Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(amber123 @ 2011 05 19, 22:48)
Kaip paciai nereik maskuojancios, tai net nzn ka ir patart  g.gif cia gal vetruze galetu daugiau patart  biggrin.gif

Ačiū vistiek 4u.gif Vetruze,aūūū-patark smile.gif 4u.gif
Dar šita domina http://www.sephora.c...;categoryId=B70 .Būtų pigesnės-nusipirkai-numetei,perki kitą ax.gif ,o dabar noris pačios pačiausios smile.gif .O kažin sakytis pigiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(mergytia @ 2011 05 20, 04:40)
Lancome Teint Miracle

Šią dabar naudoju. Maskuoja vidutiniškai, į silpnesnę pusę, nesukuria kaukės efekto. Mano oda sausoka, nepasakyčiau kad ir T zona labai riebi, bet dienos eigoje išlenda T zonos blizgesys. Patinka jos skaistumo suteikiantis veidui efektas, išsilaiko taip pat iki vakaro. Realiai skirčiau 9 balus iš 10.
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 05 20, 23:27)
Šią dabar naudoju. Maskuoja vidutiniškai, į silpnesnę pusę, nesukuria kaukės efekto. Mano oda sausoka, nepasakyčiau kad ir T zona labai riebi, bet dienos eigoje išlenda T zonos blizgesys. Patinka jos skaistumo suteikiantis veidui efektas, išsilaiko taip pat iki vakaro. Realiai skirčiau 9 balus iš 10.

sitas reikes pabandyt smile.gif tik idomu ar spalvyte rasiu smile.gif
Atsakyti
Merginos, ar ELDWL kemsa poras ?
Atsakyti
Paskaičiau keletą atsiliepimų apie Dior forever pudrą. Tačiau gal dar kas galėtumėt pakomentuoti ją? Ar tinka riebiai odai? Koks maskavimas?
Atsakyti
QUOTE(BlackSwan @ 2011 05 23, 09:34)
Paskaičiau keletą atsiliepimų apie Dior forever pudrą. Tačiau gal dar kas galėtumėt pakomentuoti ją? Ar tinka riebiai odai? Koks maskavimas?

tinka, jinai matinė labai, o maskuoja labai labai gerai, man jau net per daug to maskavimo buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mergytia @ 2011 05 20, 03:40)
Labas smile.gif turejau dior nude visai patenkinta buvau tik dienos pabaigoj blizgesiukas islysdavo, noriu pirti ka nors naujo dabar... oda sausa, veliau susiriebaluoja i dienos pabaiga, labiausiai T zona, maskuot beveik nera ka, tik kartais zandukai paraudonuoja... galvoju viena is situ:
Lancome Teint Miracle
Vichy aera teint pure minerals for normal/combo skin
Matis le teint
Clinique anti blemish solutions
chanel vitalumiere
dior Capture totale

Laukiu patarimu kuria imt? smile.gif  4u.gif

as siandien pirksiu clinique anti blemish solutions. tikrai nebloga, o ir kaina gera (pas mus-24€). apsaugos nuo saules neturi, bet as pries tai veiduka tepu kremu su spf30 apsauga. clinique maskuoja geriau negu clarins trully matte. be to si pudra ant blemish solutions geresne negu pudra riebiai odai (esu anksciau bandzius)
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 05 23, 08:45)
tinka, jinai matinė labai, o maskuoja labai labai gerai, man jau net per daug to maskavimo buvo  4u.gif

ačiū 4u.gif O kaip ji Jums? Ar patiko? Jei didelis maskavimas, neatrodo kaip kaukė?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 05 22, 16:57)
Merginos, ar ELDWL kemsa poras ?

Man nekimšo schmoll.gif Bet juk čia labai individualu.
Atsakyti
QUOTE(BlackSwan @ 2011 05 23, 12:21)
ačiū  4u.gif O kaip ji Jums? Ar patiko? Jei didelis maskavimas, neatrodo kaip kaukė?

na aš turėjau ją žiemą, tai veidukas buvo pasausėjęs (o jis ir taip dažniausiasi sausas) tai supratau, kad ne mano odos tipui ši pudrytė, bet pati pudra nuostabi wub.gif tik užtepus susigeria, net veidą galima liesti - ji netepa, na man ji tokia kaip iš prof. linijos pasirodė ir išlieka super ilgai, atspari vandeniui. Maskavimas didelis, bet reikia nedaug jos tepti, nes pati labai pigmentuota yra.
Neatrodo kaip kaukė, tekstūra skysta, tad leidžia lengvai pasidengti, nesusidaro jokių gumulų ar tai sluoksnių ant veido
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2011 05 20, 22:13)
Ačiū vistiek  4u.gif Vetruze,aūūū-patark  smile.gif  4u.gif
Dar šita domina http://www.sephora.c...;categoryId=B70 .Būtų pigesnės-nusipirkai-numetei,perki kitą ax.gif ,o dabar noris pačios pačiausios  smile.gif .O kažin sakytis pigiau  g.gif

sita pudra,gerai maskuoja ir skirta sausai odai,kaukes nedaro,bet vasarai,manau,ji sunkoka,o siaip butu idomu suzinoti ka Jus norite maskuoti?o numeris nemaziau 4,bet butina pabandyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vetruze: 23 gegužės 2011 - 14:09
QUOTE(ZBITKA @ 2011 05 23, 11:12)
as siandien pirksiu clinique anti blemish solutions. tikrai nebloga, o ir kaina gera (pas mus-24€). apsaugos nuo saules neturi, bet as pries tai veiduka tepu kremu su spf30 apsauga. clinique maskuoja geriau negu clarins trully matte. be to si pudra ant blemish solutions geresne negu pudra riebiai odai (esu anksciau bandzius)

o ji skysta? g.gif man nedaug maskavimo reikia.. noriu kad graziai uziteptu ir laikytusi, neblizgetu....
Atsakyti