Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 5 tema

QUOTE(agpa @ 2011 06 21, 15:12)

o cia praskaidrinti nuotaikai biggrin.gif
user posted image

Matytas vaizdelis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2011 06 21, 14:12)

o cia praskaidrinti nuotaikai biggrin.gif
user posted image

buna buna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yoli @ 2011 06 21, 13:02)
Sveikos, mielosios smile.gif skaičiau labai ilgai temą, bet kaip neaišku taip neaišku man iki galo  doh.gif  padėkite man suprasti  blush2.gif
kaip suprantu sauskelnės siuvamos iš trijų dalių:
1 dali vidinė, kur vaikiuko užpakaliukas liečiasi, kokia ten medžiaga? Flanelė ar dar kokia nors?
2 dalis išorinė, ten irgi flanelė?
3 dalis tarpinėm, tarp vidinės ir išorinės? Ten frotinė medžiaga? Ar gali būti ir kokia kitokia?

Ar būna išorinės medžiagos kokios neperšlampamos?

hm ...aiskiai regis plepam cia ale turbut tik mum vienom ir aisku lotuliukas.gif

1 kokia nori tokia gali but - gali ir flanele gali ir bambuko multinas ar frotas ar veliuras, kanapes audinukas irgi gali but...
2 kokia nori gali but daili medvilne del grozio arba PUL neperslampanti
3. gali but frotine gali but bambukas ar kanape

Nu del isorines neperslapmancios medziagos tai tikrai temos neskaitei tongue.gif
tiek cia pliurpiam apie PUL ir impregnuota medvilne...
Atsakyti
Labai ačių Juračiuk už atsakymą 4u.gif smile.gif Aš apie tą PUL galvojau panašiai bet tas pavadinimas smile.gif mane suklaidino, o jos bet kurioje turbūt audinių parduotuvėje galiu rasti tiesiog pasakius PUL medžiagyte?

Beje mamytės, kaip yra geriau, inernete radau įvairių siūvimo variantų... Ar geriau kai overloko siūlė išorėje ar viduje? Ar jokio skirtumo kūdikėliui nėra?

QUOTE(juraciuxzx @ 2011 06 21, 22:11)
hm ...aiskiai regis plepam cia ale turbut tik mum vienom ir aisku  lotuliukas.gif

1 kokia nori tokia gali but - gali ir flanele gali ir bambuko multinas ar frotas ar veliuras, kanapes audinukas irgi gali but...
2 kokia nori gali but daili medvilne del grozio arba PUL neperslampanti
3. gali but frotine gali but bambukas ar kanape

Nu del isorines neperslapmancios medziagos tai tikrai temos neskaitei tongue.gif
tiek cia pliurpiam apie PUL ir impregnuota medvilne...

Atsakyti
QUOTE(Yoli @ 2011 06 22, 10:53)
Labai ačių Juračiuk už atsakymą  4u.gif smile.gif Aš apie tą PUL galvojau panašiai bet tas pavadinimas smile.gif mane suklaidino,  o jos bet kurioje turbūt audinių parduotuvėje galiu rasti tiesiog pasakius PUL medžiagyte?

Beje mamytės, kaip yra geriau, inernete radau įvairių siūvimo variantų... Ar geriau kai overloko siūlė išorėje ar viduje? Ar jokio skirtumo kūdikėliui nėra?

nieko nieko Yoli, reik ilgokai pas mus pasedet kad sita mena ivaldyt.
Del PUl...kad abejoju ar jos yra pirkt...ne internete. Impregnuotos medvilnes Vilnius turi...o Kaune tik www.kanapinisirbambukinis.lt
Kai siule viduje nereik overloko, uzteks zigzagu apmetyt. Bet bambukas taip susiutas kiek ilgiau dzius.
Kai overloko siule isoreje, tada ir gumele reik isiuti toliau nuo krasto...ne visiems tai lengvai is pirmo kart pavyksta.
Jeigu gumytes bus neperkietos bet kuris variantas pakankamai patogus. Is bambuko veliuro super minkstos gaunasi, be jokiu minkstikliu skalbiamos ir ne dziovyklej dziovinamos labai minkstos islieka. Nors reik bandyt vieno atsakymo nera, kas labai patogu vienam bus visai nepatogu kitam.
Dar gali paklausinet konkreciau kas tau neaisku.

Pavaidinsiu pagaliau gumas pakeiciau ir uzsibaigiau komplekta...uztat dabar jau aprisamus vystyklus pardavineju nes per daug jau mum.
Dar iklotu truksta doh.gif

AS DIENA PRIES JONUI GIMSTANT RASIAU, KAD GRAZIAUSIOS BUS PABAIGOJE...IKI DABAR LAUKE doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciuxzx: 22 birželio 2011 - 11:49
ooo, koks spalvumynas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2011 06 22, 12:53)
ooo, koks spalvumynas  thumbup.gif  thumbup.gif

Joa, man patinka kai marga buna smile.gif
3 sudurstytos ir likuciu...kai vienoj vietoj tai perdaug turbut atrodo spalvu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 06 22, 12:21)
Joa, man patinka kai marga buna smile.gif
3 sudurstytos ir likuciu...kai vienoj vietoj tai perdaug turbut atrodo spalvu doh.gif

Neperdaug smile.gif
Atsakyti
juraciuxzx: kokios spalvytes mielos!!! super! man labai grazu! o kokius tu vystyklus parduoti? as galvoju kad man gal reikia i kaima kai vaziuosim, nes kelnytes problema rankom skalbti, o vystykliukai jauciu kad gerai butu mastau g.gif , jei nesunku man i AZ imesk ka ax.gif tai butu aciu

nu pagaliau as savo PULus nutraukiau lotuliukas.gif , siuvau kaip paprastus triusikelius is 50x50cm gabaliuko, tai gavosi labai pustos, bet kazkaip priekyje per daug pustos. kita bandysiu, kad priekyje butu maziau pustos. dedu ant sausklenyciu arba tik iklotuka i vidu, tai labai gerai einant i lauka, nereik det popierines sauskelnes.
user posted image

ar kas bandet lanolina is kanapiniobambukinio?
Atsakyti
QUOTE(Sibile @ 2011 06 22, 13:59)
juraciuxzx: kokios spalvytes mielos!!! super!  man labai grazu! o kokius tu vystyklus parduoti? as galvoju kad man gal reikia i kaima kai vaziuosim, nes kelnytes problema rankom skalbti, o vystykliukai jauciu kad gerai butu mastau  g.gif , jei nesunku man i AZ imesk ka  ax.gif  tai butu aciu

nu pagaliau as savo PULus nutraukiau  lotuliukas.gif , siuvau kaip paprastus triusikelius is 50x50cm gabaliuko, tai gavosi labai pustos, bet kazkaip priekyje per daug pustos. kita bandysiu, kad priekyje butu maziau pustos. dedu ant sausklenyciu arba tik iklotuka i vidu, tai labai gerai einant i lauka, nereik det popierines sauskelnes.

ar kas bandet lanolina is kanapiniobambukinio?

Ok Sibile, bet pala pala, Jus jau dideli, ten aprisami vystyklai...bet gal kai kas ir domins
mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciuxzx: 22 birželio 2011 - 13:59
sibile, nu idomios, pas man irgi 50x50, platokos irgi gaunas biggrin.gif
va kokios:
user posted image
Atsakyti
JulieTa o ka i vidu isiuvai?

juraciuxzx: prasitrink AZ lotuliukas.gif
Atsakyti