QUOTE(juraciuxzx @ 2011 06 28, 09:25)
as tiesios siules nesirenku del to, kad man ir sunkiau prisiuti, geda peleda, ir esu devetas sauskelnes isardzius - pakapoja taip guma labiau nei zigzagu, bent jau mano nuomone

nebent galima ta varianta kai guma iveriama tada jos per visa ilgi prisiut nereikia.
AR PAVYKO PATAISYT sauskelnes, minejau kad 18 issikirpai, bet buvo trukumu?
keliu ranka
Aga, pakapoja, bet dar nei viena nenuplyšo ir šiaip jokio skirtumo nesimato, išbandžiau vakar vieną su zigzagu

tik man terlionės mažiau pasirodė

nes aš siuvu išverčiamas ir iš karto gumą tiesiai su pirma siūle, žodžiu, tik vieną kartą apvažiuoju aplinkui ir visos gumos jau vietoj, su zigzagu nemoku, bet gal įgūdžio tiesiog reikia..
Na pataisiau, gal netgi geriau gaunas nei pradinis variantas. Net nežinau. Man pirmiausia reiktų apsispręst ir nebesimėtyt, ar aš siuvu su išskalbtais audiniais, ar ne. Nes ant sauskelnių gal šiek tiek pasimatė susitraukimas, bet va ant kanapinių įklotų

tuoj pafotkinsiu ir parodysiu ką turiu
O tu tas kur su abiem vaikiukais įkėlei, ten prieky paraukta, arne?

Aš lyg ir panašoka iškarpa siunu, tik mano tas priekis siauresnis žymiai, bet ir tai kartais atvėpsta vaikui pajudėjus daugiau. Tai vis svarstau, ar gumele vos vos paraukt ten (atrodys maišiškai

) ar praplatint, kad spaudės vaikui šonuose būtų. Bet tada jei vaikas megėjas ant šono gulėt? Tai spaust turėtų
Papildyta:Oi, kažkas fotikui negerai, nebus dabar nuotraukų.
Bet per savaitę tesugebėjau 9vnt pasiūti ir joms įklotus. Nežinau, kaip ten kitos mamos su vaikais sukas, man jau atrodo gi visą savaitę siuvau siuvau... o tik tiek.
Mažiau SM reik sėdėt