Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 5 tema

Julieta, fainos kelnytes thumbup.gif
Gal galima but iskarpa gaut blush2.gif Bo man jau nebesesakas su tom iskarpom. Ka as negerai darau, kad nesigauna padayt ale triusikeliu su spaudem. T.y. nesugebu padaryt, kad uzsegus spaudes eitu nusmaut ir ant puodo sest. Arba super laisva gaunasi arba nebeina nusimaut normaliai ir reik segiot. blush2.gif

O kaip jums skalbiasi impregnuota medvilne? As turiu keleta sauskelniu is jos, bet arba su skalbimais dziovinimais sugadinau, arba susidevi taip greit, kad jau laisvai leidzia dregme.
Pasisiuvau dabar pabandymui viena sauskelne is PUL'o, tai laiko kol kas gerai, bet labai jau temperaturas daboju ir dziovyklen nekisu...
O va tos sauskelnes, kur is neperslampancios paklodes siutos, tai atlaike visas skalbykles, dziovykles ir nepraleidzia dregmes, (na tik per siules).
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2011 06 17, 00:12)
O kaip jums skalbiasi impregnuota medvilne? As turiu keleta sauskelniu is jos, bet arba su skalbimais dziovinimais sugadinau, arba susidevi taip greit, kad jau laisvai leidzia dregme.
Pasisiuvau dabar pabandymui viena sauskelne is PUL'o, tai laiko kol kas gerai, bet labai jau temperaturas daboju ir dziovyklen nekisu...
O va tos sauskelnes, kur is neperslampancios paklodes siutos, tai atlaike visas skalbykles, dziovykles ir nepraleidzia dregmes, (na tik per siules).

na is kinijos pirktom pul+fleeso sauskelnem tai net temperatura iki 30 laipsniu apribota instrukcijoje gamintojo, pagrindinis man ju minusas. O as dziovyklej niekad nedziovinu pulo...man atrodo kad sugadint gali net jeigu sakoma, kad galima dziovint. Lygintuvu palyginus juk jis lydosi...(as bandymus dariau su skiautelem mazom, reik ir paciai isitikint).
O ka perkant apie ta medvilne sako parduotuveje? kaip skalbt? galima dziovint?
na apie PULa ir as radusi esu internete kad jis atlaiko karsta tempa...bet galai ten zino kaip po 100 skalbimu bus ir kaip po 500...
Atsakyti
QUOTE(Sibile @ 2011 06 16, 22:10)
nu iskarpa pasidariau, siusiu ryt jei mazge leis kelnytes pasiusiu ir idesiu. o kaip iskarpa idet tai nezinau  g.gif
aha Tomy, dabar galvos skausmas zalios kojnes prie suknytes, bet zinok ziauriai fainai atrodo mano mazge  thumbup.gif

Apie kokius grožius čia šnekat, pasirodykit bigsmile.gif

O kas dėl PUL'o džiovinimo džiovyklėje tai džiovinu ir kol kas ( dar tik kelis mėnesius naudojam) visiškai niekaip nepakito (spaudžių PUL'as), pati pardavėja minėjo, kad jis naudojamas ligoninėse ir iškenčia aukštas temperatūras ir dezinfekciją.

500 skalbimų tai yra 1metai ir 4,5 mėn skalbimų kasdien, dėl manęs gali tiek ir nelaikyti tongue.gif . Po tiek skalbimų nelabai kas ir iš pačių sauskelnių liks .
Atsakyti
QUOTE(NAJA @ 2011 06 17, 11:38)

500 skalbimų tai yra 1metai ir 4,5 mėn skalbimų kasdien, dėl manęs gali tiek ir nelaikyti  tongue.gif . Po tiek skalbimų nelabai kas ir iš pačių sauskelnių liks .

gincijuosi lotuliukas.gif
tiesiog norejau pastebeti, kad bent aiscio naudotos sauskelnes dar gerai atrodo po 400 skalbimu (daugmaz tiek dienu naudojom ir skalbiau kasdien ir dziovyklej dziovinau ir tempa 90 laipsniu). Bent as sutinku kad 2 leliukus gali atlaikyti ta pati sauskelne.
Atsakyti
QUOTE(Sibile @ 2011 06 14, 12:17)
man labiausiai is multino ptinka, bet ir veliuras gerai, jei apie bambuka. veliura dedu virsutini, o multina prie kunelio, bet jei gerai spaudukes sudedi gali ir isversti smile.gif

rinkaus multinus, o issirinkau bambuko trikotazini frota rolleyes.gif
gal bandet?
iskarpu prisispaudziau, belieka pagadint sena kokia paklode, kol puikusis bambukas keliauja pas mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2011 06 17, 15:09)
rinkaus multinus, o issirinkau bambuko trikotazini frota rolleyes.gif
gal bandet?
iskarpu prisispaudziau, belieka pagadint sena kokia paklode, kol puikusis bambukas keliauja pas mane smile.gif

jis tinka snapiu uzsegamom sauskelnem labai. Bet vidiniam sluoksniui arciau uzpakaliuko nesirinkciau, nes jei be vystyklu popieriaus tai i ta frota taip ismatos isivelia...kad sunkiau valyt. Na bent mano tokie pastebejimai. Gal kitaip visai mamytes kitos masto. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 06 17, 12:22)
gincijuosi  lotuliukas.gif
tiesiog norejau pastebeti, kad bent aiscio naudotos sauskelnes dar gerai atrodo po 400 skalbimu (daugmaz tiek dienu naudojom ir skalbiau kasdien ir dziovyklej dziovinau ir tempa 90 laipsniu). Bent as sutinku kad 2 leliukus gali atlaikyti ta pati sauskelne.

lotuliukas.gif

Nu tai reiškia, vistik yra kas atlaiko thumbup.gif
Atsakyti
meginos, help! ar perkat vilniuj kazkur kantavimo guma? kaip ji jum? g.gif po "kanapinisirbambukinis" gumos, nusipirkau zalioj stotelej tokia skysta, leva, kad nebezinau ka ir daryt doh.gif o reik tai skubiai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JulieTa: 17 birželio 2011 - 18:00
Deja, ir apie Danesos gumą galiu tą patį pasakyti - visiškas skystimėlis.
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 06 17, 13:15)
jis tinka snapiu uzsegamom sauskelnem labai. Bet vidiniam sluoksniui arciau uzpakaliuko nesirinkciau, nes jei be vystyklu popieriaus tai i ta frota taip ismatos isivelia...kad sunkiau valyt. Na bent mano tokie pastebejimai. Gal kitaip visai mamytes kitos masto. smile.gif

mes turim bambuko frotines ir jokiu nusiskundimu, gal kad vyresnio kakis visai kitoks, bet ir anskciau nepamenu, kad buciau koki nusiskundima pastebejus. Man asmeniskai dabar nuo frotinio audinio lengviau nuvalyt nei tarkim kanapes flyso.
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2011 06 14, 11:13)

pasimeciau, kuri bambuko pluosta pirkti, spaudese man per didelis pasirinkimas biggrin.gif

dar klausimas. jei vidiniam iklotui kerpu frota ar butina ji apsiuti del brizgimo, ar tiesiog palikti, nes viduj jis pritvirtintas nebrigs..

Kol laukiat is manes audiniu, tai pati ir atsakysiu biggrin.gif Brigzti nebrigs, bet reiktu ji prisiuti zigzagine siule, ir kad apimtu to iklotuko krasta - nes gali pradeti raitytis, ir tada gausis nesmagios rauksles leliukui sad.gif Lygiai tas pats su veliuru ar multinu siuvant sauskelne - galima butu viengubus krastus (pvz. iejima i kisene) palikti neapsiutus - nebrigzta, bet jau raitosi... doh.gif Nors tiesa, vienas rozinio veliurines sauskelnes siuvau ir palikau nugaroj kisenes iejima neapsiuta - nesiraito g.gif Matyt dar priklauso nuo audinio.

QUOTE(JulieTa @ 2011 06 15, 23:37)
Zalioj stotelej wink.gif
Naja, tai neperslampanti ir yra ta impregnuota medvilne, tiesiog ji kvepuojanti, nes medvilne, o visas kitas Pul'as daziausiai is Polisterio. todel as pasirinkau medvilne, isbandyta jau seniau, labai super, cia ir ta kur esu ne karta macius melina su ryskiais piesinukais wink.gif

As tai palaikyciau Coccinela - impregnuojant medvilne visa mirkoma impregnante, o PUL'ui speciali plevele yra islydoma. Tai manau kokiomis mikroadatelemis mikroporos yra padaromos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Sibile @ 2011 06 14, 12:17)
agpa: galima ir 4 is 1m dvigubas pasiuti tik tada viena bus per vidury susiuta, tai as dar juostele uzsiuvau:
user posted image

Nu kaip graziai Sibile sugalvoja smile.gif

Beje, siuvant is apvalaus mezgimo multino - iseitu 4keturios, ir visos butu be jokiu siuliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pamišusidėlaudinių @ 2011 06 18, 11:32)
impregnuojant medvilne visa mirkoma impregnante, o PUL'ui speciali plevele yra islydoma. Tai manau kokiomis mikroadatelemis mikroporos yra padaromos  ax.gif

diskusija gausnasi, bet manau naudinga - gerai, sakykim gaunasi, kad pul'as geriau, bet jis gaunasi labai nepigus. ar buna kokio gero ir nebrangaus pul'o. sakykim, kad ir vilkas sotus ir kaip ten dar... ta patarle lotuliukas.gif
ieskau optimalaus varianto, siaip su medvilne manau neblogas variantas, labai idomu aisku, kaip bus toliau, kai daug kartu skalbsim ir pan... g.gif
Atsakyti