Laba
QUOTE(eliss @ 2011 03 21, 08:07)
Vakar buvau paklausyti "Paryžiaus katedros",kaip patiko,gražu buvo,siela atsigavo

ta proga nutariau knygos paieškot ir paskaityt,nes nesu skaičius
Šitą knygą aš irgi noriu skaityti pakartotinai

Pati ją esu skaičiusi pagal mokyklinę programą, tuomet patiko.
QUOTE(Masako @ 2011 03 21, 09:05)
*del Grange - jau zinau, kad tu,
SS,
Fati, Sofija,
Ingenas, Magne ji mylit
Gerai, kad nors viena bendraminte atsirado - Pajauta
Pajauta, idomu, kaip tau ta Miserere pasirodys. As
Purpurines upes bent uzbaigiau - man visai pusetina ji pasirode, o
Miserere, priesingai negu daugumai, labai istesta, nuobodoka, - net nepabaigiau
**
Vanduo drambliams, mano kuklia nuomone, ne tokia knyga, apie kuria isvis reiktu daug kalbet

JI gali labai patikt, gali nelabai patikt, bet net ir tie, kuriuos labai suzavejo, turbut pritartu, kad nera ji dideles menines vertes, as tai sia knyga ivardinciau kaip "pagerinta skaitala"

Tai va kaip tokioj kategorijoj man ji pasirode nebloga, bet kad labai wow tai irgi nepasakyciau
***Neseniai ja perskaiciau, bet, Ingeniuk, kadangi tavo skonio nelabai perprantu, tai nelabai jauciuosi esanti kompetentinga spresti, ar tau patiktu
Stilius toks neskubrus, knyga nera perkrauta veiksmo, bet kad butu daug kokiu filosofavimu, tai nepasakyciau. Man rodos, kad vis tik tau visai patiktu ta knyga - bent jau pabandyti tai tikrai verta
* Na manęs dar negalima skirti nei į vieną, nei į kitą stovyklą

Miserere patiko be galo, o apie Purpurines upes kol kas to pasakyti negaliu. Pagaliau vakar ji mane užkabino (perskaičius apie 100 psl.). Bet iš tiek, kiek jau esu perskaičiusi, turbūt jau galėčiau teigti, kad ji žymiai silpnesnė už Miserere

Todėl man ir keistoka, Masako, kad tu tas knygas pagal patikimą/nepatikimą sudėliojai priešingai nei aš.
Nors vėlgi, aš įprastų detektyvų nemėgstu, man turi būti kažkoks
pagerintas, su kažkokiomis
razinkomis, daugiau nei tiesiog detektyvas. Tai vat ieškodama tų kitoniškumų, to cinkelio aš savo skaitomus detektyvus galbūt kitaip ir vertinsiu.
**Apie "Vanduo drambliams" labai teisingai parašei
*** Gal ir pabandysiu, reiks dar pagalvot...