Įkraunama...
Įkraunama...

Spektakliai

Aciu uz nuomones, kai apsispresiu ir nusipirksiu kazkur, pasigirsiu biggrin.gif
Atsakyti
Ivanausko „Paukščiai“ niekas nematėt? smile.gif
Atsakyti
Sveikinimai visoms teatro mylėtojoms Tarptautinės teatro dienos proga! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaliai lyja @ 2011 03 27, 16:46)
Sveikinimai visoms teatro mylėtojoms Tarptautinės teatro dienos proga!  4u.gif

Aš irgi prisijungiu prie sveikinimų visoms teatrų mėgėjoms 4u.gif

Ar pasinaudojot teatrai.lt akcija? Man pavyko nugriebt tik į "Kitais metais tuo pačiu metu". Nei į Veroną, nei į Idiotus nespėjau...

Gal kas buvot Zenonuose?
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 03 27, 18:54)

Gal kas buvot Zenonuose?

Buvau.
Smagu, kai teatras surengia šventes ne tik sau, bet ir žiūrovams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 03 27, 18:54)
Ar pasinaudojot teatrai.lt akcija? Man pavyko nugriebt tik į "Kitais metais tuo pačiu metu". Nei į Veroną, nei į Idiotus nespėjau...

Norėjau į Veroną dabar imti, bet jau jei nespėjot, nespėsiu ir aš sad.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 27, 18:44)
Norėjau į Veroną dabar imti, bet jau jei nespėjot, nespėsiu ir aš sad.gif

Kai bandžiau, nedavė 2 bilietų. Nors su "Kitais metais..." irgi tai nedavė, tai paskui davė...
Atsakyti
seikos merginos.turiu toki klausima gal zinosite atsakyma:uzsirezervavau bilietus internetu i stektakli "tetis".blietu kaina buvo po 25ll.pirkau 2vnt.bilietai lt taiko mokescius nuo vieno bilieto 3lt.tai viso turejo buti buti 56lt uz abu bilietus.nusiunciau dukra sumoketi ir paimt bilietus,ji sumokejo 50lt lygiai.bilietams pritaike kazkokia nuolaida.isejo po 22lt vienas bilietas.rezervacijos metu nesirinkau jokiu nuolaidau, neturiu jokiu korteliu ir neivedinejau jokiu id numeriu.gal zinot ar gali kilti problemu einant i rengini, nepaprasys parodyti nuolaidu korteles, nes parasyta kad reikes parodyti.kasose negavau jokio atsakymo.parasiaui bilietai lt.irgi tyla.bandziau skambinti i vilniu irgi nieko.nebeismastau g.gif
Atsakyti
QUOTE(onute33 @ 2011 03 28, 16:07)
seikos merginos.turiu toki klausima gal zinosite atsakyma:uzsirezervavau bilietus internetu i stektakli "tetis".blietu kaina buvo po 25ll.pirkau 2vnt.bilietai lt taiko mokescius nuo vieno bilieto 3lt.tai viso turejo buti buti 56lt uz abu bilietus.nusiunciau dukra sumoketi ir paimt bilietus,ji sumokejo 50lt lygiai.bilietams pritaike kazkokia nuolaida.isejo po 22lt vienas bilietas.rezervacijos metu nesirinkau jokiu nuolaidau, neturiu jokiu korteliu ir neivedinejau jokiu id numeriu.gal zinot ar gali kilti problemu einant i rengini, nepaprasys parodyti  nuolaidu korteles, nes parasyta kad reikes parodyti.kasose negavau jokio atsakymo.parasiaui bilietai lt.irgi tyla.bandziau skambinti i vilniu irgi nieko.nebeismastau g.gif

pati paklausiau pati atsakau biggrin.gif .gavau el.laiska kad nesklandumu nebus ieinant i rengini ir viskas.jokio kitokio paaiskinimo verysad.gif tikekimes kad taip ir bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo onute33: 29 kovo 2011 - 07:16
QUOTE(onute33 @ 2011 03 29, 08:16)
pati paklausiau pati atsakau biggrin.gif .gavau el.laiska kad nesklandumu nebus ieinant i rengini ir viskas.jokio kitokio paaiskinimo verysad.gif tikekimes kad taip ir bus.

Aš pirkau bilietus internetu, pritaikė nuolaidą su kortelės numeriu, paskui eidama jos neturėjau, bet ir neprašė wink.gif tai jei jums čia neva ir dėl kortelės kokia nuolaida, nereikės rodyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 29 kovo 2011 - 08:15
Kas esat matę K.Glušajevo 'Batraištį"? (šiandien akcija)
Atsakyti
Ar kas buvę spektaklyje "nautilus" laisvalaikio namuose? čia būtų Kaune. Gal kas atsiliepimus, kaip ten aplinka g.gif Ar verčiau rinktis teatre g.gif
Atsakyti