Laba diena.
Kodėl neįdedat mano skelbimo į PASLAUGOS? Nesuprantu, kas parašyta blogai?
....
O gal pasiskaityk šios temos nors paskutinius kelis psl ir sužinosi kodėl

QUOTE(Ambrozija @ 2008 01 16, 17:27)
Atsiprasau... Lauksiu...
Nežinau ar šioje temoje rašau, bet man neaišku kaip padaryti, kad parašius žinute iš karto matytume ir paveiksėlį. t.y pvz. skyriuje "grožis ir kosmetika" aš noriu pasigiti ką nusipirkau, arba ką noriu nusipirkti ir iš karto matosi vaizdas tos priemonės, ne linkas į Kristianos ar kitą puslapį, bet tik vienas daiktas be jokio aprašymo. Kitoms merginoms tai labai gerai pavyksta.
Ačiū
Ačiū
Visgi gal kas pavaduoja supermamą?

GAL GALITE SMULKIAU PAAISKINTI KAIP SUKURTYI INTERNETINI ALBUMA. AS PRISIREGISTRAVAU PRIE FOTKI, IR NUO TOS VIETOS KUR REIKIA PASIRINKTI IS KUR KELTI NUOTRAUKAS I ALBUMA NIEKO NESUPRANTU, KA TEN RINKTIS, ANGLISKAI NESUPRANTU, NEMOKU IS KOMPO NUOTRAUKELIU SUSIKELTI, PAAISKINKITE, KAIP TAI DAROMA
QUOTE(svetlanele @ 2008 01 25, 20:09)
GAL GALITE SMULKIAU PAAISKINTI KAIP SUKURTYI INTERNETINI ALBUMA. AS PRISIREGISTRAVAU PRIE FOTKI, IR NUO TOS VIETOS KUR REIKIA PASIRINKTI IS KUR KELTI NUOTRAUKAS I ALBUMA NIEKO NESUPRANTU, KA TEN RINKTIS, ANGLISKAI NESUPRANTU, NEMOKU IS KOMPO NUOTRAUKELIU SUSIKELTI, PAAISKINKITE, KAIP TAI DAROMA
Kaip supratau, albumą jau susikūrei. Jeigu nori susikurti kokį aplanką, įėjusi pasirink Create New Album. Title įrašysi jo pavadinimą. Norėdama įkelti nuotraukas, iš prie albumo esančių užrašų išsirink add photos. Toliau One photo at a time, tada kelsi po vieną nuotrauką, spaudi naršyti ir surandi savo kompe, ką nori kelti. Tada apačioje gali parašyti pavadinimą. Spaudi vieną iš apačioje esančių nuorodų Upload and..., palauki, kol užsikraus nuotrauka ir viskas. Tada gali kelti kitą.
QUOTE(svetlanele @ 2008 01 25, 19:09)
Yra tam spec tema: intern. fotoalbumai.
oi kiek daug belaukianciu temos paskelbimo.... kaip tikrai lietuvei ant dusios lengviau pasidare, kad ne man vienai taip
ir as belaugdama 2 temas sukuriau (nors ambrozija sake ju nemato, kad yra
)
ir ikyreti spaejau... o cia viskas sioje temoje parasyta ...

padekite, zmones.noriu ikelti nuotrauka i skelbima, o man raso, kad dinaminiai puslapiai IMG neleidziami. ka darau ne taip. susikuriau per fotki internetini albuma, nusikopinau adresa per propertie ir va ka man meta.... ka toliau daryti...
QUOTE(svetlanele @ 2008 01 28, 09:41)
padekite, zmones.noriu ikelti nuotrauka i skelbima, o man raso, kad dinaminiai puslapiai IMG neleidziami. ka darau ne taip. susikuriau per fotki internetini albuma, nusikopinau adresa per propertie ir va ka man meta.... ka toliau daryti...
Gali būti, kad ir baigiasi skaičiukais