Įkraunama...
Įkraunama...

**Skelbimų lenta**

Ir as rankdarbiuos jau laukiu 2 savaites kol patvirtins tema unsure.gif Liudnoka... verysad.gif
Atsakyti
Panasu, kad skelbimu patalpinimo reikia laukti oi kaip ilgai verysad.gif
Atsakyti
Anksciau per viena, na daugiausiai 4 dienas patvirtindavo... g.gif
Atsakyti
gal kas zino kas ,kaip ir kada prades temas tvirtint ar jau visai nebetvirtins.????
Gerb.moderatores,labai prasom,nors kokios tikslesnes informacijos ax.gif
nes dabar tokia nezinia....
Atsakyti
QUOTE(rututu @ 2008 01 13, 00:37)
Anksciau per viena, na daugiausiai 4 dienas patvirtindavo...  g.gif

doh.gif As tai jau nebenoriu, kad patvirtintu daugiau kaip menesio senumo skelbima. Jei kazkada patvirtins toki sena skelbima, tai jau tikrai butu nesamone. Bandziau rasyti Supermamai i az zinute, su prasymu, kad netvirtintu praeitais g.gif doh.gif metais parasyto skelbimo, bet pas ja az pilna...tai va...ir toliau belieka laukti.

Sekmes visoms belaukiancioms...ir dideles kantrybes... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2008 01 11, 18:04)
aisku viskas....   bardaks!!!   as irgi jau  savaite laukiu... ax.gif  zodziu niekas neaisku.  reik tiketis ir laukti... unsure.gif

Net ir moderatoriai turi asmeninių problemų, negali kasdien prisijungt prie SM rolleyes.gif Nesuprantu tokių žmonių, kurie moka tik rėkti doh.gif
Atsakyti
Na mes visos sėdėjome nežinioje, tai ir škandalijom hihihi.gif Atsiprašom ir džiaugiamės, kad grįžote rolleyes.gif Laukiam savo temučių thumbup.gif
Atsakyti
oi kaip palengvejo, kad ne man vienai cia taip nepaskelbia mano temeles smile.gif jau irgi norejau ieskoti moderatoriu, ir paklausti kiek laiko uztrunka naujos temos paskelbimas.
sekmes visoms ir lauksime temuciu paskelbimo thumbup.gif
Atsakyti
Tai paraše buvo paskelbta, kad nebūsiu ilgą laiką (bet į až vistiek n žinučių gavau) doh.gif Net ir praėjustam terminui, nebuvo galimybių prisėst, pasijungt kompą prie ineto rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2008 01 14, 12:52)
Net ir moderatoriai turi asmeninių problemų, negali kasdien prisijungt prie SM  rolleyes.gif Nesuprantu tokių žmonių, kurie moka tik rėkti  doh.gif

cia visai ne rekimas! tik is tos nezinios,kas ir kada ir kaip bus ...

o bardaks -tai turejom darbe toki prancuza,kuris taip sakydavo,kad visur bardaks lotuliukas.gif nors ir sypsodavosi... biggrin.gif
prasau nesuprast klaidingai ir man labai nemalonu,kad buvau pavadinta "makanti tik rekti" schmoll.gif moku as ir geru dalyku ir cia visai NE REKIMAS!
smagu,kad gryzot!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2008 01 14, 12:27)
Tai paraše buvo paskelbta, kad nebūsiu ilgą laiką (bet į až vistiek n žinučių gavau) doh.gif  Net ir praėjustam terminui, nebuvo galimybių prisėst, pasijungt kompą prie ineto rolleyes.gif

O aš žinokit vėpla... blush2.gif Ir tą info paraše perskaičiau tik užvakar rolleyes.gif doh.gif Atsiprašau už žinute į AŽ bei sukurtas 2 temas... blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rututu: 14 sausio 2008 - 14:05
O as noriu dar karta paklausti... kada bus supermama?

Atsiprasau uz ikyruma, bet labai reikia...
Atsakyti