Įkraunama...
Įkraunama...

Spektakliai

QUOTE(vija @ 2011 05 15, 23:09)
Kas buvo iš vilniečių šiandien SKĖRIUOSE?
Žiaurus spektaklis. Visom prasmėm. Trys valandos pralėkė nepastebimai.
Labai patiko scenografija, puikiai sužaista šviesomis, tie langai su žmonėmis pabaigoje, puiki muzika. Super. Be galo džiaugiuosi, kad pamačiau.
Bet žiūrovų buvo skystai...

Buvau Moderatoriuose ir Tegyvuja Bušonas!, o iki Skėrių jau patingėjau nueit. (du matyti spektakliai didelio įspūdžio nepaliko. Pirmasis labai šabloniškas. Antras man irig neypatingas, nes nemėgstu komedijų, bet reikia pripažinti, kad komedija kokybiška (ypač palyginus su visom Meilėm pagal Grafikus)
Atsakyti
Buvau dviejose premjerose - operoje Katia Kabanova ( D.Ibelhauptaite) ir "Ledi Makbet" ( A.Latenas).
Labai noriu pagirti Lateno spektakli - pastatymas nepigus , bet kartu ir suprantamas eiliniam ziurovui. Daug idomiu sprendimu. Pagrindiniuose - Ivanovas ir G.Kuodyte. Abieju labai stiprus darbai. Apie Ivanova as jau seniai esu labai geros nuomones. Artistas is pasaukimo! Jo nepaprastai geras balso tembras!- o tai aktoriui daug prideda.
Apie Ibelhauptaites rezisura negaleciau pasakyti tokiu geru zodziu. Nors man patinka minimalistiniai pastatymai, bet labai jau daug neisprestu scenu... Dainininkai savo atidirbo saziningai. Ypac man patiko pas mus nematyta Ausrine Stundyte. Ir Rubezius labai gerai pasirode - ir padainavo, ir suvaidino!
Atsakyti
QUOTE(Foxė @ 2011 05 23, 17:35)
Buvau dviejose premjerose - operoje Katia Kabanova ( D.Ibelhauptaite) ir "Ledi Makbet" ( A.Latenas).
Labai noriu pagirti Lateno spektakli - pastatymas nepigus , bet kartu ir suprantamas eiliniam ziurovui. Daug idomiu sprendimu. Pagrindiniuose - Ivanovas ir G.Kuodyte. Abieju labai stiprus darbai. Apie Ivanova as jau seniai esu labai geros nuomones. Artistas is pasaukimo! Jo nepaprastai geras balso tembras!- o tai aktoriui daug prideda.

Mačiau premjerą, eisiu birželį dar kartą žiūrėt (jau dabar labai laukiu ax.gif ).
Man tai irgi Ivanovas vienas iš tų tikrų aktorių. Neseniai pasakojau kažkaip aktorinio teorijas, ir manęs klausė ar dar būna tokių aktorių. Ir va dabar atsiminiau, kad tikrai būna.
Atrodo, kad jis tik scenoj ir turi būt, net keista būna kasdieniniam gyvenime jį pamatyt.
Atsakyti
QUOTE(Žaliai lyja @ 2011 05 23, 22:59)
Mačiau premjerą, eisiu birželį dar kartą žiūrėt (jau dabar labai laukiu  ax.gif ).

Ir as turbut dar eisiu. Gal ne dabar, kada nors veliau, bet dar karta sita spektakli ziuresiu butinai
QUOTE(Žaliai lyja @ 2011 05 23, 22:59)
Man tai irgi Ivanovas vienas iš tų tikrų aktorių. Neseniai pasakojau kažkaip aktorinio teorijas, ir manęs klausė ar dar būna tokių aktorių. Ir va dabar atsiminiau, kad tikrai būna.
Atrodo, kad jis tik scenoj ir turi būt, net keista būna kasdieniniam gyvenime jį pamatyt.

Ir prie jo kazkaip neprilimpa tv pasirodymai... Nors, aciu Dievui, jis ne per daug serialuose ir smezuoja. Arba as nematau, nes neziuriu... Tikras teatro aktorius! Sedejau as "Makbete" ir gerejausi jo balso moduliacijomis... Kazin, ar cia rezisierius taip padirbejo, ar jo pacio atradimai...?

Mane dar geraja prasme nustebino G.Storpirstis. As ilga laika maniau, kad jis ...na, toks dainuojantis aktorius. Pirma karta pakeiciau nuomone po "Silko". Sitam spektaklyje irgi patiko. Galu gale vienas is nedaugelio dabartiniu aktoriu, kuris turi isvaizda. Nes gi ner kam "amantus" vaidinti...!:)
Atsakyti
Vakar po nemazo laiko pertraukos dar karta paziurejau "Helverio naktis" - galvoju, reikia teatru sezona pries vasara uzdaryti su tikru, giliu, paveikiu spektakliu, kad stiprus ispudis iki rudens liktu biggrin.gif Isties dar karta buvau sukresta - vos laikiausi neapsibliovus blush2.gif Ir A. Sakalauskas labai itaigiai atliko savo vaidmeni, zodziu, sunkus spektaklis, bet labai daug apmastymu palieka, dar visa vakara negalejau "iseiti" is tos temos...
Atsakyti
Pora zodziu apie Vaitkaus "Tas, kuris gauna antausius" Rusu d.t. : recenzentai teisus - neisbaigtas spektaklis. Pati pjese gal tokia nelabai..., i pabaiga isvirsta i visiska melodrama... Pliusas tas, kad spektaklis vel "vaitkiskas". Svorio prideda Anužis. Rusakovos neblogas vaidmenukas.
Atsakyti
Katioj Kabanovoj man A.Stundytė, turbūt, vienintele ir nepatiko. Nesu muzikologe, bet mano ausims dainavo šiaip sau. O ir visas įvaizdis kažkoks nederantis - pradedant šukuosena 21 amžiaus ir t.t.
Atsakyti
gal kuri lanketes balete " Barbora Radvilaite "? labai domintu atsiliepimai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwlaima @ 2011 05 29, 10:15)
gal kuri lanketes balete " Barbora Radvilaite "? labai domintu atsiliepimai bigsmile.gif

Buvau, patiko, bet toli gražu ne šedevras. Kiti A.Cholinos pastatymai man patiko daug labiau... Man atrodo, kad per daug ištemptas, todėl vietomis buvo nuobodu. Labiausiai nepatiko pabaigoje scena su ikona, jos visai nereikėjo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ida66 @ 2011 05 30, 13:25)
Buvau, patiko, bet toli gražu ne šedevras. Kiti A.Cholinos pastatymai man patiko daug labiau... Man atrodo, kad per daug ištemptas, todėl vietomis buvo nuobodu. Labiausiai nepatiko pabaigoje scena su ikona, jos visai nereikėjo.  mirksiukas.gif

gaila,kad neteko pamatyt, vistiek tokiame teatre ir siaip istorija idomi smile.gif gal rudeni dar rodys smile.gif o koki cholinos spetakli labiausiai rekomenduotumet? buvau "vyrai ir moterys " labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwlaima @ 2011 05 30, 15:52)
gaila,kad neteko pamatyt, vistiek tokiame teatre ir siaip istorija idomi smile.gif gal rudeni dar rodys smile.gif o koki cholinos spetakli labiausiai rekomenduotumet? buvau "vyrai ir moterys " labai patiko thumbup.gif

www.opera.lt jau yra kito sezono repertuaras, rodys kiekvieną mėnesį. "Vyrai ir moterys" man irgi labai patiko. Dar labai patiko "Žmonės","Tango in Fa","Balero", na o didžiausia įspūdį man paliko "Moterų dainos", žiūrėjau trys kartus ir dar kartą su didžiausiu malonumu nueičiau. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ida66: 30 gegužės 2011 - 16:02
QUOTE(Ida66 @ 2011 05 30, 14:25)
Buvau, patiko, bet toli gražu ne šedevras. Kiti A.Cholinos pastatymai man patiko daug labiau... Man atrodo, kad per daug ištemptas, todėl vietomis buvo nuobodu. Labiausiai nepatiko pabaigoje scena su ikona, jos visai nereikėjo.  mirksiukas.gif

Man irgi scena su ikona kažkokia netikusi...
Ir kitų kritikuotinų vietelių yra - jeigu jau labai kabinėtis. Bet visuma nebloga. Labai patiko parinkta muzika. Na, ir Statkevičiaus kostiumai - didelė spektaklio puošmena.
Atsakyti