitaminais irgi negalima piknaudziauti, reikia stengtis juos gauti su maistu.
Atsakyti
O koks beto carotino poveikis? g.gif
Atsakyti
Kiek laiko likus iki deginimosi sezono reikia pradėti vartoti beta karotiną?
Atsakyti
QUOTE(purpurinė @ 2008 04 21, 19:26)

Lyg 2-4 savaites g.gif

Man tai parekliavo iš ebay "Sun Tyro" įdegį skatinančių tablečių buteliukas su 60 tablečių, kurias pagal aprašymą reikia gerti 2-4 į dieną, priklausomai nuo norimo įdegio g.gif Tai dabar galvoju, ką veikt su jomis ax.gif Buvau užsidegusi jas gerti, bet paskutiniu metu iš viso atsisakiau bet kokių tablečių, vitaminų ir pan.

Jei kas susidomėtų, galėčiau perleisti
Atsakyti
QUOTE(lauron @ 2008 04 20, 11:21)

skirtingu firmu , skirtingos dozes, vienu reiia gert po viena o kitu gali but net po keturias tabletes g.gif
Papildyta:
QUOTE(purpurinė @ 2008 04 21, 20:26)

2-4 menesiai o ne savaites 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Melisandra @ 2008 04 20, 19:19)
O koks beto carotino poveikis? g.gif

betakarotinas yra maisto papildas, kuri vartojant pakinta odos pigmenstacija ar pan. ir todel graziau bei lygiau idegame. neperdozavus jokio pavojaus nera. netgi patartina. nes jis netik padeda vienodziau idegt bet ir apsaugo oda nuo kenksmingu spinduliu, neleidzia odai issauset bet aisku tai nereikia kad nebereikia naudot apsauginiu kremu cool.gif
Atsakyti
girdejau kad nakvisu aliejuasu kapsules geriant ir deginantis greiciau idegama ir ilgiau islieka idegis
Atsakyti
Sweikos smile.gif . noriu jusu paklaust,gal kas geret(ar geriat) bio carotena?

Noriu jusu nuomones g.gif
Atsakyti
sveika, as vartojau kai ėjau i soliariumą. jau dabar jau bus praėję kokie 3 mėnesiai kai visiškai negaunu UV spinduliu (net lauke mazai būnu) o įdegi dar vis dar turiu thumbup.gif aišku ne pietietiškas, bet dar vis jaučiuosi šiek tiek įdegusi wink.gif
Atsakyti