Įkraunama...
Įkraunama...

Spektakliai

QUOTE(esta_esta @ 2011 03 21, 12:08)
Gal kas matet spektakli ,,Kitais metais tuo paciu laiku"?

Mane irgi dominas šis spektaklis, tik bilieto kaina šiek tiek atbaido...
Atsakyti
QUOTE(Foxė @ 2011 03 21, 15:03)
Penktadieni buvau "Otelo" premjeroje. AUKSCIAUSIO LYGIO PASTATYMAS!!! Suzaveta!!! Neturiu zodziu!!!  Nuostabus kostiumai! - svaru, "nepricackinta". O kokia subtili Nekrosiaus rezisura, choreografes darbas! Seniai nebuvau gavusi tokio visapusiskai gero ispudzio! Dainavo Vysniauskas, Stonyte, svecias is Estijos Karp, Rubezius. Puikiai!
( Stai ir pavyzdys, kai sakoma, kiek zmoniu - tiek nuomoniu...)

Aš vakar buvau.
Operose dažnai nesilankau, teikiu dramos teatrui pirmenybę, bet Otelas labai patiko. Daugiau dėmesio kreipiau į patį pastatymą, ir kaip visada džiaugiausi, kad mes turime Nekrošių
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2011 03 20, 03:26)
Teatru pavasaris jau  thumbup.gif  ir as vel galiu rinktis tik viena  g.gif gal kas is patirties patarsit, ka geriausio pasirinkus:

- VASAROTOJAI. Režisierius Aidas Giniotis
- MERGAITĖ, KURIOS BIJOJO DIEVAS. Režisierius Jonas Vaitkus
- RAŠTININKAS BARTLBIS. Režisierius Rolandas Kazlas
- MISTRAS. Režisierius Rimas Tuminas

4u.gif

Aš pati iš šių spektaklių mačiau J. Vaitkaus „Mergaitė, kurios bijojo Dievas“. Spektaklis man asmeniškai ir su manimi būvusiems draugams labai patiko. Stiprus, aštrus, sunkus. Labai gerai vaidino pagrindinė aktorė- Monika Vaičiulytė. Manau, kad jei ne jos puiki vaidyba, tai spektaklis netektų daug vertės. Tikrai verta pamatyti šį spektaklį.
Atsakyti
QUOTE(prettyDi @ 2011 03 20, 11:57)
Vakar operos ir baleto teatre ziurejau premjerini " Otela ". Labai megstu opera.

Vingio kino teatre transliuoja ir gana kokybiškai tiesiogiai iš Niujorko Metropolitano operos.
Aišku, nėra ko lyginti su įspūdžiu sėdint salyje, kai jaučiami visi orkestro virptelėjimai ir panašiai... Na, bet jei nėra galimybės pamatyti gyvai, o vis tik norisi, tai visai nebloga išeitis.
Iš pradžių kažkaip keista, bet kai apsipranti, tai visai "veža". smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Žaliai lyja @ 2011 03 21, 16:46)
džiaugiausi, kad mes turime Nekrošių

Aš irgi smile.gif
Bet "Otelo" nemačiau sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juzė: 21 kovo 2011 - 16:35
QUOTE(Žaliai lyja @ 2011 03 21, 16:46)
Aš vakar buvau.
Operose dažnai nesilankau, teikiu dramos teatrui pirmenybę, bet Otelas labai patiko. Daugiau dėmesio kreipiau į patį pastatymą, ir kaip visada džiaugiausi, kad mes turime Nekrošių

Žaliai lyja, dziaugiuosi, kad musu skoniai ir vel sutapo!( esu ta pastebejusi ir anksciau...)
Mes mateme tuos pacius sastatus. Sestadieni dainavo kiti, t.t. ir anksciau paminetas Seilius vietoje Rubeziaus. As labai buvau nustebinta pastarojo.
Apskritai, tiek kaifuoju nuo tos operos, kad net sestadienio MET "Lucia Lammermoor" su puikiaja Dessay nublanko. O vakar ziurejau Rygoje "Onegina" - A.Zagars pastatymas.
Apie Nekrosiaus "Otela" galiu dabar kalbet nesustodama, nes seniai nemaciau tokio subtilaus jo pastatymo. Kiek visokiu graziu scenu! Neperkrauta... Ir kazkaip viskas klasikos remuose, per daug nenusimoderninta... O kokia GRAZI Stonyte-Dezdemona! Neitiketina, kad zmogus gali taip pasikeisti personaze...
Tikrai "pastatymas aplenkes laika" - ne kiek neperdetas apibudinimas.
Atsakyti
Laba. 100 metų nebuvau spektaklyje blush2.gif
Reiks klaidą atitaisyti.
Atsakyti
Uoj, matau, kad jau parašyta apie Operos ir baleto teatro nuolaidas blush2.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 22 kovo 2011 - 23:33
Žiūriu ir aš bilietukus su nuolaida teatro savaitei... smile.gif

Gal kas matę Atviro rato „Sudie idiotai“? Ar jis toks labiau paaugliškas?

Ir dar visai domina „Drąsi šalis“ ir „Vietų nėra“ wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 23 kovo 2011 - 09:43
QUOTE(Foxė @ 2011 03 21, 18:37)
Žaliai lyja, dziaugiuosi, kad musu skoniai ir vel sutapo!( esu ta pastebejusi ir anksciau...)

Ir aš džiagiuosi smile.gif Visada smagu rasti bendraminčių, o ypač toje srityje, kurią dievini, ir be kurios gyvent negali 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 23, 09:36)

Vietu nera tai tikrai rekomenduoju , kituose nebuvau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 23, 10:36)

Tai spektaklis jaunimui, bet nemanau, kad labai paugliškas. Gal toks tik iš paauglystės išlipus, nes pagr. veikėjas studentas.

Man truputį norisi lygint šitą spektaklį su Atviro rato "Pabėgimu į Akropolį" dėl jaunimo temos, pačių aktorių rašytos pjesės, kitų panašumų. Tai "Pabėgimą" jaunesnei auditorijai priskirčiau. Ir šiaip,man "Sudie, Idiotai" daug stipresnis atrodo. (vien ko vertas Bagdonas scenoje, kai dabar taip retai jį matom)
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 23, 10:36)

Drasi salis toks lengviems apmastymams, spektaklis is 2 daliu, jau buvo kalbeta prejusioje temoje.
Vietu nera- labai lengvas, paprastas, bet nieko isimintino, tiesiog atsipalaidavimui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo be*starlet: 23 kovo 2011 - 16:29