Įkraunama...
Įkraunama...

Spektakliai

QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 04, 12:15)
Reikia gal kauniečių kokį spektakliuką pažiūrėt  g.gif  temą seku, bet seniai jau kur buvau pati, darbai užspaudė ir diplominis  unsure.gif

Aš jau turiu bilietą į Skėrius, bo čia taip išgirtas smile.gif

Beje, praeitą savaitę žiūrėjau AŠ FOJERBACHAS. Žiūrovų, aišku, skystai, už mano nugaros keletas niekaip nesulaukė pabaigos, plojimų beveik nebuvo, dar neužsitraukus užuolaidoms visi pakilo. Baisu. Žmonės į teatrą užeina kaip į alaus barą, maždaug pro šalį ėjau, nes ir bilieto kaina kaip gero alaus bokalo...
Atsakyti
As ir jau turiu i Skerius bilietus, bet norisi i dar koki nueiti, atvaziuoja Uzupio Teatras i Kauna :

Akcija spektakliui Kaune "Skapeno klastos"

Atsakyti
As vakar ziurejau "Mistra" - labai patiko, nepaprastai taikliai kiekvienam tipazui parinkti aktoriai, buvo ir is ko nusisypsoti, ir apie ka rimtai pamastyti mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos, gal patarsit, kuris iš šių Rusų dramos teatro spektaklių geriausias?
12 d. 18.00 val. Yael Ronen PAMIŠĖLĖ ( su lietuviškais subtitrais)

13 d. 18.00 val. Marius Macevičius PRAKEIKTA MEILĖ

14 d. 18.00 val. Ray Cooney Nr.13 (OUT OF ORDER)

15 d. 18.00 val. Neil Simon PASKUTINYSIS AISTRINGAS MEILUŽIS

20 d. 18.00 val. Aleksandr Gribojedov VARGAS DĖL PROTO

21 d. 18.00 val. Michel Poli ŽYDRASIS ROJUS

22 d. 18.00 val. Leonid Andrejev TAS, KURIS GAUNA ANTAUSIUS ( su lietuviškais subtitrais) PREMJERA
Nusižiūrėjau akciją - 2 bilietai už 35 Lt, tai galvoju reikia nusivest žmoną pasikultūrint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(atvydas.s. @ 2011 05 06, 08:38)
merginos, gal patarsit, kuris iš šių Rusų dramos teatro spektaklių geriausias?

o kaip galima lygint? unsure.gif Aš lietuvių pastatymo nemačiau, tik MXAT, bet.. pvz, Nr.13 yra super lengva farso komedija (kurioje, beje, reik labai stiprių aktorių, nes pjesė - ne šedevras, bet jei vaidyba gera - spektaklį ištempia). Tuo tarpu, Gore ot Uma - rimtas klasikos kūrinys 4u.gif Pastarąjį pamatyt verta, tačiau reik jam "nuotaikos". Jei norisi lengvo spektaklio prasiblaškymui po darbo, tuomet nepatarčiau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 06 gegužės 2011 - 21:13
Noreciau isgirsti nuomonių apie OKT Įstabioji Romeo ir dzuljetos istorija. Ar vertas demesio?

Atsakyti
QUOTE(Alvydė @ 2011 05 09, 09:39)
Noreciau isgirsti nuomonių apie OKT Įstabioji Romeo ir dzuljetos istorija. Ar vertas demesio?

Buvau su dviem draugėmis ir visoms labai patiko. Superinis spektakliukas, kai norisi kažko ne ypatingai sunkaus, linksmo. Per tam tikrą ironišką prizmę visa istorija buvo pateikta, bet man labai labai patiko.
Tik Ūkio banko arenoje buvo labai šalta, tai visi sėdėjo su striukėmis, tai siūlyčiau apsirengti šilčiau, jei eisit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare @ 2011 05 09, 13:59)
Buvau su dviem draugėmis ir visoms labai patiko. Superinis spektakliukas, kai norisi kažko ne ypatingai sunkaus, linksmo. Per tam tikrą ironišką prizmę visa istorija buvo pateikta, bet man labai labai patiko.
Tik Ūkio banko arenoje buvo labai šalta, tai visi sėdėjo su striukėmis, tai siūlyčiau apsirengti šilčiau, jei eisit 4u.gif

aciu uz nuomone bigsmile.gif
Atsakyti
Bandau taisyti situaciją, nes kiek galima niekur neiti... smile.gif

Ryt bandysiu į VU teatro salę pakliūti, laukia interaktyvi menų sintezė „Vieno gyvenimo istorija“, o šeštadienį VGTU Palėpėje žiūrėsiu „Atėjau ir išeinu“ smile.gif
Atsakyti
Tikriausiai matėte, kad dėl aktorės R.Staliliūnaitės mirties, sutrumpėjo Kauno dramos teatro gastrolės Vilniuje sad.gif
Atsakyti
Kas buvo iš vilniečių šiandien SKĖRIUOSE?
Žiaurus spektaklis. Visom prasmėm. Trys valandos pralėkė nepastebimai.
Labai patiko scenografija, puikiai sužaista šviesomis, tie langai su žmonėmis pabaigoje, puiki muzika. Super. Be galo džiaugiuosi, kad pamačiau.
Bet žiūrovų buvo skystai...
Atsakyti
Tikiuosi teks kada pamatyti rolleyes.gif

Aš vakar tik VGTU Palėpėj buvau, patiko spektakliukas, būtinai dar kada eisiu į kokį...
Atsakyti