Labas rytas
Kažkas klausė apie
Vietų nėra spektaklį. Jis tikrai lengvo siužeto, nereikalauja apmąstymų, bet man labai labai patiko

Visgi jo nevertinčiau kaip daugumos komedijų. Įstrigo kaip kitoks. O ir aktoriukas koks mielas
Šiandien kaip tik akcija šiam spektakliui, Kaune
Vietų nėraKalbant apie Nautilus, pritariu Forgetei. Ten dažniausiai rodo lengvesnio pobūdžio spektaklius, mini koncertus ir pan. Sakyčiau, kad jauku ten. Pakankamai gera atmosfera. Tik dėl tų staliukų paskirstymo, perkant per Betą,
joo...

Aš pirkau su draugėm, bet mokėjau su savo kortele. Ateinam į koncertą, sakau kur man atsisėsti? Sako jums nėra vietos, matėm, kad iš jūsų sąskaitos pirktas tik vienas bilietas, tai iškart supratome, kad su kažkuo jungsites,
juk žmonės po vieną į renginius nevaikšto. 
Tad atsisėskite kur rasite laisvą vietą, jums specialiai nerezervavome vietos. Taip, buvau ne viena, bet toks siutas suėmė. Nu ką, prie draugių staliuko buvo dvi laisvos vietos, ten ir atsisėdau. Vidury koncerto atėjo dvi stipriai vėluojančios merginos, sako mums čia liepia sėstis. Tai aš turėjau maltis ten, ieškot kur laisva vieta ir sėstis prie nežinia ko. Buvau pikta
Beveik prieš dvi savaites buvau Kauno dramteatry, spektaklyje
Visi mano sūnūs. Prireikė tiek laiko po spektaklio, kad galėčiau apie jį kalbėti

Arba aš dar tikrai tik ant žemiausio teatro mėgėjos laiptelio, arba tai išties pats geriausias matytas mano spektaklis. Tobulas! Sukrečianti drama, kuri pradžioj vystosi išties elementariai. Bet antroji dalis, pabaiga... Net dabar širdis dreba. Sužazėjo jis mane. Ačiū rekomendavusiai
Tad kol kas iš labiausiai įstrigusių dramų yra šis ir
Skėriai. Dabar galvoju kur nueiti

Gal pažertumėt atsiliepimų mačiusios:
Kauno kamerinio teatro spektakliai:
NEŪŽAUGA
KŪNO VARTAIKauno dramos teatro spektakliai:
Stiklinė arbatos su stikline
Liūdnas Dievas
Šmėklos
Meilė Paryžiuje
Žvaigždžių vaikas
Tegyvuoja Bušonas!Šie spektakliai mane domina, tinka jų rodoma data... Gal kažkuris ar netgi keli verti demėsio? O gal mano surašytuose yra nieko vertų?