Manau, kad tai nėra būtina, jeigu neįpareigota
o ir kažin ar kas labai norėtų perimti visą atsakomybę tvarkytis su forumu
Net jei ir mėnesį žmogaus nebus, niekas nuo to nesugrius. Ne skelbimų lenta šiame forume svarbiausia, forumas yra daugiau bendravimo įrankis, nei dar vienas skelbimų puslapis

QUOTE(Rasma @ 2008 01 02, 13:07)
Manau, kad tai nėra būtina, jeigu neįpareigota
o ir kažin ar kas labai norėtų perimti visą atsakomybę tvarkytis su forumu
Net jei ir mėnesį žmogaus nebus, niekas nuo to nesugrius. Ne skelbimų lenta šiame forume svarbiausia, forumas yra daugiau bendravimo įrankis, nei dar vienas skelbimų puslapis 

Labai prašau atsakykit,kaip skelbimuose įdėt normalaus dydžio nuotrauką,man deda labai dideles.Nuotr.redagavime atsakymo neradau.Ačiū
QUOTE(nmante @ 2008 01 06, 15:59)
Labai prašau atsakykit,kaip skelbimuose įdėt normalaus dydžio nuotrauką,man deda labai dideles.Nuotr.redagavime atsakymo neradau.Ačiū
Labai gerai paaiškintas šioje temoje: NUORODA Į TEMĄ
Bet dar pacituosiu:
"Kaip paruosti nuotrauka Photoshop'e:
Nuotraukos sumazinimas:
Paciame lango virsuje surandate IMAGE -> IMAGE SIZE
Atsidaro langas. Keiciame parametrus WIDTH ir HEIGHT.
Pagal nustatymus ten nurodo pixelius. Kad jums butu aiskiau, pasirinkite PERCENT.
Dabar tame langelyje, kur raso 100, bandykite ivesti skaiciu: kiek procentu norite sumazinti nuotrauka. Paeksperimentuokite su ivairiais dydziais. Paziurekite kokio dydzio yra dauguma nuotrauku forume ir orientuokites daugmaz toki pat. Spaudziate OK.
Kad matyti kas realiai isejo, apatiniame kairiame kampe matysite balta maza langeli su skaiciais procentuose.
Jei ten ne 100, padarykite 100. Jei nuotrauka vis dar per didele, vel sumazinkite.
Nebutinai visa laika eiti mazinti per IMAGE RESIZE. Kad zinoti kokio dydzio nuotrauka bus tinkamiausia, pabandykite keisti procentus tame langelyje. Ir kai pamatysite, kad toks dydis jums tinka, tik tada galite nueiti i IMAGE -> IMAGE SIZE ir ivesti tinkamus procentus sumazinimui."
QUOTE(Rasma @ 2007 12 29, 14:50)
Dėl tam tikrų asmeninių priežasčių, Supermama dabar negali dalyvauti forume ir jums atsakyti. Bet kai tik galės, tai ir bus atsakyta.
Būna situacijų gyvenime, kai ne forumas svarbiausia
Būna situacijų gyvenime, kai ne forumas svarbiausia

Rasma, ačiū už atsakymą. Dabar viskas aišku, kad reikia tiesiog palaukti. Nežinioje žmonės visokių nesamonių prisigalvoja.

Antra karta Paslaugose sukuriau tema. Na aisku ne is karto. Praeita menesi nepatvirtino, pabandziau dar karta vakar. Laukiu....na, kaip suprantu lauksiu dar ilgai...
QUOTE(netartas @ 2008 01 08, 11:11)
kodėl neleidžia skelbimų lentoj atidaryti naujos temos.aš- naujokė
Todėl, kad forumas visų pirma skirtas bendravimui, o ne skelbimams
Laba
Prieš pat Naujus bandžiau atidaryti savo temą rankdarbiuose. Kaip supratau reikia palaukti kol patvirtins, todėl laukiu. Noėčiau sužinoti kiek laiko reikia laukti, o gal mano temos visai neskelbs , gal kažką negerai padariau? Aš tikrai niekur neskubu ir suprantu kad SuperMamai iškilo sunkumų,bet gal kas kitas ką nors gali pasakyti

Prieš pat Naujus bandžiau atidaryti savo temą rankdarbiuose. Kaip supratau reikia palaukti kol patvirtins, todėl laukiu. Noėčiau sužinoti kiek laiko reikia laukti, o gal mano temos visai neskelbs , gal kažką negerai padariau? Aš tikrai niekur neskubu ir suprantu kad SuperMamai iškilo sunkumų,bet gal kas kitas ką nors gali pasakyti

Aš irgi atidariau naują temą apie Simsus,laukiu kada patvirtins jau gal apie savaitę.Kiek dar?

QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 01 08, 23:26)
Aš irgi atidariau naują temą apie Simsus,laukiu kada patvirtins jau gal apie savaitę.Kiek dar? 

Aš irgi laukiu laukiu,padaviau skelbimą Rankdarbiuose, sunku būti nežinioje,kiek dar reiks belstis,kad bent kokį atsakymą parašytų,ne tik man,bet ir kitiems laukiantiems.Viliuosi...

aisku viskas.... bardaks!!! as irgi jau savaite laukiu...
zodziu niekas neaisku. reik tiketis ir laukti...