Įkraunama...
Įkraunama...

Spektakliai

QUOTE(leibel @ 2011 03 29, 15:20)
Ar kas buvę spektaklyje "nautilus" laisvalaikio namuose? čia būtų Kaune. Gal kas atsiliepimus, kaip ten aplinka g.gif Ar verčiau rinktis teatre g.gif

Ten kaip laisvalaikio namai tai ir spektakliai tokie laisvalaikiski (vietu nera, tetis ir pan). Man tokiem spektakliam puikiai tinka tokia aplinka. Tik patarimas, jeigu pirkot bilietus ir neturit vietu (pvz per tas beta akcijas ir pan) tai eikit kuo anksciau, nes jie vietoj nurodo kur sesti ir kuo veliau ateini tuo toliau nuo scenos sedi.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Kažkas klausė apie „Vietų nėra“ spektaklį. Jis tikrai lengvo siužeto, nereikalauja apmąstymų, bet man labai labai patiko thumbup.gif Visgi jo nevertinčiau kaip daugumos komedijų. Įstrigo kaip kitoks. O ir aktoriukas koks mielas bigsmile.gif

Šiandien kaip tik akcija šiam spektakliui, Kaune „Vietų nėra“

Kalbant apie Nautilus, pritariu Forgetei. Ten dažniausiai rodo lengvesnio pobūdžio spektaklius, mini koncertus ir pan. Sakyčiau, kad jauku ten. Pakankamai gera atmosfera. Tik dėl tų staliukų paskirstymo, perkant per Betą, joo... doh.gif Aš pirkau su draugėm, bet mokėjau su savo kortele. Ateinam į koncertą, sakau kur man atsisėsti? Sako jums nėra vietos, matėm, kad iš jūsų sąskaitos pirktas tik vienas bilietas, tai iškart supratome, kad su kažkuo jungsites, juk žmonės po vieną į renginius nevaikšto. blink.gif Tad atsisėskite kur rasite laisvą vietą, jums specialiai nerezervavome vietos. Taip, buvau ne viena, bet toks siutas suėmė. Nu ką, prie draugių staliuko buvo dvi laisvos vietos, ten ir atsisėdau. Vidury koncerto atėjo dvi stipriai vėluojančios merginos, sako mums čia liepia sėstis. Tai aš turėjau maltis ten, ieškot kur laisva vieta ir sėstis prie nežinia ko. Buvau pikta cool.gif

Beveik prieš dvi savaites buvau Kauno dramteatry, spektaklyje „Visi mano sūnūs“. Prireikė tiek laiko po spektaklio, kad galėčiau apie jį kalbėti tongue.gif Arba aš dar tikrai tik ant žemiausio teatro mėgėjos laiptelio, arba tai išties pats geriausias matytas mano spektaklis. Tobulas! Sukrečianti drama, kuri pradžioj vystosi išties elementariai. Bet antroji dalis, pabaiga... Net dabar širdis dreba. Sužazėjo jis mane. Ačiū rekomendavusiai drinks_cheers.gif

Tad kol kas iš labiausiai įstrigusių dramų yra šis ir „Skėriai“. Dabar galvoju kur nueiti rolleyes.gif Gal pažertumėt atsiliepimų mačiusios:

Kauno kamerinio teatro spektakliai:
„NEŪŽAUGA“
„KŪNO VARTAI“

Kauno dramos teatro spektakliai:
„Stiklinė arbatos su stikline“
„Liūdnas Dievas“
„Šmėklos“
„Meilė Paryžiuje“
„Žvaigždžių vaikas“
„Tegyvuoja Bušonas!“

Šie spektakliai mane domina, tinka jų rodoma data... Gal kažkuris ar netgi keli verti demėsio? O gal mano surašytuose yra nieko vertų? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocado: 31 kovo 2011 - 07:45
Labas, mačiau Šmėklos ir Tegyvuoja Bušonas smile.gif Pirmasis pirmoj daly buvo toks grynas "muilas" jau ir taip sedėjau ir anaip, bet galiausiai antroj daly, pradėjo panašėt į dramą ir visai neblogai susižiūrėjo, bet šiaip buvau ganėtinai nusivylusi, nors su manim buvusiai draugei jis labai patiko smile.gif
Na, o tegyvuoja Bušonas, lengva komedija apie ES reikalus, tikrai yra linksmų vietų ir ganėtinai taikliai ironizuoja, smagiam vakarui kaip tik:)
Jei dar nematėte Akmenų pelenai labai rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocado @ 2011 03 31, 07:31)
Kauno kamerinio teatro spektakliai:
„NEŪŽAUGA“

Kauno dramos teatro spektakliai:
„Šmėklos“
„Tegyvuoja Bušonas!“

Šiuos mačiau.

"Neūžauga" - rimtas ir niūrokas. Man apskritai Aleksandro Rubinovo monospektakliai patinka. "Koba" - dar geresnis.
"Neūžaugos" spektaklis vyksta netradicinėje erdvėje - teatro rūsyje, po senoviniais skliautais. Žiūrovų - vos keliolika, aktorius labai arti.
Norintiems lengvos pramogos šis spektaklis visai netinka.
Rekomenduočiau mėgstantiems rimtą teatrą, spektaklius, po kurių kyla minčių apmąstymams.

Dėl "Šmėklų" ir "Tegyvuoja Bušonas" - pritariu astuškinui drinks_cheers.gif
Iš "Šmėklų" daugiau tikėjausi - mano nuomone, režisierius sugadino Ibsen pjesę schmoll.gif
"Tegyvuoja Bušonas" - kokybiška pramoga, linksmas spektaklis apie 'teisingą' ES lėšų 'įsisavinimą' biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien žiūrėjau K.Glušajavo spektaklį "Batraištis" su tuminukais. Šaunus spektaklis, puiki režisūra, aktoriai nevengė vietoj paimprovizuoti smile.gif Ir idėja gera - apie pirmą meilę nesaldžiai, o pasikapstant po save. Labai džiaugiuosi, kad susiruošiau. Sužavėjo Martynas Nedzinskas - matau jau jį ne pirmam spektakly, bet šiandien kapituliavau wub.gif

Mačiau Mažajam teatre balandžio 26-27 d. gastroliuoja Panevėžio J. Miltinio teatras su "Margarita" ir "Visi žmonės katinai". Gal yra mačiusių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 31 kovo 2011 - 22:47
QUOTE(vija @ 2011 03 29, 10:06)
Kas esat matę K.Glušajevo 'Batraištį"? (šiandien akcija)

Mačiau, labai patiko ax.gif nors su atsakymu susivėlinau. Nusipirkot bilietus?

oo, matau atsiliepimą jau, šaunu, kad patiko ax.gif

Mano paskutinis žiūrėtas praeitą savaitę - „Vardan tos...“ Lėlės teatre. Pradžioje sunku buvo žiūrėt, painiojausi su siužetu (pastatytas pagal Romeo ir Džiuljeta), paskui kažkaip įsivažiavau... Vistiek pati ta idėja patiko, kad spektaklis be žodžių, tik judesiais - pirmą kartą tokį mačiau smile.gif Tikrai aktoriai daug jėgų turėjo įdėt... Va gal minusiukas toks ir man, ir draugei kartu žiūrėjusiai - kažkaip tų kovų per daug jau man vaizduojama buvo... Ir keista, kad tiek mažai žmonių buvo, bilietai taip pigiai paleisti buvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 31 kovo 2011 - 22:35
lėksiu balandžio 9 į Stepančikovo dvaras smile.gif gal kas matėt? kokie atsiliepimai? 4u.gif
Atsakyti
buvome spektaklyje TETIS biggrin.gif patiko thumbup.gif tikrai yra is ko pasijuokti biggrin.gif
kas del kauno Nautilus tai jame vietos ankstoka mirksiukas.gif nu bet kai idomus spektaklis tai kazkaip ir neuzkliuvo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2011 04 01, 02:14)
lėksiu balandžio 9 į Stepančikovo dvaras smile.gif  gal kas matėt? kokie atsiliepimai? 4u.gif

Viena draugė sakė, kad labai patiko ir jai, ir tėvams, o viena labai nepatenkinta liko biggrin.gif
Atsakyti
Rytoj , šeštadienį, per LTV 21 val. rodys Keistuolių Zenonus.
Atsakyti
Šiandien buvau Kauno Dramos teatre, spektaklyje „JAH“. Rytoj jo premjera. Turėjau galimybę apsilankyti generalinėje repeticijoje. Spektaklis nuostabus! Net trijų valandų trukmės, bet jame tiek daug visko... Grįžau pilna emocijų, minčių, šiltos energijos. Visoms rekomenduoju 4u.gif Ir istorinis, ir kultūrinis, ir šiaip labai labai spektaklis... Jaučiuosi pabuvusi tikram teatre rolleyes.gif O kartais šio jausmo po spektaklių ir nejaučiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocado: 01 balandžio 2011 - 21:57
QUOTE(Avocado @ 2011 04 01, 22:57)
Šiandien buvau Kauno Dramos teatre, spektaklyje „JAH“. Rytoj jo premjera. Turėjau galimybę apsilankyti generalinėje repeticijoje. Spektaklis nuostabus! Net trijų valandų trukmės, bet jame tiek daug visko... Grįžau pilna emocijų, minčių, šiltos energijos. Visoms rekomenduoju 4u.gif Ir istorinis, ir kultūrinis, ir šiaip labai labai spektaklis... Jaučiuosi pabuvusi tikram teatre rolleyes.gif O kartais šio jausmo po spektaklių ir nejaučiu.

Pritariu šiai nuomonei, spektaklis tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indre*: 02 balandžio 2011 - 09:00