Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 5 tema

QUOTE(Sibile @ 2011 06 22, 15:29)
JulieTa o ka i vidu isiuvai?
juraciuxzx: prasitrink AZ  lotuliukas.gif

Prasitryniau tongue.gif
JulieTa kur tokiu graziu audinuku gavai...seile varva, virsus neperslampamas?
Atsakyti
sibile, viduj frotas ir flanele wink.gif
juraciuk, tai sakau - zalioj stot wink.gif klausyk, o tavo tos taskuotos su melynais, zaliais taskuciais is kur? g.gif labai grazios wink.gif

merginos, ar kas esat linines siuvusios? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JulieTa: 22 birželio 2011 - 14:49
QUOTE(JulieTa @ 2011 06 22, 15:47)
sibile, viduj frotas ir flanele wink.gif
juraciuk, tai sakau - zalioj stot wink.gif klausyk, o tavo tos taskuotos su melynais, zaliais taskuciais is kur?  g.gif labai grazios wink.gif

merginos, ar kas esat linines siuvusios?  g.gif

As tai ebay verge...man neapsimoka vilniun vaziuot audiniu, geriau brangesnius tiesiai i namus atsisiust...kitakart ir i dezute imeta pastininke jei tik metras medziagytes ar du.
Todel Jusu dabar graziai prasau smile.gifsmile.gifsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 06 22, 15:54)
As tai ebay verge...

kiek tau mazdaug gaunasi metras grazaus Pul'o? g.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2011 06 22, 16:24)
kiek tau mazdaug gaunasi metras grazaus Pul'o?  g.gif

Oi pulo nebeperku kadangi yra musu lt parduotuvele jis cia pigiau, bet va visa grazi medvilne - nu beviltiska kazka grazesnio lt rast. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 06 22, 20:10)
Oi pulo nebeperku kadangi yra musu lt parduotuvele jis cia pigiau, bet va visa grazi medvilne - nu beviltiska kazka grazesnio lt rast.  ax.gif

o kokios kainos, kad oriantuotis? g.gif ir Pul'o ir medvilniu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2011 06 22, 20:34)
o kokios kainos, kad oriantuotis?  g.gif ir Pul'o ir medvilniu wink.gif

brangu, metrais tai isvis kosmosas pirkt 60 litu...
ten FQ pardavineja - fat quarters. Vienas toks apie 12-16 lituku, metra sudaro 4 tokie blink.gif
bet pasiziurekit kokie nuostabus piesinukai

user posted image

user posted image

user posted image

dar visokie taskuoti juostuoti ir panasiai...
Atsakyti
Aga, tikras grožis tie užsienietiški audiniai (:
galėsiu ant dienų įkelt ko prisiuvau iš tokių, kad aparpuolį gautumėt biggrin.gif

Man iš pusmetrio gaunas 4rioms sauskelnėms, tai vienai sauskelnei padalijus jau nebe tiek daug ir atrodo pinigais blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coccinela: 22 birželio 2011 - 22:17
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 06 22, 11:48)
nieko nieko Yoli, reik ilgokai pas mus pasedet kad sita mena ivaldyt.
Del PUl...kad abejoju ar jos yra pirkt...ne internete. Impregnuotos medvilnes Vilnius turi...o Kaune tik www.kanapinisirbambukinis.lt
Kai siule viduje nereik overloko, uzteks zigzagu apmetyt. Bet bambukas taip susiutas kiek ilgiau dzius.
Kai overloko siule isoreje,  tada ir gumele reik isiuti toliau nuo krasto...ne visiems tai lengvai is pirmo kart pavyksta.
Jeigu gumytes bus neperkietos bet kuris variantas pakankamai patogus. Is bambuko veliuro super minkstos gaunasi, be jokiu minkstikliu skalbiamos ir ne dziovyklej dziovinamos labai minkstos islieka. Nors reik bandyt vieno atsakymo nera, kas labai patogu vienam bus visai nepatogu kitam.
Dar gali paklausinet konkreciau kas tau neaisku.

Pavaidinsiu pagaliau gumas pakeiciau ir uzsibaigiau komplekta...uztat dabar jau aprisamus vystyklus pardavineju nes per daug jau mum.
Dar iklotu truksta doh.gif

AS DIENA PRIES JONUI GIMSTANT RASIAU, KAD GRAZIAUSIOS BUS PABAIGOJE...IKI DABAR LAUKE doh.gif

user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2011 06 22, 23:17)
Man iš pusmetrio gaunas 4rioms sauskelnėms, tai vienai sauskelnei padalijus jau nebe tiek daug ir atrodo pinigais blush2.gif

man ne 4-ioms sauskelnems, o keturios dalys gaunasi, dviem sauskelnem, jei taip imant smile.gif

butinai idek groziu, laukiam wink.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2011 06 23, 07:02)
man ne 4-ioms sauskelnems, o keturios dalys gaunasi, dviem sauskelnem, jei taip imant smile.gif

butinai idek groziu, laukiam wink.gif

na, aš tik vieną sluoksnį medvilnės dedu, išorėj, už tai 4 ir skaičiuoju mirksiukas.gif
Atsakyti
ta kur as perku fat quarter tai gaunasi tik vienai sauskelnei virsutinis grazusis sluoksnis ir paskui dar keli gabaliukai sudurstyt vienai sauskelnei (bet nuo kito gabaliuko dar reikia atraizu)...na sakau kad kainos kosmosas. Jeigi seip imant kad butu 3 lt kaip kad ten gbp...tai oooooooooo butu piguma blink.gif deja deja...cia ne UK
Atsakyti